iwona147 Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 06.08.07, 20:27 nic mi nie mów, jestem już w stresie Najbardziej mnie stresuje pogoda bo nie wiadomo czego sie spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 07.08.07, 12:39 tia... my podchodzimy tak na miękko, że każdy się nam dziwi. ci, którzy o ślubie wiedzą, ale zaproszeń nie mają (np. z pracy, czy znajomi dalsi), tylko są "ustnie" powiadomieni, to w rozmowach dają do zrozumienia, że my żartujemy cóż.. wszystko mamy - oprócz alkoholu, ale z tym przesadzać nie będziemy no i pończoch jeszcze nie mam.. hehe będzie dobrze, a stres pojawi się pewnie na kilka dni przed. o ile w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 10.08.07, 08:34 tia.. zaczynam łapać stresa Odpowiedz Link Zgłoś
iwona147 Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 10.08.07, 09:41 Ja wczoraj byłam na tańcach. Ćwiczyliśmy nasz pierwszy taniec ) a dzisiaj jade ze świadkową na jej przymiarke. Ogólnie mam zapchany grafik ale i tak mam czas na stresik pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
beaciakor Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 10.08.07, 10:02 Ja tez!! juz zostalo nie wiele czasu... Mam nadzieje spedzic go na relaksacji choc to wclae nie bedzie takie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 10.08.07, 10:15 My w sobotę byliśmy na pierwszej, indywidualnej lekcji tańca. Ćwiczymy w domu, choć idzie nam to średnio bo warunki lokalowe nie sprzyjają i czasu mało. A wszystko przez to, że mój luby uparł się zatańczyć walca jako pierwszy taniec. Jak na razie widze to kiepsko, sami poruszamy sie jak walce a nie tańczymy walca I od wczoraj mam handrę jak diabli z bliżej nie określonego powodu, więc nawet na stres nie mam ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
beaciakor Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 10.08.07, 10:57 Nam walc idzie dobrze, bo zaczelismy sie przygotowywac juz dobre kilka miesiecy temu. A teraz raz na kilka dni docieramy postawe w walcu niz kroki Odpowiedz Link Zgłoś
aagaa1983 Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 10.08.07, 11:02 ja wczoraj byłam na ostatniej przymiarce sukni i stwierdzilam, ze jest piekna. Mnie tez powoli łapie stres, bo jest tyle drobnostek to zrobienia i boje sie, że ze wszystkim nie zdąże, a wiecie jak to jest jak się pracuje i organizuje ślub. Po pracy malo czasu na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
beaciakor Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 10.08.07, 11:07 a wiecie jak sie organizuje slub na odleglosc zdaje sie na Mame... malo urlopu, malo czasu w weekend na organizacje i zalatwianie, czeste przyloty...itp, jednak jestem pozytywnie nastawiona Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 10.08.07, 14:03 nie macie wrażenia ze jest nas mało na tym forum,ślubujących 25? Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08 - Warszawa, 18:00, ratusz na pl.Bankowym 10.08.07, 14:11 Ja też już w jakimś poprzednim wątku o tym pisałam. Dziewczyn biorących ślub 4.08 i 11.08 jest za trzęsienie a nas garstka. Jakiś termin nie chodliwy Takie przeciwieństwo 7.07. Nam przy poszukiwaniu sali (przełom lutego i marca) proponowali termin 7.07, bo był jeszcze wolny ale nie chcieliśmy. Martwię się tylko o pogodę, ale chyba nie potrzebnie bo skoro w samym środku lata była raczej kiepska, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby pod koniec wakacji była piękna Mam propozycję: piszcie w temacie miasto, godz. ślubu i miejsce (tak jak ja to zrobiłam). Będziemy się lepiej kojarzyły nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
miszawa_24 Re: 25.08 - Warszawa, 18:00, ratusz na pl.Bankowy 10.08.07, 14:15 to może się dopiszę żeby było nas więcej, nasz ślub 25.08.2007 r. o godzn. 19stej w Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek zapomnialam oczywiscie ;) 10.08.07, 14:23 www.margarett.pl/big/magnifico/montebelluna-big.htm Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: elza 10.08.07, 14:27 Nie wiem, była szyta. Poszukam, bo miałam robione zdjęcia przy I przymiarce. Jak znajdę jakieś nadające się do publikacji to postaram się wkleić. Chociaż z tego co pamietam zdjęcia były kiepskie - sukienka miała na nich kolor biały a w rzeczywistości jest ecru. Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: elza 10.08.07, 14:30 ja też mam ecru i kwiaty i dolna warstwa sukni jest cappuccino. Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: zapomnialam oczywiscie ;) 10.08.07, 14:25 No to narobiłaś mi smaku - bardzo lubię oglądać zdjęcia sukni a będę mogła to zrobić dopiero w domu, bo w pracy mogę wchodzić tylko na stronę gazety Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: zapomnialam oczywiscie ;) 10.08.07, 14:27 to obejrzysz wieczorkiem w domku i jutro napiszesz co sądzisz albo w poniedziałek,bo w pracy w wolnej chwili sprawdzam co na forum Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek suwaczek 10.08.07, 14:28 Elza-jak umiesciłas suwaczek pod napisem 25 sierpnia 2007? ja,widzisz,wkleilam wielki link bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek jaki bukiet? 10.08.07, 14:32 oto mój www.kwiatowewnetrze.pl/foto.php?foto=galerie/wiazanki/079.jpg&mini=galerie/wiazanki/079_mini.jpg&width=600&height=800&id=S079&description=079&cena= Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: jaki bukiet? 10.08.07, 14:35 Ja będę miała pomieszanie tego co podobało się mi i mojemu lubemu. Kwiaty w moim bukiecie to czerwone/bordowe róże passion, margerytki i jeśli kwiaciarka znajdzie ładne storczyki to jeszcze ze 3 storczyki łączące kolorystycznie dwa pozostałe rodzaje kwiatów. Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: jaki bukiet? 10.08.07, 14:37 napewno będzie prześliczny jedziecie gdzieś w podróż poślubną? my do zakopanego na 10 dni. uwielbiamy tatry Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: podróż poślubna 10.08.07, 15:01 sonulek napisała: > napewno będzie prześliczny > jedziecie gdzieś w podróż poślubną? > my do zakopanego na 10 dni. > uwielbiamy tatry Dzięki, mam nadzieję że mi sie spodoba bo strasznie kombinowalismy przy zamawianiu. Ja w Zakopanym nigdy nie byłam. Ze mnie jest romantyczka, czyli chora na serce i góry są nie dla mnie Mnie ciągnie w stronę lasu i wody czyli morze, jeziora. Urlop mam w drugiej połowie września i marzy nam się któraś z wysp greckich. Jak będzie jeszcze zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: suwaczek 10.08.07, 14:32 Jak ja to robiłam to dokładnie nie pamiętam, w każdym razie w sygnaturce mam wklejony taki wpis: 25 sierpnia 2007 r Postaram się w domu posiedzieć i wkleić Ci instrukcję jak będę miała dostęp do strony na której jest ten suwaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: suwaczek 10.08.07, 14:33 nie przejmuj się tym tak z ciekawosci zapytałam,i tak już coraz mniej dni... Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: suwaczek 10.08.07, 14:36 Kurcze wkleiłam tekst jaki mam w sygnaturce i wyszedł mi znowu suwaczek. Może przeslę Ci na @ gazetowego ten tekst a Ty go sobie kleisz? Co TY na to? Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: sonulek odbierz @ :) 10.08.07, 14:46 jestem,i jak? <a href="www.przewodnikmp.pl/img-25082007018.png" target="_blank"> 25 sierpnia 2007 r </a> Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: sonulek odbierz @ :) 10.08.07, 14:47 kurcze,wkleilam w sygnaturce ale chyba cos nie dziala,hmm Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: suwaczek 10.08.07, 14:51 Faktycznie, do kitu bo nie działa. W domu posiedzę i pokombinuję. Jak wykombinuję to Ci napiszę OK? Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: sukienka sonulek 10.08.07, 23:31 sonulek widziałam Twoją sukienkę Jest śliczna, kwiaty też. Lubię takie kompozycje. A kolor bukietu będzie taki sam jak w linku? Podobały mi się te perełki w bukiecie. Masz już biżuterię? Ja się nie mogę zdecydować; siostrze i świadkowej zrobię sama (to moje hobby) a dla siebie nie mam pomysłu : ( Poza tym dzisiaj zrobiłam sobie tipsy/żel czy jak to się zwie i muszę się przyzwyczaić, bo takiej długości paznokci to ja jeszcze nie miałam - wystają za opuszek więcej niż 2 mm czyli szok. Jak dla mnie to dużo bo moje paznokcie są bardzo łamliwe i nigdy nie urosły do takiej długości. Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: sukienka sonulek 13.08.07, 10:58 dzięki Eliza miło słyszeć,że się podoba, tak bukiet będzie w takich właśnie kolorach,ewentualnie róze będą ciemniejsze,tak żeby pasowały do cappuccino,jezeli takie się znajdzie, bukiet robi mi kuzynka,i wogóle całą oprawę kwiatową,czyli na stoły,bukiet dla druhny,kwiaty do butonierek,we włosy,auto. zastanawiałam się czy kupować rękawiczki,ale wkońcu się rozmyśliłam,będę mieć złotą bransoletkę i dokupiłam do niej w sobotę złoty łańcuszek. też miałam robione kiedys tipsy,ale jakoś nie czułam się w nich dobrze i postanowiłam ze swoje doprowadzę do wyglądu,zarzywałam przez rok skrzyp itp i muszę przyznać ze są efekty,paznokcie szybko rosną i są bardzo ładne i mocne. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 10.08.07, 14:50 a mnie fotograf mowił (jak go kiedys tam zamaiwałam na moj slub) ze na ostani weekend sierpnia i pierwszy wrzesnia to maja wyzsza stawke bo to sa dwa najgorętsze weekendy slubne w całym roku no w tym roku tylko 7 lipca wszytskoo przebił na szczescie za siódemki nikt mnie nie skasował podwojniie Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: 25.08-jeszcze 15dni!!! 10.08.07, 14:56 no proszę pewnie zależy w jakim regionie Odpowiedz Link Zgłoś
beaciakor Re: elza to do poniedziałku:) 10.08.07, 15:50 ciesze sie, ze w koncu sie ruszylo ) Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 10.08.07, 22:44 ja też się zgłaszam na 25.08.2007 Ślub w Łodzi w KLatedrze, o 16:00. Stresik już jest ale i niedowierzanie, że to już!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08-już tylko nie całe 2 tygodnie 13.08.07, 09:58 Cześć dziewczyny! Co u Was po weekendzie? Ja wczoraj do późna w nocy siedziałam nad winietkami. Jeszcze muszę dopracować szczegóły i kupić papaier a potem oddać do drukarni w postaci mojej siostry Bedziecvie miały w najbliższą sobotę wieczór panieński, czy to już za Wami lub wcale nie planujecie? Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
beaciakor Re: 25.08-już tylko nie całe 2 tygodnie 13.08.07, 10:36 Ja swoj wieczor mialam w ta sobote bylo super!! a teraz tez dopinam ostatnie detale...ale ten czas szybko leci!!! ciesze sie, ze to juz niedluuugo! Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08-już tylko nie całe 2 tygodnie 13.08.07, 10:42 O nie Kochana, samym super się ne wykręciesz Napisz jak było, co Ci kobiety przygotowały i ile Was było! Ja też chciałam w tę sobotę, ale moja siostra była świadkową na innym ślubie, więc była lekko zajęta i mój wieczór będzie w najbliższą sobotę lub piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
beaciakor Re: 25.08-już tylko nie całe 2 tygodnie 13.08.07, 10:53 wiedzialam, ze sie zapytasz o szczegoly) Wiec bylo nas zaledwie 7 dziewczyn razem ze mna. Spotkalysmy sie u mnie, przygotowalam sporo jedzenia. Zaczelysmy po 18.00. Plan byl taki, zeby po 2h pojsc na miasto...jednak troche sie zmienilo, bo dziewczynom bardzo sie u mnie spodobalo, glownie jedzenie i mila atmosfera wiec jadlysmy, pilysmy i gadalysmy o naszych zwiazkach. Dostalysmy wszystkie takie a'la korony. Na szczescie pomysl przebrania mnie oraz striptizu meskiego zostal juz wczesniej przed przyjsciem do mnie przeglosowany Wiec dziewczyny obdarowly mnie voucherem do Instytutu spa na zabiegi relaksujaco-upiekszajace. wieczor skonczyl sie tuz po polnocy... Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08 do beaciakor 13.08.07, 14:16 Czy na Twoim wieczorze panieńskim były dziewczyny które będą na weselu, czy też zaprosiłaś inne? Odpowiedz Link Zgłoś
beaciakor Re: 25.08 do elza_lui 13.08.07, 15:08 Mam nietypowa sytuacje.... Na wieczor zaprosilam 17 osob. Niestety wiekszosc jest na wakacjach, wiec przyszlo tylko 7. Z tych 17 osob, zaprosilam wczesniej na wesele 6 osob, te pozostale 11 dziewczyn to moje nowe kolezanki z pracy, (bo akurat zmienilam prace na 2 mies. przed slubem)One nie przyjda ani na wesele ani na msze tb od miejsca gdzie poracujemy a miejscem przyjecia jest ponad 1300 km, a poza tym sa to bardzo swieze znajomosci. I taki wieczor pozwolil sie nam lepiej poznac... Ufam, ze kolezanki ktore nie beda zaproszone na slub/wesele a tylko na panienski wieczor, na pewno sie nie obraza z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: 25.08-już tylko nie całe 2 tygodnie 13.08.07, 11:05 my też myśleliśmy nad winietkami,ale chyba ostatecznie zrezygnujemy z nich,niech sobie siadają jak chcą hehe ale robimy zawieszki na alkohol i też z tym sporo pracy,ale będzie oryginalnie ja nie będę mieć panieńskiego,chyba że druhna planuje coś potajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08-już tylko nie całe 2 tygodnie 13.08.07, 11:53 U nie odwrotnie: nie robimy zawieszek na alkohol, ale robimy winietki. Na winietki zdecydowaliśmy się po ślubie mojej siostry dwa lata temu - ona ich nie miała i żałowała. Nasza część rodziny była zdyscyplinowana i nie było problemu - usiadła tak jak sugerowałam ja (czyli świadkowa) ze świadkiem, a część rodziny Pana Młodego odstawiła wolną amerykankę i część młodych par, naszych znajomych siedziała pomiędzy starszymi ciotkami i wujkami. My chcemy pousadzać gości tak, żeby każdy siedział kogoś znajomego i miał o czym rozmawiać podczas wesela. Z tego samego powodu nie mieszamy rodzin; tzn. rodzina moja będzie siedziała w swoim gronie i rodzina mojego lubego to samo. Jak będą chcieli to się zintegrują we własnym zakresie; ja sama nie lubię uszczęśliwiania na siłę i źle się czuję posadzona wśród ludzi których nigdy na ozy nie widziałam. U mnie wieczór panieński będzie chyba skromny: na 100% będę ja, moja siostra i świadkowa. Inne dziewczyny pewnie nie będą mogły A czy u Was były/będą tylko dziewczyny zaproszone na wesele, czy tez takie znajome, które nie są zaproszone na wesele a tylko na ślub? Chodzi mi topo głowie, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: 25.08-już tylko nie całe 2 tygodnie 14.08.07, 16:18 my zrobiliśmy właśnie cukierki ;0 tzn. opakowaliśmy je w ubranka tiulowe i przywieszki, taka mini-pamiątka dla gości. wieczorów nie będzie. chyba ;0 bo jutro jedziemy na tydzien na wakacje, a w piatek przed ślubem M. jedzie po moją mamę i brata .. do zrobienia: moje pończochy (kupić) i marynarka M. (skrócić rękawy). i chyba to wszystko;0 Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 13.08.07, 11:03 oj tak!!! z początku wydawało mi się że się dłuży,że jeszcze tyle czasu.... a teraz coraz bardziej sobie uświadamiam że to już!!12 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 13.08.07, 13:39 A mój luby jeszcze nie ma garnituru, koszuli i calej reszty. Po cichu licze, że 15.08 sklepy będą na tyle miłe żeby nas przyjąć i to załatwimy Obym się nie oszukała. Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 13.08.07, 13:49 eliza! wydaje mi się że 15 jest wszystko zamknięte,możecie się rozczarować,więc lepiej idzcie np we wtorek wieczór trzymam kciuki za udany zakup Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 13.08.07, 13:53 Mi się też tak wydaje, na razie mam tylko taką nadzieję. Na szczęście już kiedyś asystowałam przy przymiarce garnituru mojego N i uzbroiliśmy się w wizytówkę tego sklepu. Zadzwonimy wcześniej i jesli w środę bedzie zamknięte to pewnie pognamy tak jak piszesz we wtorek. Chociaż środa bardziej mi pasi... Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08 coraz bliżej :) 14.08.07, 09:19 Cześć Kobitki! Własnie sobie uświadomiłam patrząc w kalendzarz, że jutro zostanie już tylko 10 dni do ślubu!!! Humor mi dziś dopisuje, bo wczoraj wieczorem ćwiczyliśmy z Narzeczonym walca. Na początku szło nam drętwo i warunki lokalowe były kiepskie. Potem się podłamałam, bo zobaczyłam filmik jakiejś pary, która pierwszy taniec ma już za sobą. Wyszło im pięknie, a ja myślałam że my przy nich wyglądamy jak sieroty w trakcie ataku lumbago. Narzeczony wziął się na sposób i nas nagrał. Po komisyjnym obejrzeniu we dwoje musiałam przyznać, że można nasz taniec oglądać i nie pęknąć za śmiechu; czyli jest dobrze Może jednak dam się przekonać do tego walca jako pierwszego tańca. Tym bardziej, że znaleźliśmy albo bardzo krótką piosenkę, albo bardzo krótką jej wersję. A co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: 25.08 coraz bliżej :) 14.08.07, 09:57 jak ten czas leci... my w czwartek idziemy na przypomnienie walca,na lekcję prywatną,już chodzilismy wcześniej na kurs ale tak dla przypomnienia teraz. ale denerwuje się tym tańcem,wszyscy będą patrzeć a ja jestem nieśmiałą osobą, Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08 coraz bliżej :) 14.08.07, 10:04 No to witam w klubie Ja poza tym jak się denerwuję to czasami robię się jakby to nazwać.... niezdarna (mniej cenzurallnie: pierdołowata). Mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie. Ja generalnie nie lubię publicznych występów, pocfiesza mnie to, że będą tam tylko same znajome, bliskie nam osoby. Oby ta świadomość mi pomogła. My też mamy zamiar iść na kilka lekcji indywidyalnych o ile znajdziemy czas. Jak na razie byliśmy na jednej i nie chodziliśmy na żaden kurs bo odkładaliśmy to w nieskończoność. To mnie też martwi bo mam wrażenie, że rzucamy się z motyką na słońce. Sonulek - nie zapomniałam o Tobie co do suwaczka: próbowałam powtórzyć mój sukces z jego wklejeniem w stopce ale nijak mi nie wychodzi. Zapomniałam, zaćmienie umysłowe i już. Na razie nie wiem jak ja to zrobiłam. Jak mnie olśni to Ci napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: 25.08 coraz bliżej :) 14.08.07, 13:00 Eliza nie zdążymy chyba już z tym suwaczkiem bo czas tak pędzi hihihi chyba że po 25 będziemy miały nowy,odliczający ile jesteśmy żonami Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08 coraz bliżej :) 14.08.07, 13:13 Na to się zanosi. Ja z ustawieniem swojego też bardzo długo się woziłam. Obojętnie, przed czy po kiedyś sobie ustawisz - jak mnie olśni A do jakiej piosenki tańczycie swojego walca? Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: 25.08 coraz bliżej :) 14.08.07, 13:38 bedziemy tańczyc do piosenki naszego zespołu,takiej typowej weselnej, ale jest spoko,i pasuje do niej wiedeński,bo szybka,a wiedeński jest łatwiejszy niż angielski wg mnie oby nam poszło dobrze <a href="www.przewodnikmp.pl/img-25082007018.png" target="_blank"> 25 sierpnia 2007 r </a> Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: suwaczek - może tym razem 14.08.07, 13:43 sonulek wklej sobie tego linka do sygnaturki; tylko HTTP napisz małymi literami a po znaku </a> postaw enter lub spację: <a href=”HTTP://www.przewodnikmp.pl/img-25082007018.png" target="_blank"> 25 sierpnia 2007 r </a> może się uda Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08 coraz bliżej :) 14.08.07, 13:33 A tam pedzi, on gna z prędkością światła... Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08 coraz bliżej :) 14.08.07, 20:39 wstawiłam ten suwaczek i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08 coraz bliżej :) 14.08.07, 20:41 <a href="HTTP://www.przewodnikmp.pl/img-25082007018.png" target="_blank"> 25 sierpnia 2007 r </a> Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 14.08.07, 15:40 chyba jednak nie działa dalej,ale nie ważne pozostane przy starym,brzydko wygląda ale oblicza dobrze src="<a href="daisyPath.com/days/070825/4/2/+0/1.png"" target="_blank">daisyPath.com/days/070825/4/2/+0/1.png"</a> alt="Daisypath Ticker" border="0" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: Dziś 16.08 - co słychać? 16.08.07, 08:57 Cześć kobitki! Czasu coraz mniej. Stresujecie się, bo ja jeszcze nie i zastanawiam się czy to normalne i czy powinnam się stresować brakiem stresu A na poważnie - z załatwionych rzeczy - w sobotę zamówiliśmy fajerwerki i wciąż zastanawiamy się jaką wódkę wybrać na wesele. Wy już kupiłyście alkohol? U nas będzie kilka osób pijących wino, musimy więc pomyśleć i o tym. Czerwone półwytrawne już mamy, a jakie białe półwytrawne byście poleciły? Ja dalej nie mam biżuterii do swojej sukienki. Zrobiłam wczoraj zamówienie w sklepach internetowych z kamieniami do wyrobu biżuterii - może w końcu złapię wenę do zrobienia czegoś dla siebie. Siostra ma już zrobiony przezemnie komplet, ozdobami dla świadkowej zajmę się w wolnej chwili. Na biżuterię dla siebie nie mam konkretnego pomysłu. Pewnie skończy się na tym, że w ostatniej chwili będę latała po sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
jajoke Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 16.08.07, 11:56 hej dziewczyny, Ja slubuje 25ego o 17.00 w Wawie, i juz na sama mysl nogi mi sie trzesa!!! Na dodatek duzo spraw nie pozalatwianych, bo moj N wcale sie tym nie przejmuje, nie wiemy przy jakiej piosence bedziemy tanczyc, nie mamy jeszcze koszuli, kamizelki i musznika dla N, moich ponczoch, nie wiem na 100% czy dziewczyna od makijazu bedzie mogla mnie w tym dniu umalowac, czesania probnego tez jeszcze nie mialam...... MAtko wlasnie spobie uswiadomilam ze nic prawie nie mamy zalatwionego................................................... : ((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 16.08.07, 12:29 jajoke tylko spokojnie! Nam też zostało jeszcze mnóstwo do załatwienia - tylko spokojnie i będzie dobrze, ze wszystkim zdążymy. Mój Luby nie ma jeszcze garnituru, koszyli, krawatu i butów. Dzisiaj jedziemy do hurtowni pasmanteryjnej bo stwierdziliśmy, że sami udekorujemy samochód. Poza tym: wódki niek, wina niet i odób dla mnie też niet. W przyszłym tygodniu musimy jeszcze zawieść do USC kartkę z danymi świadków, spotkać się z DJ i fotografem czyli też jeszcze nie wszystko gotowe. Tylko nie panikujmy i będzie OK (na razie tak mówię, jak mnie stres dopadnie to będę Wam przewodziła w zawodzeniach Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 16.08.07, 14:21 Co tu tak dzisiaj cicho? Wszystkie przyszłe Panny Młode mają długi weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek do Elizy! 16.08.07, 14:59 Eliza, jaką kartkę z danymi świadków w usc? nas nie prosili o nic takiego i się zestresowałam właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: do Elizy! 16.08.07, 15:02 sonulek nie stresuj się! Z tego co pamiętam to Ty masz ślub kościelny; a ja cywilny więc obowiązują mnie inne "procedury" Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: do Elizy! 16.08.07, 15:03 o dzięki!!! ale mi napędziłaś strachu hihi. co u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: do Elizy! 16.08.07, 15:05 <a href="HTTP://www.przewodnikmp.pl/img-25082007018.png" > target="_blank"> 25 sierpnia 2007 r </a> wstawiam do sygnaturki ten suwaczek i mimo ze daje zapisz to nie wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: do Elizy! 16.08.07, 15:05 daje i małe http i enter po tym znaku co podałas Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek jeszcze 9 dni tylko!!!!! 16.08.07, 15:14 mam przy sobie butki ślubne i płytkę z piosenką na 1 taniec, idziemy na lekcje do Akademii Tańca na 18.30. ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
credaq Re: jeszcze 9 dni tylko!!!!! 16.08.07, 15:37 hej ja też 25 i mam tez lekkiego juz stresa i też kilka rzeczy jeszcze nie pozałatwianych. Generalnie chcialabym, zeby juz byla sobota i miec to za sobą, najgorsze jest czekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek do credaq 16.08.07, 15:46 mam to samo, tez bym chciała już być po ;0) ale napewno wszystko będzie dobrze !!! skąd jesteś? ja Dobczyce-małopolskie woj. ślub o 17 Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: do credaq 16.08.07, 19:40 no credaq to mnie pobiłaś, bo myślałam że ja mam najpóźniej - o 18- ej Sonulek daj znać jak poszła lekcja tańca, butki jeszcze całe? A może podeptane a może raczej poździerane od śmigania po parkiecie... hihi tak czy inaczej napisz jak poszło My właśnie wróciliśmy z zakupów-Luby ma już ładne butki; czyli zakupy dla mojego mężczyzny ruszyły. Poza tym kupiliśmy materiały do ozdobienia samochodu - białe wstążki i różyczki. Teraz muszę pokombinować co z tym sensownego zrobić. Przy okazji znalazłam dla siebie sklep-El Dorado-art. do biżuterii. Niestety przezroczysych kamieni do mojego wymyślonego naszyjnika nie było Na otarcie łez obkupiam się innymi drobiazgami i trochę mi lepiej A jak będą wyglądaóły wasze samochody; będą czymś ozdobione? Może opisy mnie zainspirują. Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek do elza-lui 20.08.07, 10:11 witam witam po weekendzie! lekcja była bardzo wyczerpujaca hehe,tańczyłam w butkach ślubnych oczywiscie żeby je przetestować-i... zdarłam czubek oczywiscie,tak sie zdenerwowałam.. ale widać jak się ktos bardzo przypatrzy,tak to nie,zresztą suknia długa.. teraz będziemy ćwiczyć w domu i mam nadzieję że nam to wyjdzie w sobotę hihi to cieszę się,że zakupy wam się udały..;o) właśnie sprawdzałam na onecie pogodę na sobotę i ma być lekkie zachmurzenie,23 st ale co najważniejsze bez deszczu!! i niedziela podobnie. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui 17-08 co u Was słychać? 17.08.07, 10:49 sonulek jak ta lekcja tańca? Dziś piątek i humor mi dopisuje z tego tytułu. Ponawiam pytanie z któregoś mojego wcześniejszego posta: jak będziecie miały udekorowane samochody? Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: 17-08 co u Was słychać? 20.08.07, 10:13 zapomniałam ci napisać o samochodzie hihi więc my mamy do klamek kokardy ecru i na masce będzie bukiet z eustomy ecru i szarfa bedzie szła od maski wzdłuż autka,myślę że ładnie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona147 Re: jeszcze 9 dni tylko!!!!! 17.08.07, 11:18 My też chodzimy do akademi tanca i uczymy sie pierwszego tanca )) Odpowiedz Link Zgłoś
nordynka1982 8 dni do mety:))))))))))))) 17.08.07, 12:25 Jak ten czas leci... a ja myślałam, że tyle czasu jeszcze mam... a tu codzień po parę spraw załatwiam i martwię się czy ze wszystkim zdążę. Jedyne co mi odpada z przygotowań to taniec, bo tańczymy od paru latAle reszta... jak pomyślę to ściska mnie w żołądku z nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: 8 dni do mety:))))))))))))) 17.08.07, 12:31 a mnie ściska w żołądku z nerwów tylko jak pomyślę o tym tańcu Nic innego mnie na razie nie stresuje, tylko ten nieszczęsny taniec. Luby się uparł na walca a tymczasem mam wrażenie że sami wyglądamy jak walce w tańcu (( Wczoraj ćwiczyliśmy w weselnych butach i kiepsko to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: jeszcze 9 dni tylko!!!!! 20.08.07, 10:14 skąd jesteś iwona? z krakowa może? chodzicie do AT w pasażu weneckim??? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: 25.08-jeszcze 19dni!!! 18.08.07, 16:39 no. jeszcze tydizeń. dokładnie za 7 dni bedziemy skladac przysiege (poczatek o 16,30). wszystko juz jest... tyle ze.. chłop mi przytył i w spodnie sie na styk miesci.. kurcze.. zna ktos diete jakąś skuteczną i szybką? Odpowiedz Link Zgłoś
maja50 jeszcze 6 dni 18.08.07, 16:52 Dopiero dzis kupilam buty, wczoraj ze sklepu ktos mi sprzatnal bransoletke, nie mam torebki i mam chandre... Szkoda ze nie jest juz po! Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: jeszcze 6 dni 19.08.07, 14:15 zjedz coś słodkiego. chandra minie a po co ci torebka?? jakoś nie widzę dla takowej miejsca w tym dniu.. chociaz wiem, ze bedzie mi jej brakowało.. Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: To będzie nasz weekend kobitki :) 20.08.07, 08:27 Witam dziewczyny! Jak tam humor z samego rana? Ja właśnie złapałam się dziś rano za głowę, bo jeszcze tyle do zapięcia na ostatni guzik. Jakoś się jednak nie denerwuję i powoli zaczynam się zastanawiać czy to aby normalne. To już mój N bardziej się stresuje, chociaż stara się tego nie okazywać. Najważniejsza sprawa - w sobotę na wieczorze panieńskim przymierzyłam sukienkę i mimo mojego gastronomicznego rozpasania w ostatnim czasie wciąż w nią wchodzę i nawet ładnie leży A wieczór w ścisłym gronie i w domu był bardzo udany. Czy któraś z Was tez miała w tę sobotę panieński? maja50 napisała: > Dopiero dzis kupilam buty, wczoraj ze sklepu ktos mi sprzatnal > bransoletke, nie mam torebki i mam chandre... Szkoda ze nie jest juz > po! maja ja tez nie będę miała torebki, bo nie miałabym co z nią zrobić. W jednej ręce bukiet, to niech chociaż druga ręka bedzie wolna. A wszystkie potrzebne rzeczy powciskam narzeczonemu, świadkowej i siostrze - wszyscy będą blisko Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: To będzie nasz weekend kobitki :) 20.08.07, 10:19 ja w sobotę byłam na imprezie u dziadków-mieli dokładnie 50 rocznicę swojego ślubu;o) piękna uroczystość to była. dostali mnóstwo bukietów ;o) my kupiliśmy 50 białych róż,rodzice 50 czerownych,cały pokój w rózach był ;o) ciekawe ile my dostaniemy kwiatów hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek jeszcze 5 dni!!!! 20.08.07, 10:20 szkoda że nie da się zaktualizować tematu posta głównego,który pokazuje że jeszcze 19 dni,a to już tylko 5!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: jeszcze 5 dni!!!! 20.08.07, 10:26 sonulek napisała: > szkoda że nie da się zaktualizować tematu posta głównego,który pokazuje że > jeszcze 19 dni,a to już tylko 5!!!!! hihihi telepatia między nami dzisiaj kwitnie Gdy tylko zalogowałam się na gazecie i zobaczyłam nasz watek pomyślałam dokładnie o tym samym A ja wczoraj wieczorem siedziałam nad kwiatami na samochód. Stwierdziliśmy z N, że nie zamówimy kwiatów na samochód bo florystka u której kupujemy bukiet po wpłacie zaliczki jakoś podniosła wcześniej wymienianą cenę za ozdobienie samochodu. Ozdabiamy więc samochód sami; chociaż wczoraj przy robieniu róży z materiału miałam spore watpluiwości co do swojej inteligencji w momencie zakupu materiałów Zobaczymy jaki będzie efekt końcowy, pociesza mnie to, że w samochodzie ślubu brać nie będziemy Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: jeszcze 5 dni!!!! 20.08.07, 10:30 napewno będzie ślicznie, liczy się oryginalność!! co dajecie rodzicom w podziękowaniu? zastanawiamy się nad bukietami ale jeszcze nie zamówiłam,mam nadzieję że nie późno na to, i tak będą je robic w sobotę ;o) hmm ale gdzie je schować... chyba na salę się zaniesie Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: jeszcze 5 dni!!!! 20.08.07, 10:38 U nas jest taka sytuacja, że nie bedziemy dziękować rodzicom na weselu. Ukochana Mama mojego N nie żyje, a moje układy z ojcem można nazwać chłodnymi Głupio i przykro byłoby nam dziękować rodzicom w takiej sytuacji. Myślimy o tym, żeby dać mojej Mamuśce ładny album z naszymi zdjęciami ślubnymi i może kwiaty; ale to po ślubie. Dla ojca mojego N jeszcze nie wymyśliliśmy prezentu. Pomysł z kwiatami jest OK, jeżeli u Ciebie sytuacja rodzinna jest normalna i wszyscy rodzice są w komplecie Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: jeszcze 5 dni!!!! 20.08.07, 10:46 na całe szczęście są w komplecie ;o) twoja mama napewno się ucieszy z albumu!!!! moze coś podobnego dla teścia?? na albumie można jeszcze umieścic dedykację.. to wspaniała pamiątka Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: jeszcze 5 dni!!!! 20.08.07, 10:58 Też myślę, że się ucieszy Od dedykacji jest mój N, bo czasami ma napady romantyzmu połączone z weną twórczą. Piękny tekst do wygrawerowania na obrączkach też wymyślił. A dla teścia (jeszcze przyszłego) pomyślimy. Odpowiedz Link Zgłoś
sonulek Re: jeszcze 5 dni!!!! 20.08.07, 11:43 co macie na obrączkach? my datę i nasze imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: jeszcze 5 dni!!!! 20.08.07, 11:48 Też się nad tym w pierwszej kolejności zastanawialiśmy, ale mój N wymyślił: Na mojej obrączce: Ciebie szukałem P... Na jego obrączce: Na Ciebie czekałam E... P i E to oczywiście imiona. Mi się strasznie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
nordynka1982 Re: jeszcze 5 dni!!!! 20.08.07, 14:04 Też mi się bardzo podoba My mamy oboje to samo, tzn datę i napis JiM, tak się nazywamy razem. We dwoje zawsze jesteśmy Dżimem Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: jeszcze 5 dni!!!! 22.08.07, 17:55 my mamy nieco podobnie. i też chcemy album zrobic, ale juz po slubie. dodatkowo - tym, ktorzy nie moga dojechac na slub, a przysyłają karty z życzeniami - wyslemy kilka fotek z podziękowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś