kate.zet1 06.08.07, 17:11 Też tak macie, czy jestem pijana???????????/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierzatko_mojej_mamy Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 17:14 tez tak to chyba jakiś nowy piękny dizajn ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca tak sobie pomyslałam 06.08.07, 18:41 moze to sa te ZMIANY, ktore nam tu ktos przepowiadał)) Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 17:15 chyba jestem ...... Jedno piwko dziś wipiłam, a tu forum całkiem inne....cos mi dosypali!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 17:28 widzisz - to wszystko przez Ciebie picie od rana szkodzi na wzrok ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelek0403 Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 17:31 mnie sie nie podoba, naciapali wszystkiego na raz, literki takie male sie zrobily, jakies to takie malo przejrzyste. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 17:25 Ale niewyględnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 17:27 czuję się jakbym znowu pomalowała sobie całe mieszkanie na fajny kolor, który mi sie znudzi po tygodniu i będę żałować ;D tutaj - lekka jajeczniczka ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 17:33 Od rana nie piję - mam zasady hehe, piłam o 16.00 to chyba do przejścia!! wypróbowałam w ustawieniach wszystkie kolory i zielony dla mnie chyba najlepszy...ale czcionka strasznie mała...cholera a ja trochę przyślepawa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 17:38 albo rozdzielczość nie ta ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 17:38 obrzydliwość jakaś! Odpowiedz Link Zgłoś
annka-cygannka Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 17:38 Nie podobuje mi się Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy to fantastycznie, że Wam się nie podoba ;) 06.08.07, 17:40 jeszcze jeden argument, żeby przesiąść się na forum, któremu na razie wody odeszły, ale poród jeszcze trwa ;D ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 17:44 ten, który to stworzył, chyba sam na forach nie przesiaduje i nie wie, że ten design to jakis stworek - potworek. Oczy się bardzo męczą..chyba że to celowy sabotaż??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaghooda Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 17:47 Matko, ja nie potrafię tu już nic wyczytać, straszna jest ta nowość. A o 12 było jeszcze normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe niebiesko? cZarno? 06.08.07, 17:54 a ja sie zastanawiam dlaczego kate jest na czarno a zwierzatko na niebiesko? Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: niebiesko? cZarno? 06.08.07, 17:58 he??????????????? tego to juz całkiem nie kumam....cuda jakieś - u mnie wszystkie jesteście na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: niebiesko? cZarno? 06.08.07, 18:42 u mnie tło na żółto, tytuły watków na niebiesko a laski na czarno Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.wie Re: niebiesko? cZarno? 06.08.07, 18:03 Oj, kochana z kolorami to ty na prawde masz problem, to się chyba nazywa daltonizm Żartowałam, ale serio u mnie wszyscy są na czarno, pewnie u ciebie inaczej. Nie podoba mi się to nowe forum!!! Żle się czyta Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: niebiesko? cZarno? 06.08.07, 18:04 gioseppe napisała: > a ja sie zastanawiam dlaczego kate jest na czarno a zwierzatko na niebiesko? ja mam obie na czarno a może masz zwierząko dodane do przyjaciół? kiesko sie czta to nowe fofum i ulubione fora mam teraz poucinane ble Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: niebiesko? cZarno? 06.08.07, 18:11 wlasnie ze nie! z listy przyjaciol swieca normalnie, na zielono same spojrzcie img261.imageshack.us/my.php?image=30507185wx1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy zrypali se sekcję zalogowanego usera ;D 06.08.07, 18:50 po prawej górnej jest okienka usera i mamy login + "ustawienia" + "Wyloguj się" a u mnie login jest dłuuuugi i włazi mi na tekst "Ustawienia" do połowy - ale z nich graficy ;D ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: zrypali se sekcję zalogowanego usera ;D 06.08.07, 18:52 czy tam web designerzy - jeden pies ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart Re: zrypali se sekcję zalogowanego usera ;D 06.08.07, 19:06 Rany julek, co się dzieje??! człowiek na chwilę odejdzie...też myslałam, że mam zwidy, ale jeden kieliszek wina i takie efekty??! ja mam jeszcze inaczej niż wy piszecie chyba, że coś się zmieniło w międzyczasie-litery wielkie i text po lewej stronie...hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca oddawac strara szate graficzna 06.08.07, 19:12 co za badziew z tym nowym forum Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart To teraz tak bedzie...? k.... 06.08.07, 19:22 Co za koszmar, ja się boję ze to jakiś nowy pomysł, boszeee!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy NOWE FORUM ZWIERZĄTKOWE W FAZIE TESTÓW :D 06.08.07, 19:29 jak na razie wygląda jeszcze jakieś konfiguracje administracyjne i będę wznosić modły - niewierzący niech wyrażają nadzieję ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart nie!!!zwierzątko uratuj nas!!! 06.08.07, 19:39 Nowe forum Witajcie na nowym forum. Przyszedł czas na zmiany, stare miało już 4 lata i sporo rzeczy się w nim zdezaktualizowało. Dla tych, którzy lubią stare, mamy szablon klasyczny. Forum jest teraz lepiej dopasowane do dominujących dziś większych monitorów. Ma intuicyjną i przejrzystą nawigację – łatwiej przemieszczać się między powiązanymi tematycznie forami. Ma też rozbudowany panel z ulubionymi forami i wątkami z prawej. Zapraszamy do używania i wyrażania zachwytów tudzież konkstruktywnej krytyki Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca pytanie za sto punktów 06.08.07, 19:49 czy ktoras z was wie gdzie jest kurna wyszukiwarka w tym pieprzonym interfejsie??? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy nie ma ;D możesz sobie poszukać... 06.08.07, 19:51 w domu w papierowej encyklopedii PWN hihi ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: nie ma ;D możesz sobie poszukać... 06.08.07, 19:53 zwierzatko_mojej_mamy napisała: > w domu w papierowej encyklopedii PWN > > hihi > > ******* > suwaczek dowcip Ci sie zaostrzył)))to chyba przez robienie tego nowego foruma)) a tak na marginesie: zrobiłam pyszne leczo, takie ostre własnie Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: nie ma ;D możesz sobie poszukać... 06.08.07, 19:59 przynajmniej nie będzie tekstów typu: od czego jest wyszukiwarka a ja mam fajny zielony kolorek chociaż wkurza mnie to, że wszystko jest po lewej stronie, nic nie będę w pracy widziała, bo mi słońce z lewej strony świeci (( czas mija... Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart Re: nie ma ;D możesz sobie poszukać... 06.08.07, 20:07 Ja nic nie pojmuję...ja nie mam nic zielonego ...ale jest to wszystko mega wkurzające. Salsa-opcja "szukaj" jest na głównej naszej ale szukam i szukam (bukietu ze storczyków, zwisajacych- na starym forum) i się tylko wkurzam. tak się nie da czytac, pisac, pleee Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: nie ma ;D możesz sobie poszukać... 06.08.07, 20:15 O mamo!!!!!!!!!!!!! Nawet w okularach oczy mnie bola!!!!! Za mala czcionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indira3 PROSZE wypowiedzcie sie na temat nowego forum!! 06.08.07, 20:18 tytaj mozna zostawic opinie forum.blox.pl/2007/08/Nowe-forum.html prosze napiszcie cos.... ja jestem ZALAMANA nie moge sie odnalezc!!! czcionka za mala, wszystko NIE TAKK!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: PROSZE wypowiedzcie sie na temat nowego forum 06.08.07, 20:27 ja sie juz od dłuzszej chwili wypowiadam czy was tez ciagle wylogowuje????? Odpowiedz Link Zgłoś
indira3 Re: PROSZE wypowiedzcie sie na temat nowego forum 06.08.07, 20:33 mi chodzilo o to by wypowiedziec sie w linku na blogu ktory podano na stronie glownej forum! Im wiecej osob sie wypowie tym wieksze szanse ze KTOS sie zlituje.... Jak tak mozna??? Jestem wsciekla!! Dawno nikt mnie tak nie wkurzyl!!! Uwielbialam fora slubne i wiele informacji zyskalam dzieki nim a teraz bede musiala odejsc jesli nikt nie potraktuje NAS FORUMOWICZOW POWAZNIE..... Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: PROSZE wypowiedzcie sie na temat nowego forum 06.08.07, 20:40 indira3 napisała: > mi chodzilo o to by wypowiedziec sie w linku na blogu > ktory podano na stronie glownej forum! > Im wiecej osob sie wypowie tym wieksze szanse ze KTOS > sie zlituje.... >no ja tez własnie o tym, tyle ze ja sie wypowiadam na forum o forum, bo tam sa wszyscy admini. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczniczek4 Re: PROSZE wypowiedzcie sie na temat nowego forum 06.08.07, 21:44 ja równiez zaprotestowalam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart Re: PROSZE wypowiedzcie sie na temat nowego forum 06.08.07, 20:51 Wypowiedziałam się...boże jak nie mam problemów z migrenami to teraz mnie oczy i łeb już boli, przecież na to się nie da patrzeć.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin.as Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 20:51 aż mi się płakać chce Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia101 Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 22:08 Loooo rany!!!! Co to ma byc????? tego sie nie da czytac... Oni chyba to specjalnie zrobili zeby nas stad wykurzyc.... Czyzby wampiry dzialaly dalej??? Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 22:19 Chyba stada wampirow...weszlam na forum o forum i na blog nt nowego forum i odpowiedzi moderatorow czy panow od zmian powalily mnie na kolana.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia101 Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 22:53 A co takiego napisali? Pewnie sa zadowoleni z tych zmian... i wampirow )) Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 06.08.07, 23:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=67091882&a=67092319 na przyklad... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k wyszukiwarka jest !!! 07.08.07, 08:21 nie wiem jak u was ale u mnie jest wyszukiwarka przy "rozpocznij nowy wątek" Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: a wyszukiwarka gdzie? 07.08.07, 08:22 Z tego co zdążyłam zauważyć,wyszukiwarka jest tylko i wyłacznie na stronie głównej forum - co nie ukrywając jest totalnie beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: a wyszukiwarka gdzie? 07.08.07, 08:24 o kurcze rzeczywiście - gapa ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczniczek4 Re: Ło matko co sie zrobilo z forum?????????????? 07.08.07, 10:44 Nadal jestem wsciekla...chyba usunę moje forum w ramach protestu... Odpowiedz Link Zgłoś