mada82 24.08.07, 11:58 Dziewczyny muszę mieć do najbliższej przymiarki biustonosz, który będe miała w dzień ślubu. Szukam szukam i nie mogę nic wartego uwagi znaleźć. Gdzie kupowaliście bieliznę ślubną? Proszę pomóżcie. Mam już bardzo mało czasu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olajla Re: Bielizna pod suknie ślubną 24.08.07, 12:22 U mnie tradycyjnie - Triumph. Chciałam coś zdecydowanie tańszego ale mam duży biust a staniki żadnej innej firmy nie trzymają tak dobrze. Byłam w kilku sklepach ale jak dla mnie jakością wykonania ta firma bije na głowę inne. Dla wnikliwych - to nie reklama Z kaską ciężko było mi się rozstać Odpowiedz Link Zgłoś
mada82 Re: Bielizna pod suknie ślubną 24.08.07, 12:55 Ja też byłam w Triumph, ale niestety brak mojego rozmiaru Wiec muszę szukać gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Bielizna pod suknie ślubną 24.08.07, 12:43 Polecam Passionatę. To jest moja ukochana firma stanikowa i mają przepiękne komplety w białym kolorze Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka.k Re: Bielizna pod suknie ślubną 24.08.07, 12:54 Ja tam samo szukam bo musi być oczywiscie z odpinanymi ramiączkami i push up w moim przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
mada82 Re: Bielizna pod suknie ślubną 24.08.07, 13:06 No to tak jak w moim: I do tego ta sama data ślubu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wilde3 Re: Bielizna pod suknie ślubną 24.08.07, 19:47 a ja zamowilam w salonie w ktorym szyja mi suknie. podobno trudno jest dobrac bielizne a wiec pozostawilam to w rekach fachowcow a do tego mi sie podoba. zobaczymy czy sie sprawdzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
amelia00 Re: Bielizna pod suknie ślubną 27.08.07, 09:40 ponieważ ja tez mam suknię bez ramiaczek, zdecydowałam sie na stanik silikonowy. Mierzyłam różne z odpinanymi ramiączkami, ale niestety nie czuałam się w nich zbyt "pewnie" ... Odpowiedz Link Zgłoś
jo_miekka Re: Bielizna pod suknie ślubną 24.08.07, 13:02 Ja kupowałam dwa arzy, bo najpierw kupiłam gorset z Triumpha - bardzo mi sie podobał i chciałam się "wyszczuplić", ale okazał się za mało do keicki wycięty i musiałam kupić komplet bielizny z Samanty. ładna, ale nie jakas specjalna. Trudno Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.j1 Re: Bielizna pod suknie ślubną 24.08.07, 13:27 A ja polecam firmę AVA. Mają naprawde ładne i dobrze leżące biustonosze link do strony www.avalingerie.pl/ Można sobie obejrzeć. Ja kupowałam w KDT w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
nova29 Re: Bielizna pod suknie ślubną 24.08.07, 13:38 Moja koleżanka zaciągneła mnie do słynnej Pani Hani. Co prawda ta Pani nie jest najmilsza (nakrzyczała na mnie w czym ja chodzę ) ale zna się na rzeczy. Chciałam u niej kupić biustonosz z odpinającymi ramiączkami ale ona nie chciała mi go sprzedać póki nie uformuje sobie biustu. Tak więc zakupiłam u niej zbroje w której przez dwa dni ciężko mi się chodziło ale teraz jest już lepiej. Po właściwy biustonosz wybieram się po upływie dóch tygodni. Sklep mieści się na ulicy Smolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Bielizna pod suknie ślubną 27.08.07, 09:41 Hmm, z tego, co pamiętam sporo dziewczyn narzekało na tę panią, ze wszystkie chce wcisnąć w ten sam obwód (nawet bez mierzenia). No, i że niemiła, chamska itd. Za to polecały ten sklep forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=66763108&a=66772382 Odpowiedz Link Zgłoś
bea568 triumph - polecam!!! 24.08.07, 15:23 Mialam bielizne z triumpha(Angel curves kolecja)Stanik typu bardotka +figi.Super sie sprawdzily.Stanik idealnie lezal. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoncia21 Re: Bielizna pod suknie ślubną 27.08.07, 08:31 Hej! Ja swój staniczek wybrałam w internecie,włoskiej firmy Lilly i jestem bardzo zadowolona,Biustonosz typu bardotka, szeleczki odpinane,doskonale utrzymuje i podnosi biust. Gładki, pokryty satynową tkaniną,od wewnątrz wykończony silikonem,by się dobrze trzymał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś