naimi 02.10.07, 12:11 poniewaz bardzo powaznie bierzemy pod uwage to miejsce, mam do Was prosbe o wszelkie Wasze opinie - osob ktore mialy tam wesele, jak i do tych ktore tam na weselu sie bawily. Bardzo potrzebuje waszych opinii!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twoj_aniol_stroz Re: Dom Weselny Małgorzata 02.10.07, 12:40 To jeszcze tylko napisz, gdzie on jest, bo sądzę, że Domów Weselnych Małgorzata jest sporo w Polsce )))) Odpowiedz Link Zgłoś
naimi Re: Dom Weselny Małgorzata 02.10.07, 12:45 fakt Chodzi o Małgorzate w Nadarzynie- Strzeniówce Odpowiedz Link Zgłoś
emuriel Re: Dom Weselny Małgorzata 02.10.07, 14:59 Bylam tam w maju na weselu kolezanki i bylo naprawde fajnie. Sala ladnie przystrojona - co prawda jak dla mnie z troche za duzym przepychem ale ogolnie wygladala ladnie. Jedzenie tez ok - ale to raczej kwestia doboru menu, wiec duzo zalezy od Was. Plusem jest na pewno duza przestrzen zarowno w srodku (wesele bylo na 120 osob i byl luz)- sporo miejsca na stoly i do tanczenia, jak i na zewnatrz. Ladne otoczenie i laweczki przed lokalem to fajna sprawa mozna wyjsc się przewietrzyc a jesli na weselu sa dzieci to tez maja gdzie poszalec. Jesli jestes z warszawy to minusem jest dojazd trochę to trwa i na pewno musialabys zorganizowac gosciom jakis transport, ale ogolnie polecam, fajne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
naimi Re: Dom Weselny Małgorzata 02.10.07, 15:06 wiem, z dojazdem z warszawy moze byc klopot, ale mamy troszke czasu i cos wykombinujemy Troszke mnie zaczelo martwic ze malo opinii o nich jest. Ale juz mi troche lepiej Dziekuje i dalej czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: Dom Weselny Małgorzata 02.10.07, 15:03 także polecam. Filmowałem tam kilka razy, jest dużo luzu i wogóle fajny klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
naimi Re: Dom Weselny Małgorzata 02.10.07, 15:06 dzieki kazda opinia na wage zlota Odpowiedz Link Zgłoś
abpc1 Re: Dom Weselny Małgorzata 02.10.07, 22:03 Również byłem tam kilka razy ( dokładnie trzy), według mnie jest to jeden z przyjemniejszych i profesjonalnie zorganizowanych domów weselnych w okolicach Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
renata2727 Re: Dom Weselny Małgorzata 30.01.08, 14:02 Witam, w Małgorzacie miałam własne wesele w 2005 roku. Gdyby była Pani nadal zainteresowana wszelkimi informacjami proszę o pytania na maila gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renata2727 Re: Dom Weselny Małgorzata 30.01.08, 14:04 Dodam, że byłam tam na weselach jeszcze w roku 2006 i 2007. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.0 Re: Dom Weselny Małgorzata 14.02.08, 10:52 ja miałam mieć tam własne wesele, ale niestety wiec jeżeli interesuje was termin 02/08/2008 to proszę o kontak. Dla mnie sala naprawdę świetna głównie chodzi o przestrzeń mialo być spore weselele ok. 180 os. więc ta sala nadawał się najbardzie i pod względem gabarytowym i pod wzgledem wystroju menu też niczego sobie... Odpowiedz Link Zgłoś