wielorak 28.08.07, 14:10 czy muszą tu być wątki fryzjer Warszawa buty Wawa foto Wawa ? przecież możesz sobie poszukać tego na regionalnych to jest forum dla ludzi z całej Polski a nie tylko dla Warszawiaków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umber82 Re: nie- Warszawa 28.08.07, 14:21 dlatego że jest dla całej Polski dopisują miasto aby ułatwić szukanie DJ fotografa czy welonu, masz z tym jakiś problem??? Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: nie- Warszawa 28.08.07, 14:51 nie to nie jest problem po prostu nie lubię Warszawiaków i mnie to drażni Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: nie- Warszawa 28.08.07, 14:55 hi hi to przejawia tylko twoją małostkowość ja tam lubię wszystkich, nawet takich snobków jak ty) Odpowiedz Link Zgłoś
titu_titu Re: nie- Warszawa 28.08.07, 15:04 a inne kompleksy masz, czy ten jeden geograficzny tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
lord1 Re: nie- Warszawa 28.08.07, 14:59 To się nazywa - kompleksy ))). Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: nie- Warszawa 28.08.07, 15:06 jeżeli już to etniczny a nie geograficzny bo nawet jak Warszawiak mieszka w górach to go nie lubię no cóż -zasłużyli sobie na to Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: nie- Warszawa 28.08.07, 15:26 No cóż, twoja sprawa, (twoje zdanie)... Nie wszyscy są przystosowani do życia w większym skupisku ludzi. Nadal uważam (moje zdanie), że ciężko jest żyć z taką "zaściankową tępotą", która niestety przejawia się w twoich wypowiedziach może już czas zapisać się na wizytę do psychiatry ? Odpowiedz Link Zgłoś
zosia2007 Re: nie- Warszawa 29.08.07, 09:26 Etniczny??? A czy wiesz wielorak'u, że ok 50% osób które mieszkają w W-wie wcale sie tam nie urodziło tylko przeniesli się tam w wyniku migracji. Szcerze ci powiem: najpierw doiwedz sie czegos o mieszkancach w-wy a pozniej oceniaj. A tak swoja droga to ja nie znosze osob nietolerancyjnych i co tez mam pisac posty, żeby takie osoby zalozyly sobie inne forum - nazistowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: nie- Warszawa 29.08.07, 10:28 Ja myślę, ze nawet więcej niz 50%. Przecież W-wa po wojnie była całkiem wyludniona, jak ktoś w porę nie uciekł, to Niemcy albo Rosjanie zabili. Ale swoją drogą najwiecej nietolerancyjnych tekstów usłyszałam właśnie od mieszkańców stolicy- wszystkie typu "wieśniacy, spier... na waszą prowincję" (czego nie słyszałam w żadnym innym mieście) i to wykłócanie się kto jest prawdziwym warszawiakiem, a kto nie... Jasne, mnóstwo jest w W-wie sympatycznych ludzi i mam tam wielu przyjaciół, ale takie "ludki" pracują na złą opinię o warszawiakach. Jak ktoś miał (nie)szczeście akurat na takich trafić,to potem rzeczywiście może mówić, ze nie lubi Warszawy z całym dobrodziejstwem inwentarza. A frontalny atak na autorkę postu na pewno jej podejścia nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
zosia2007 Re: nie- Warszawa 29.08.07, 11:38 ....a i jeszcze jedno. Jestes po prostu zwyklym trolem, ktory raz pisze jako facet :"Moja dziewczyna uwielbia tą piosenkę "windą do nieba" i kiedyś (...)" post z dn.05.05.07, 18:26 a zaraz potem jako kobieta: "dziewczyny poczytałam troszkę na tym forum i na Ś i W Reaktywacja i wiecie co mi się nasuwa na myśl- nic z tego nie rozumię(...)" post z 23.08.07, 11:53... wiec wypad z tego forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: nie- Warszawa 29.08.07, 12:28 he he wychodzi na to, że miałem jednak rację)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: nie- Warszawa 29.08.07, 14:05 ? ja jestem kobietą, czasem mój mężczyzna się loguje na moim nicku i cos pisze na gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: nie- Warszawa 28.08.07, 15:22 ej no daj spokój. Mnie denerwuje, gdy ktoś pyta o jakiś sklep czy usługę i nie podaje nazwy miejscowości, bo skoro 3 miesiace temu przeprowadził się do StolYcy, to wszyscy mają szklaną kulę i to wiedzą . To tak, jak emigrant po 3 tygodniowym pobycie za granicą mówi "ja nie wiem, jak to mówić po Polska" . Ale tu wydaje mi się, ze nei ma o co kruszyć kopii. Dziewczyny w temacie posta piszą, o jaką miejscowość im chodzi, można te posty spokojnie omijać. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: nie- Warszawa 28.08.07, 15:33 w porządku, rozumię, że to ułatwia ale akurat widzę na tym forum tylko z jednego miasta stąd powstał ten wątek muszę jeszcze napisać coś do vidmark .. "Nie wszyscy są przystosowani do życia w większym skupisku ludzi" -ja mieszkam w "większym skupisku ludzi" jest to miasto pow. 200tyś. mieszkańców i generalnie nie mam nic do dużych miejscowości, po prostu nie lubię warszawiaków ze względu na ich arogancję, wywyższanie się itepe więc źle mnie zrozumiałaś "Nadal uważam (moje zdanie), że ciężko jest żyć z taką "zaściankową tępotą", która niestety przejawia się w twoich wypowiedziach może już czas zapisać się na wizytę do psychiatry ?" -kobieto czy ja ci ubliżam? zachowaj te sądy dla siebie bo ani nie dotyczą one tematu wątku ani nikt cię o nie nie prosił Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: nie- Warszawa 28.08.07, 15:35 > w porządku, rozumię, że to ułatwia "Rozumię"? Chyba nie bardzo rozumiesz... po prostu nie lubię > warszawiaków ze względu na ich arogancję, wywyższanie się itepe Możesz rozwinąć itepe? Poza tym aż mnie ssie z ciekawości, na podstawie czego tak oceniasz warszawiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: nie- Warszawa 28.08.07, 15:51 wielorak napisała: "-ja mieszkam w "większym skupisku ludzi" jest to miasto pow. 200tyś. mieszkańców i generalnie nie mam nic do dużych miejscowości, po prostu nie lubię warszawiaków ze względu na ich arogancję, wywyższanie się itepe więc źle mnie zrozumiałaś" no wiesz, jakoś tego nie widać ludzie z większych miast na ogół obcują z różnymi ludźmi z innych ras (masz kompleks etniczny), różnych wyznań, różnych światopoglądów, różnych nacji ... ogólnie są tolerancyjni. O twojej małostkowości co już wcześniej podkreśliłem stanowi fakt, że na postawie jednostki oceniasz ogół. Może to jednak świadczyć, że masz bardzo zawężony horyzont ... i problemy we właściwym określeniu skali zagadnienia. "-kobieto czy ja ci ubliżam? zachowaj te sądy dla siebie bo ani nie dotyczą one tematu wątku ani nikt cię o nie nie prosił" przecież cię nie uraziłem... Jest taka zasada, że na "forum dyskusyjnym" każdy może prezentować własne poglądy na pewne kwestie. Mogę jedynie przeprosić, że mój pogląd jest inny od tego, którego oczekiwałaś zakładając ten idiotyczny topic. Uważam, że ten topic być może okaże się dla ciebie cenny nieco zastanowisz się na przyszłość zanim ponownie napiszesz durnoty Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: nie- Warszawa 28.08.07, 15:53 > Uważam, że ten topic być może okaże się dla ciebie cenny nieco > zastanowisz się na przyszłość zanim ponownie napiszesz durnoty Nie liczyłabym na to... Odpowiedz Link Zgłoś
ania-m Re: nie- Warszawa 28.08.07, 18:40 ludzie z większych miast na ogół obcują z różnymi ludźmi z innych > ras (masz kompleks etniczny), różnych wyznań, różnych > światopoglądów, różnych nacji ... ogólnie są tolerancyjni. eeee...ja mieszkam w Krakowie i z czystym sumieniem mogę napisać, że co jak co, ale na pewno nie są tacy chętni do obcowania z innymi kulturami (najlepsze jest wszystko krakowskie, a i tolerancyjni też jakoś nie.. a niby duże miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: nie- Warszawa 29.08.07, 10:30 No, racja, mnie też irytuje, jak nie ma nazwy miasta, ale z reguły można założyć,że autor jest z W-wy Możnaby umieszczać te wątki na odpowiednich forach lokalnych- ale tam "ruch" jest mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: nie- Warszawa 28.08.07, 15:32 > to jest forum dla ludzi z całej Polski a nie tylko dla Warszawiaków A kto to jest "Warszawiak"? Bo ja znam tylko warszawiaków i warszawian. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: nie- Warszawa 28.08.07, 15:49 "Możesz rozwinąć itepe? Poza tym aż mnie ssie z ciekawości, na podstawie czego tak oceniasz warszawiaków." to niech cię jeszcze trochę possie bo nie mam zamiaru tobie na to pytanie odpowiadać jejku aż się dziwię waszym Panom że wychodzą za mąż za takie zołzy jak niektóre z was. jaky poczytali co wy piszecie czasami to by odwoływali śluby hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: nie- Warszawa 28.08.07, 15:52 > to niech cię jeszcze trochę possie bo nie mam zamiaru tobie na to pytanie odpow iadać No tak, argumentów brakuje) > jejku aż się dziwię waszym Panom że wychodzą za mąż za takie zołzy jak niektóre > z was. > jaky poczytali co wy piszecie czasami to by odwoływali śluby > hehe Ja się dziwię, że ktoś chce się żenić z tak "inteligentną" i zaściankową osobą, która ani dyskutować nie potrafi, ani napisać dwóch zdań po polsku. Ale nie moja broszka i nie mojej babci piegi. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: nie- Warszawa 28.08.07, 16:00 > No tak, argumentów brakuje) nie- nie zniżam się do poziomu takiego pospulstwa jak ty wiec nie widzę dalszego sensu kontynuowania dialogu z tobą >Ja się dziwię, że ktoś chce się żenić z tak "inteligentną" i zaściankową osobą, > która ani dyskutować nie potrafi, ani napisać dwóch zdań po polsku. Ale nie moj > a > broszka i nie mojej babci piegi -po pierwsze twój słownik wypowiedzi jest bardzo ubogi bo powtarzasz się po drugie czy ja cos tu kiedyś napisałam o swoim ślubie? czy jestem przed czy już po? czy jestem kobietą czy mężczyzną a może dzieciek? a może gejem? może którymś z braci Kaczyńskich nic ci do tego po trzecie zasadą na forum jest to, że nie oceniasz kogoś tylko piszesz na temat a tobie żadna z tych reguł nie jest wiedzę znana Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: nie- Warszawa 28.08.07, 16:26 nie zniżam się do poziomu takiego pospulstwa jak ty wiec nie widzę dalszeg > o Aniele, nie zniżasz się, bo za nisko jesteś. Poza tym pospólstwo pisze się jednak inaczej. > po drugie czy ja cos tu kiedyś napisałam o swoim ślubie? czy jestem przed czy > już po? czy jestem kobietą czy mężczyzną a może dzieciek? a może gejem? może > którymś z braci Kaczyńskich Zważywszy, że w innym wątku na innym forum zastanawiasz się, czy 26 lat to już stara panna i czy będziesz dobrą żoną, matką, pokuszę się o stwierdzenie, że jesteś przed ślubem i że jesteś kobietą;ppp > nic ci do tego Podobnie tob ie nic do tego, z kim się żenią niektórzy faceci... > -po pierwsze twój słownik wypowiedzi jest bardzo ubogi bo powtarzasz się Możesz wskazać, w którym miejscu? I jeszcze pokazać bogactwo swojego języka, bo jak na razie słabo ci to wychodzi. > po trzecie zasadą na forum jest to, że nie oceniasz kogoś tylko piszesz na tema > t > a tobie żadna z tych reguł nie jest wiedzę znana Ach, więc temat zołz nie jest ocenianiem innych. Chylę czoła przed tak pokrętna logiką. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: nie- Warszawa 28.08.07, 16:28 wielorak-nie uwazasz ze troche przesadzasz?? ja tez chętnie sie dowiem o co chodzi z tą niechęcią do tzw. warszawki kiedyś byłam z łódzkiego, teraz mieszkam w Krakowie często jeżdżę po całej Polsce-i gdzie sie nie obrócę to słysze , ze warszawka taka sraka i owaka (już pomijam fakt , ze wielu dzisiejszych warszawiaków to osoby przyjezdne) ale sama tego jakos kurde nie moge zaobserwowac, no znam wielu ludzi ze stolicy i nie widzie zeby sie czyms roznili od całej reszty-ani lepsi ani gorsi. tacy sami do tej pory poza kilkoma ogolnymi sloganami nie dowiedziałam sie ki diabeł w nich siedzi-wiec chetnie usłysze wreszcie jakąs merytoryczna wypowiedz jeśli przeraża Cie "niski poziom" Kasiulkki (!!!) to może mnie odpowiesz?? ciekawa jestem i juz) Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: nie- Warszawa 28.08.07, 16:35 wiesz co chętnie podzieliłabym się swoimi przemyśleniami na temat ludzi ze stolicy ale dwie osoby na tym wątku mnie do tego już zniecheciły więc można zamknąć ten temat niektórych po prostu bawi zajmowanie się autorem wątku a nie jego tematem Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: nie- Warszawa 28.08.07, 16:40 > wiesz co chętnie podzieliłabym się swoimi przemyśleniami na temat ludzi ze > stolicy ale dwie osoby na tym wątku mnie do tego już zniecheciły więc można > zamknąć ten temat ROTFL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > niektórych po prostu bawi zajmowanie się autorem wątku a nie jego tematem Ciekawe, kto pierwszy odszedł od wątku na rzecz zołz... Brakuje ci argumentów, ale za durna jesteś, żeby się do tego przyznać. Co tylko potwierdza twoją zaściankowość. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: nie- Warszawa 28.08.07, 16:48 daj spokoj, z powodu dwoch osob nie wypowiesz swojego zdania/? powiedziałas "A" WIEC CZEKAM NA "B" odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: nie- Warszawa 28.08.07, 15:47 Ludzie, dajcie spokój rozmawiacie tu ze sobą jak dzieci we mgle jakbyście nigdy w życiu nie słyszeli o konflikcie Warszawa-kontra-reszta świata/reszta Polski jak kto woli jakbyście nigdy nie słyszeli określenia "warszawka" ani dowcipów i chamskich dogadywanego na temat warszawiaków i w stosunku do nich gdziekolwiek sie nie pojedzie poza Warszawę to można sobie posłuchać o tępocie, grubiaństwie i ogólnej beznadziei mieszkańców stolicy nie wiedziałam ze sa jeszcze w tym kraju ludzie, ktorzy nie maja pojecia o tym "konflikcie" od razu uprzedzam-nie jestem z Warszawy i nie staje po żadnej ze stron Odpowiedz Link Zgłoś
ania55 Re: nie- Warszawa 28.08.07, 16:49 Mam wrazenie, ze zalozylas ten watek tak naprawde o niczym bo o czym on jest? Ze nie lubisz Warszawy, ze duzo dziewczyn stamtad jest, ze nie ma watkow o innych miastach? Jest duzo watkow, bo to duze miasto, stosunkowo duzo ludzi ma dostep do internetu - jak Ci nie pasuje to nie czytaj tych watkow. Nie jestem z Warszawy - zeby nie bylo ze bronie mojego miasta. Ja tylko nie rozumiem o co Ci chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: nie- Warszawa 28.08.07, 15:55 > rozmawiacie tu ze sobą jak dzieci we mgle > jakbyście nigdy w życiu nie słyszeli o konflikcie Warszawa-kontra-reszta > świata/reszta Polski jak kto woli > jakbyście nigdy nie słyszeli określenia "warszawka" ani dowcipów i chamskich > dogadywanego na temat warszawiaków i w stosunku do nich Słyszałam, słyszałam. Nieodmiennie mnie jednak bawi, że reszta poprzestaje na kilku sloganach. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: nie- Warszawa 28.08.07, 16:47 kasiulkkaa napisała: > Słyszałam, słyszałam. Nieodmiennie mnie jednak bawi, że reszta poprzestaje na > kilku sloganach. > cóz, jesli ktos mowi o czyms o czym nie ma pojecia to czym ma sie posługiwac? Tylko sloganami to jak ze Shrekiem-głupi wielki ogr. Bajka, ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: nie- Warszawa 28.08.07, 16:46 rany, co za paranoja. jak sama zauważyłaś to forum jest dla wszystkich, więc jak ci się wwa w temacie nie podoba to nie czytaj tego wątku i już. szkoda nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
sturbow Re: nie- Warszawa 28.08.07, 16:52 Tak się składa, że lubię ludzi szczerych i przedstawiających swoje racje bezpośrednio do mnie. I tak się składa, że jestem z Warszawy. I jeszcze się tak składa, że nigdy nie spotkał mnie z tego powodu ŻADEN afront z tego powodu w świecie rzeczywistym, a nie wirtualnym. Nigdy mi nikt nie powiedział (czy to w Szczecinie, czy to w Nogawkach, czy też w Cisnej w Bieszczadach), że mnie nie lubi, bo jestem z Warszawy. Bo ogólnie nikt mi nigdy nie powiedział, że mnie nie lubi Ale że mnóstwo postów tego typu, co założycielki wątku, spotykam na forach internetowych, dochodzę do wniosku, że wszyscy spoza Warszawy są fałszywi, nie mają odwagi mówić niczego wprost, a potrafią obrabiać tylko tyłek w świecie wirtualnym. Możliwe, że ciebie wieloraku, również spotkałam w rzeczywistości, dobrze się z tobą bawiłam, było miło, a ty teraz mi nóż w plecy wbijasz, bo jesteś właśnie taką fałszywą zołzą. I co, mam rację? O rany. Że też ludzie ważniejszych problemów nie mają... Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: nie- Warszawa 28.08.07, 16:57 pierwszy raz - i zapewne ostatni- wdałam się w taką polemikę nie lubię, zresztą jak wszyscy, gdy mnie ktoś obraża co uczyniły tutaj dwie osoby. Nie będę już tu więcej pisać a na odchodne dokończę wątek: Warszawiacy są zarozumiali, aroganccy i się wywyższają. Nie jest to jednak podłapany przeze mnie slogan a opinia po przeczytaniu pewnego wątku na onecie jakoby reszta poza Warszawką się nie liczyła i była z niższej półki Odpowiedz Link Zgłoś
ania55 Re: nie- Warszawa 28.08.07, 17:01 Zaloz sobie wlasne forum 'nienawidze Warszawy'. Dalej nie rozumiem po co zasmiecasz forum slub i wesele swoim jadem o warszawiakach... Co maja Twoje problemy emocjonalne i nienawisc do jakiegos miasta wspolnego ze slubem???? Odpowiedz Link Zgłoś
diwam Re: nie- Warszawa 28.08.07, 17:05 Normalnie coś u ciebie nie tak pod kopułą Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s25 Re: nie- Warszawa 28.08.07, 17:06 zawsze wydawalo mi sie ze tzw Warszawka to cala zbieranina przyjezdnych, ktorzy pomiszkaja kilka miesiecy i obnosza sie z duma. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: nie- Warszawa 28.08.07, 17:12 > pierwszy raz - i zapewne ostatni- wdałam się w taką polemikę Aniele, ty nie wdałaś się w polemikę, tylko rzuciłaś hasło (chwytliwe, przyznaję, ale puste). > nie lubię, zresztą jak wszyscy, gdy mnie ktoś obraża co uczyniły tutaj dwie oso > by. No, za to obraziłaś warszawiaków, to już jest OK. Ale przecież nie będziesz się przejmować iluś tam osobami, skoro aż DWIE śmiały cię obrazić (?!), odpowiadając na twoje posty. Nie jest to jednak > podłapany przeze mnie slogan a opinia po przeczytaniu pewnego wątku na onecie > jakoby reszta poza Warszawką się nie liczyła i była z niższej półki Ach, więc na Onecie ktoś nadepnął ci na odcisk i postanowiłaś o tym napisać na Gazecie. Hm, czyżby zabrakło ci odwagi w tamtym wątku? Swoją drogą, jak bardzo trzeba być ograniczoną osobą, żeby wydawać opinię o wszystkich na podstawie wypowiedzi jednej osoby...? Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: nie- Warszawa 28.08.07, 18:32 nie była to wypowiedź jednej osoby a setki odpowiedzi warszawiaków, którzy śmiali się ze śląska, z pomorza i innych regionów. a tutaj napisałam, ponieważ pojawiły się ogłoszenia dot. Warszawy- przypomniał mi się tamten wątek i rzuciłam takie hasło a wy na mnie z jadem ok. przepraszam wszystkich, których uraziłam ale swoje zdanie dalej mam na temat niektórych z racji tej, że to forum ślub i wesele życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: nie- Warszawa 28.08.07, 18:37 Bardzo pokrętna logika kieruje twoimi działaniami. W jednym miejscu uraziło cię ileś osób, więc odpłacasz tym samym innym ludziom na innym forum tylko dlatego, że są z Warszawy. > ale swoje zdanie dalej mam na temat niektórych Czyżby pierwsza jaskółka zmian? Już nie cała warszawka, ale niektórzy? No popatrz, to tak jak niektórzy mieszkańcy Polski, świata i , co gorsza, miejscowości 200-tysięcznych. Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: nie- Warszawa 28.08.07, 19:04 Dajcie już spokój temu wielorakowi czy też wieloratce, mniejsza o to. Tak czy owak to istota, która pełni rolę trola forumowego... Wg mnie jest to facet z nieco upośledzonym poczuciem wartości, który w damskich majtkach zza firany obserwuje świat i pod przyjaznym płaszczykiem anonimowości sieciowej daje upust niezdrowej energii. i to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: nie- Warszawa 29.08.07, 00:49 nie prosciej po prostu wziac za *target* do nielubienia onetowcow? toz swego czasu krazylo nawet powiedzenie "jestes glupi jak komentarz na onecie" Wyrabianie sobie opinii na temat mieszkancow Warszawy na podstawie tego, co wypisuja w onetowskich komentarzach jest troche krzywdzace i niezbyt madre, zwlaszcza, ze na onecie co drugi post to mniej lub bardziej udana prowokacja a nie rzeczywiste wypowiedzi prawdziwych warszawiakow. Odpowiedz Link Zgłoś
umber82 Re: nie- Warszawa 29.08.07, 13:35 Ja jestem z Warszawy i jestem z tego dumna, moji dziadkowie walczyli w powstaniu.. i jestem z tego dumna z mojego miasta jeżeli ktomuś się tu nie podoba to niech się wyniesie z Warszawy i nie meczy i siebie i innych Odpowiedz Link Zgłoś
umber82 Re: nie- Warszawa 29.08.07, 13:37 a dopisywanie miast do postu jest bardzo pomocne i zaprzestajcie tego to bardzo ułatwia A autorka jak nie jest z Warszawy to po co się angażuję w przygotowania slubne właśnie w Warszawie? Jak ktoś pisze o Katowicach to nawet nie zaglądam bo wiem ze to nie do mnie ... racze więcej dystansu do siebie i innych na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: nie- Warszawa 29.08.07, 14:09 ludzie czy wy z trzepaka spadliście ja się w nic nie angażuję i na żaden wątek z Wawą nie weszłąm bo mnie to nie dotyczy poco te nerwy? ale tema zrobiliście! a Zośka niech "sama spada z tego forum" i nie jestem trolem- mój chłopak się loguje na mojego nicka i czasem coś napisze od siebie a ja jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
umber82 Re: nie- Warszawa 29.08.07, 14:13 no to skoro jest to tak ponad tobą to po co ząłożyłaś ten wątek? Aby napisać nie lubię Warszawiaków? lecz się dzieczyno i zastanów się o co Ci tak na prawdę chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: nie- Warszawa 29.08.07, 17:11 Boszzzz... niektórzy chyba zapomnieli co napisałam zakładając ten wątek. Chodziło o to, że pojawiły się 4 wątki: xxx Wawa i napisałam, że mogą to zamieszczać na forach regionalnych albo tam tego szukać- przecież nie wszyscy są tu z Warszawy a wy sobie do tego dopowiedziałyście i dopowiedzieliście różne inne rzeczy i wyszła prawdziwa historia z typu "Rozmów w toku" ach te baby... Odpowiedz Link Zgłoś