postka 26.09.07, 16:20 Szukam opinii na temat pracy wizażystki Kingi Czerwieniec - czy któraś z Was miała może u niej makijaż? Portfolio na stronie wygląda ok., ale że jestem urodzonym niedowiarkiem to szukam informacji gdzie mogę z góry dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.pio Re: Szukam opinii n/t Kingi Czerwieniec - wizażys 26.09.07, 16:36 Postka uważaj bo Cię tu zaraz zjadą za kryptoreklamę tak jak mnie.. O nic już nie można zapytać na tym forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
postka Re: Szukam opinii n/t Kingi Czerwieniec - wizażys 26.09.07, 16:49 no żartujesz chyba... Koniec świata, no... Nawet jakby opinie były negatywne do bólu? A zresztą po co w takim razie forum jak się na forum zapytać nie można? Bzdura jakaś... Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: Szukam opinii n/t Kingi Czerwieniec - wizażys 08.10.07, 14:39 mnie malowała, byłam bardzo zadowolona, makijaż kosztuje 150zł z dojazdem. postka czy Twoje wesele jest 20 października w Villa Foksal? Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: do misumi 09.10.07, 15:30 niestety też kosztuje 150zł, mi się ufarciło, bo malowała mnie na inne wesele więc sprawdziłam i przy okazji szłam na wesele Odpowiedz Link Zgłoś