Dodaj do ulubionych

SUKNIA W DDTVN

03.12.07, 11:40
DZISIAJ ZOBZCZYŁAM TYLKO PRZEZ UŁAMEK SEKUNDY SLICZNA SUKNIE PREZENTOWANA W PORANNYM PROGRAMIE DDTVN. NIESTETY NIE WIEM JAKI TO MODEL. CZY MOZE KTOS OGLADNAŁ WIECEJ? I WIE COS NA TEN TEMAT?
Obserwuj wątek
    • sierpniowa_julka Re: 03.12.07, 11:54
      w DD TVN zostały zaprezentowane 3 suknie. Więc chyba musisz dodać trochę
      szczegółów, by było wiadomo, o którą z tych trzech chodzi.
    • lumidee23 do julki 03.12.07, 11:57
      ale Ty kochanie jesteś obcykana ;p czy to forum ma takie działanie ;pp i czy ja
      po swoim slubie tez tak bede ;p hehehe buziaki
    • elvfik Re: 03.12.07, 14:31
      a pewnie ostatnia, bo na tym o slubie sie skonczyło. w kazdym razie była odcinana pod biustem, miała malutkie rekawki chyba dopinane.
      • beba.zet Re: 03.12.07, 14:50
        Jeśli dobrze kojarze to suknie były wybierane w Butigue Cymbeline w
        Warszawie.
        Może coś pomoże
        • elvfik Re: 03.12.07, 14:53
          dzieki....wink
          • mika9983 Re: 03.12.07, 16:09
            to była suknia maggio ramatti
            • agulka_12 Re: 03.12.07, 19:17
              Oglądałam ten program, gościem DDTVN była włascicielka salonu Maggio Ramatti.
              Nic więcej nie powiedzieli więc zakładam że te kiecki są z tej kolekcji. UWAGA
              2008 wink
              • elvfik Re: 03.12.07, 21:51
                no własnie Maggio Ramatti, mozna sobie obejrzec na stronie ddtvn dziendobrytvn.onet.pl/3,1455513,poradnik.html
              • krosin Re: 03.12.07, 21:54
                Hej!

Programu nie oglądałam, oglądała natomiast moja mama - od razu zadzwoniła i
                przekazała mi, że pokazywali w telewizji moją suknię smile Moja jest do sprzedaży,
                Maggio Ramatti model Bounty właśnie w kolorze białym. Rozmiar 34. Oczywiście
                możliwość przymiarki - Warszawa. Nie będę pisała, że śliczna bo to oczywiste smile
                Gdyby któraś przyszła panna młoda była zainteresowana to niech śmiało pisze

monikawiszeniewska@wp.pl lub dzwoni 501 711 217 smile Na pewno się dogadamy smile Do
                sukni mam trochę pasujących dodatków, typu tren i halka smile

P.S. Mam nadzieję, że nie zostanę zlinczowana za ogłoszenie ale skoro suknia
                pojawiła się w telewizji to może i ogłoszenie będzie na miejscu smile

Pozdrawiam serdecznie!
                • krosin Re: 03.12.07, 22:00
                  Tfu, oczywiście z dodatków mam na myśli welon i halkę smile Podwieszany tren jest
                  oczywiście integralnym elementem tej sukni smile
                • sierpniowa_julka Re: 03.12.07, 22:29
                  krosin, nie o Twoją suknię tutaj chodzi... chodzi o suknię w stylu empire.
                  • krosin Re: 04.12.07, 09:57
                    sierpniowa_julka napisała:

> krosin, nie o Twoją suknię tutaj chodzi... chodzi o suknię w stylu empire.

W takim razie przepraszam za zaśmiecenie wątku. Niemniej jednak pozdrawiam! smile
                    • sierpniowa_julka :) 04.12.07, 10:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka