novia.m 07.08.07, 21:16 Czy możecie polecić jakis zespół z okolic Bydgoszczy lub Torunia? Wszelkie opinie mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma-la Re: zespól - Bydgoszcz-Toruń 08.08.07, 09:49 Za kazdym razem, gdy ktos sie pyta o zespol na wesele polecma Panow z Karczmy Spichrz w Toruniu. sa rewelacyjni. My bedziemy ich mieli. Mozna isc sobie do Karczmy na Mostowa w Toruniu i posluchac jak graja. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanowski.pl Re: zespól - Bydgoszcz-Toruń 08.08.07, 10:02 Dla mnie najlepsi sa Starsky- Jacek Staszak. Swietny DJ, z klasa, na kazdym weselu, na ktorym razem pracowalismy, ludzie nie schodzili z parkietu. starskymusic.republika.pl/oferta.htm I zespol swietnych muzykow, ktoremu po kazdym utworze goscie z reguly klaszcza. Nr tel. Piotr Jarecki 501 012 033 Powodzenia ulanowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
olajk Re: zespól - Bydgoszcz-Toruń 08.08.07, 15:20 Jacek Staszak rzeczywiście jest BOMBOWY!!!! Polecam go bez wahania,b o przetestowałam właśnie w piątek na swoim weselisku . Wszyscy bawili się genialnie i w pewnym momencie aż płakali ze śmiechu. ) Odpowiedz Link Zgłoś
suziliu Re: zespól - Bydgoszcz-Toruń 08.08.07, 16:11 Potwierdzam - wielka klasa. Był na weselu mojej kuzynki, a juz niedługo będzie na moim. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza3211 Re: zespól - Bydgoszcz-Toruń 08.08.07, 10:42 Polecam zespół z Torunia, nie pamiętam ich dokładnej nazwy ale chyba RobiArt. 15 wrzesnia będą grali u mnie na weselu, w zeszłym roku byłam na imprezie gdzie grali, są super! Jeśli chcesz namiary na nich daj znać.Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ssylwia2 Re: zespól - Bydgoszcz-Toruń 08.08.07, 13:47 my bedziemy mieli Sexbombe. grali u mojej kuzynki na weselu i bardzo mi sie spodobali Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s6 Re: zespól - Bydgoszcz-Toruń 08.08.07, 20:18 a jak zwykle polecam Klimek i Maczka Band...grali na naszym weselu 21.07 i ja co prawda nie wiele z tego dnia pamiętam, ale nie alkohol tylko stres))ale goście twierdza,ze byli super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
novia.m Re: zespól - Bydgoszcz-Toruń 08.08.07, 23:41 Bardzo dziekuję wszystkim za podpowiedzi. Czasu nie zostalo juz wiele, więc wybór będzie pewnie ograniczony.Ale muszę mieć nadzieję Mogłabym prosić namiary tych zespołów,które podałyście? Odpowiedz Link Zgłoś