prinzessin1 04.10.06, 09:10 Jak mozna sie tego pozbyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka Re: Ktos wpadl mi w oko 04.10.06, 09:38 Szybko trzepotaj rzęsami, sam wypłynie........na szersze wody..:) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ktos wpadl mi w oko 04.10.06, 09:50 Pieknie Ci dziekuje za te rade:) Stosowalam i nie skutkuje:( To chyba jakis wyjatkowy przydpadek? Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Ktos wpadl mi w oko 04.10.06, 09:58 A może nie trzeba się pozbywać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ktos wpadl mi w oko 04.10.06, 12:49 Trzeba, skubaniec siedzi tam i kluje niemilosiernie.. Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ktos wpadl mi w oko 04.10.06, 13:14 W tym jest tylko taki maly problem, ze mnie wpadl KTOS a nie COS:)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Ktos wpadl mi w oko 04.10.06, 13:18 wypisz na kartce wszytskie jego wady:)i czytaj codziennie przed snem:) naślij na niego swoją przyjaciółkę i zastań ich razem w łożku:) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ktos wpadl mi w oko 04.10.06, 13:57 Swietny pomysl z ta kartka:)) Najpierw napisze zalety meza (moze mu jeszcze jakies zostaly;) ciekawe czy sie w nim ponownie zakocham:)))))) A przyjaciolka ma inny gust i napewno sie nie poswieci dla mnie:(( Dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Ktos wpadl mi w oko 04.10.06, 14:04 prinzessin1 napisała: > Swietny pomysl z ta kartka:)) > Najpierw napisze zalety meza (moze mu jeszcze jakies zostaly;) ciekawe czy sie w nim ponownie zakocham:)))))) wiesz...cudza trawa zawsze jest bardziej zielona:) a później człowiek dochodzi do wniosku, że trawa to tylko...trawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ktos wpadl mi w oko 04.10.06, 14:12 Dobrze prawisz:))) U sasiadki wydawala mi sie rzeczywiscie bardziej zielona, ale jak po niej stapalam to zobaczylam, ze to tylko te chwasty ja tak zielona zrobily:)) Pozdr.:)) Odpowiedz Link Zgłoś