anula789 04.08.07, 08:17 Czy ktoras z Was bedzie miala suknie bez trenu. Co sadzicie zwyklej prostej sukni bez trenu. Sadzicie, ze jest zbyt prosta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzygula Re: suknia z trenem 04.08.07, 14:30 ja bede miala bez trenu bo slub mial byc w zimie wiec zrezygnowalam z trenu ale wcal nie uwazam ze jest prosta. czasami z trenem sa prostrze niz bez trenu. zamiast trenu mam dlugi welon Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: suknia z trenem 04.08.07, 21:00 dziewczyny maja takie suknie jak ty zapytaj moze akurat poradza forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48738 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: suknia z trenem 04.08.07, 23:51 Ja miałam bez trenu Wcale nie była prosta i miałam do niej cudowny welon z grubą koronką Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: suknia z trenem 05.08.07, 07:41 ja nie chce trenu. nie obcielam go tylko dlatego, ze chce potem sprzedac suknie, a tre jest sliczny w niej. podpiety bedzie caly czas. prosta nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_popins Re: suknia z trenem 05.08.07, 18:03 Ja także nie chcę sukni z trenem. Byłam świadkiem jaki kłopot przysparza on pani młodej (i świadkowej, która musi go układać, podpinać, poprawiać). Po tamtym weselu powiedziałam stanowcze "nie" trenom. Widzę, że tu większość (spośród tych, które zamieszczają zdjęcia) ma suknie z trenem. Niby efektownie się w takiej sukni wygląda, ale tren się brudzi i często źle wygląda, gdy jest podpięty. Zaś z rozłożonym nie sposób tańczyć. Odpowiedz Link Zgłoś