zuzia_8 08.08.07, 09:14 hej i jak tam. zwierzątkowe forum już działa, ale ja tak troszke jeszcze na gazetę zerkam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maraxela Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 09:21 ja zaraz lece na angielski.bylam juz w poniedzialek okazalo sie ze w gr liczacej 12 osob 4 umieja what is your name ?? pozostale 4 dukaja cos a nastepne 4 mowia plynnie wiec zaczynam kurs jeszcze raz na innym poziomie tylko pogratulowac firmie profesjonalizmu ale podobal mi sie text jednego chlopaka byl niemcem siedzial kolomnie .ja sie go pyam jak jest kwietnik po angielsku?? "a co to ejst kwietnik"-to byla jego odpowiedz-to sie dogadalismy Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 09:36 bo ty to się zaraz wymądrzasz . kwietnik? ja mam zdane FCE i szczerze powiem nie mam pojęcia jak jest kwietnik! Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 13:53 niemiec jest de best pytam sie co to znaczy scuba-diving a on mi na to bodajrze Tauchen (no i wszystko jasne)albo jakos tak -nie no dogadujemy sie zaj.........a odnosnie kwietnika poprostu bylo zadnie w ktorym musialam wymyslic co jeszcze mozna zrobic z rakieta tenisowa i wymyslilam KWIETNIK buajhahah Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 09:39 dzień dobry. Wstałam ale jak pomyślę o tym co mamy dziś zrobić przed slubem to chcę znów do łóżka. Póki co robię śniadanie a N poszedł po bułki, no to ja szybko klik klik Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 09:43 Melduję się Wstałam właśnie i spijam herbatę. Za godzinkę jadę po odbiór mojej ślubnej sukienki A wieczorem po odbiór sukienki na drugi dzień, bo też szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 10:26 Dzień dobry wczoraj byłam megazadowolona, bo mieliśmy jechać na weekend nad jeziorko, ale okazało się, że nie ma nigdzie wolnych domków, a pod namiot... chyba za stara już jestem, żeby dupsko na materacu trzymac nie macie dziewczyny namiarów na domki nad jeziorkiem w okolicy Poznania na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
rubin04 Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 10:29 Pozukaj w miejscowości Powidz albo Przybrodzin - oba nad jez.Powidzkim. Woda super czysta. Namiarów bezpośrednio na nocelgi nie mam bo ja to na łodce śpię jak jstem ale jest tam uroczo.. Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 10:39 no i umoczylam d00py - puscilam zlecenie za 3500€ i wyglada na to, ze zleceniodawca nie ma zamiaru zaplacic... i dodzwonic sie do niej tez nie moge. Jak sie domyslacie mamy w pracy super atmosfere Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 10:45 kurde, co to za cham? zleceniedawał/a pewnie elektronicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 11:57 Nie moglam wczesniej odpisac, bo mi szef nad glowa prawie siedzial... A nawet chamka, elektronicznie nie byloby tak zle, to bylo bylskawiczne zlecenie na tlumaczenie ustne i to na 8 dni. Ale moze wszystko sie wyjasni, bo dziewczyna zadzwonila i powiedziala, ze pieniadze pozyczyla od znajomego, ktory je wczoraj przelal. Pozniej zadzwonila tez siostra tego znajomego przepraszajac, ze to tak dlugo trwa. Ah, majchetniej poszlabym spac, ale dzis po pracy pojade kupic stanik, musze sie troche rozerwac) Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 10:49 już szukałam;-( najbardziej mi zależało na Skorzęcinie, ale niestety, jak sie szuka na ostatnią chwile to tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 11:04 a ja właśnie podjęłam męską decyzję i zmieniam nazwisko z podwójnego na męża. w poniedizałek idę do USC i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 11:06 zuzia_8 napisała: > a ja właśnie podjęłam męską decyzję i zmieniam nazwisko z podwójnego > na męża. w poniedizałek idę do USC i koniec. tylko powiedz mu dopiero w dniu slubu tylko jak to ukryc jeszcze przez miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 11:59 podobno wydanie decyzji trwa ok. miesiąca. jak się ładnie pouśmiecham to może szybciej - kobietka z którą rozmawiałam była naprawdę ok. tylko troszkę mi żal mojego.... zżyłam się z nim przez 27 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Do zwierzaka:) 08.08.07, 11:05 no jak tam, zaczeła juz kolezanka pisac prace? obiecała ze zacznie jak forum zrobi mowiłam, ze nie dam Ci spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Do zwierzaka:) 08.08.07, 12:00 salsa.loca napisała: > no jak tam, zaczeła juz kolezanka pisac prace? obiecała ze zacznie jak forum zr > obi > > mowiłam, ze nie dam Ci spokoju zwierzątko albo pisze albo celowo nas ignoruje, żebysmy mu nie marudziły. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca moj nowy sposob na zwoływanie dziewczyn do strefy 08.08.07, 12:14 wysyłam im zaproszenie na maila, na w postach mozna napisac tylko "sprawdz poczte" i nikt sie nie czepia Odpowiedz Link Zgłoś
sweedee Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 13:10 Cześć baby! Prawie całą noc nie spałam, bo moja psia miała wczoraj operację i rzygała dalej niż widziała (z uwzględnieniem dywanu w sypialni...) po narkozie. W piątek na wsi pogryzł go pies, ale nie myśleliśmy, ze to aż tak źle wygląda, bo Benio ma długą sierść. Bidulek mój kochany, teraz leży w łazience z kołnierzem na szyi, nic nie chce jeść i ma depresję... Martwię sie o niego, bo to roczny piesek. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 13:14 a czemu tu Cie jeszcze nie ma: strefaslubna.pl/forum/index.php teraz tu wszystkie jesteśmy zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 13:25 a ja kupiłam sobie wczoraj buty hihi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Porozmawiajmy_08.08.07 08.08.07, 15:17 Ide na polowanie stanika Przy okazji przypomnial mi sie kawal: Maz przychodzi do domu z kasetami video, zona pyta - po co kupujesz kasety video, skoro nie mamy odtwarzacza? Maz - A czy ja sie ciebie pytam po co kupujesz stanik Odpowiedz Link Zgłoś