znow_wedrujemy 16.08.07, 23:33 ja chyba się uzależniłam od tego forum... to się robi chorobliwe... a tak naprawdę wcale mi się nie chce tych przygotowań, chcę już ślub! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniqkka Re: uzależniona od forum? ;) 17.08.07, 00:40 Ja tez! Chyba w zyciu tyle czasu przed kompem nie spedzilam ile przez ostatnie 2 tygodnie (od kiedy odkrylam forum). A do wesela jeszcze tak daleko Odpowiedz Link Zgłoś
kacha95 Re: uzależniona od forum? ;) 17.08.07, 08:24 dziewczyny wy to nic mi niedlugo minie 2 lata odkąd tu bywam to już chyba nałóg Odpowiedz Link Zgłoś
znow_wedrujemy Re: uzależniona od forum? ;) 17.08.07, 10:32 ale ja wchodzę minimum raz na dzień, a zwykle dwa albo trzy... Odpowiedz Link Zgłoś
jo_miekka Re: uzależniona od forum? ;) 17.08.07, 10:42 Ja w pracy mam cały czas otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: uzależniona od forum? ;) 17.08.07, 10:50 Ja również jestem od niego uzależniona. Mimo, że dziewczyny z niego pouciekały, mimo, że założyły sobie nowe forum. Te będzie zawsze moim ulubionym Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: uzależniona od forum? ;) 17.08.07, 10:52 Ja jestem dwa miesiace po slubie... choc zaraz po slubie wyrzucilam to forum z "ulubionych" (bo po co mi teraz? juz po wszystkim to dosc szybko do niego wrocilam. Teraz czuje sie tutaj bardziej light- owo, przedtem bardziej sie stresowalam (kurcze... o tym nie pomyslelismy... a moze nasz pomysl nie wypali, wiekszosc robi inaczej... idt.) a teraz juz spoko. Pewnie za pare miesiecy mi sie znudzi, bo ile mozna rozmawiac o slubie Ale na razie zagladam tutaj kilka razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
emilkab2 Re: uzależniona od forum? ;) 17.08.07, 10:53 A ja już po a wciąż tu jestem Odpowiedz Link Zgłoś
znow_wedrujemy Re: uzależniona od forum? ;) 17.08.07, 19:48 ok, czyli nie jestem sama chociaż czasem myślę, że może źle to na mnie wpływa... Odpowiedz Link Zgłoś