beata257 27.10.07, 22:02 Witam czy ma ktos moze jakie informacje a moze mial wesele w hotelu REST BARDZO PROSZE o opinie na temat tego hotelu czy warto sobie nim glowe zawracac?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olimpia_b81 Re: sala weselna 28.10.07, 10:46 hmm,nie sadze aby kogos zainteresowal post skoro nie wiadomo gdzie ta sala a tytul jest wiecej niz ogolny podkreslam,ze poza warszawka tez maja ludzie dostep do internetu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata257 Re: sala weselna 28.10.07, 11:47 tez racja ! sala znajduje sie warszawie nie daleko ursusa hotel REST nie daleko znajduje sie tesco na polczynskiej Odpowiedz Link Zgłoś
crrazy REST HOTEL 28.10.07, 21:28 ja bym sobie drugi raz nie zawracała głowy na rzekome oglądanie sali....... tymbardziej na wesele. na początek drobny szczegół - nigdfzie w okolicy nie ma już terminów na przyszły rok - w Reście mają zajęty jeden w sierpniu, jeden we wrześniu (byłam tam jakis czas temu..). Poza tym w środku samego hotelu cóż.. dziwny zapach.. pani posadziła nas w PRLowskiej kawiarence na dole i za nic nie chciała pokazac rzeczywiście sali hahaha tylko zagadywała zdjęciami... Poza tym nawet tak kiepskie miejsce jak Rest dobrze wykwalifikowana osoba sprzedałaby... Podsumowując - nie polecam nawet oglądania... chyba, że chcecie 'cokolwiek'... Odpowiedz Link Zgłoś
beata257 Re: REST HOTEL 29.10.07, 11:05 dzieki za ta wiadomosc my szukamy sali na pzdziernik dopiero sie zaczelismy rozgladac nie wiedzialam ze trzeba sie rozgladac przynajmniej pultora roku wczesniej mam nadzieje ze cos znajdziemy ! Odpowiedz Link Zgłoś