fiona2008 27.11.07, 22:25 witam serdecznie , bede miała na weselu dj, jest to dj karpik czy ktos miał go u siebie naweselu? czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paradox-0 Re: dj na wesele 29.11.07, 20:11 najlepsza zabawa to jednak przy dobrym zespole. U brata na weselu grał zaspół a ja wzięłam dj i bardzo tego żałuję. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
picassomgi Re: dj na wesele 30.11.07, 15:40 Jak kto mądry mówi to i słuchać miło ;o) oczywiście żartuję http:www.picasso.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: dj na wesele 01.12.07, 14:48 Co Ty opowiadasz Moja siostra miała DJa i sie wszyscy ŚWIETNIE bawili, tance do upadlego! DJ gral dopoki ludzie tanczyli, a tanczyli naprawde dlugo. Byłam potem na 2 weselach, na których była orkiestra i to byla TOTALNA KLAPA... Same jakieś wiejskie potupanki, czerwone korale i konik na biegunach. Oczywiście 3-4 piosenki i siadamy, bo trzeba przecież odsapnąć. Orkiestra więcej piła niż grała. może i na tym drugim weselu mieli przynajmniej dobre glosy, bo na pierwszym byly takie kocie fałsze... Może to zależy od DJa, ale ten u siostry był po prostu genialny. Ja na swoje wesele biorę go obowiązkowo. Orkiestra nie zagra mi jazzu! Odpowiedz Link Zgłoś