koraa2 05.12.07, 19:53 czy kolor ecru pasuje do kobiety o dlugich czarnych wlosach i opalonej skorze czy lepiej wyglada w bialej sukni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veeto1 Re: czy pasuje ecru do czarnych wlosow i sniadej 05.12.07, 20:27 Ja osobiście na Twoim miejscu wybrałabym ecru. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: czy pasuje ecru do czarnych wlosow i sniadej 05.12.07, 20:31 bez mierzenia i porównywania nie bedziesz wiedziała. W białej mozesz wyglądac jak spalona sucha sliwka. Przymierzenie nic nie kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe siur! 05.12.07, 21:35 wedlug mnie pasuje ja mam sniada, jestem coprawda brunetka ale to nic biala za bardzo sie odbijala od mojej skory aha, nie mowie o wanilii tylko o smietankowym ecru waniliowy przy takiej skorze wyglada po prostu brudno Odpowiedz Link Zgłoś
xywka25 Re: czy pasuje ecru do czarnych wlosow i sniadej 06.12.07, 10:25 musisz niestety albo i stety ) poprzymierzać i białe i ecru. Kiedy ja szukałam sukienki mierzyłam kilkanaście modeli i raz wyglądałam lepiej w ecru a raz w bieli. Też jestem ciemną brunetką i mam ciemniejszą karnację. W końcu zdecydowałam się na białą sukienkę, która bardzo mi się spodobała, a do tego wybrałam czerwone róże, jako kontrast. Wyszło tak www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/efdca8e40fb583e2.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/64ce729f344ecb6d.html Powodzenia w szukaniu (to naprawdę fajny czas) i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: czy pasuje ecru do czarnych wlosow i sniadej 06.12.07, 13:02 odpowiadajac na twoej pytanie : tak , kolor ecru lepiej wygląda w białej sukni u jzu zupelnei niepowtarzalnie ecru wyglada w sukni bordowej i rózowym welonie ach , to ecru Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2525 Re: czy pasuje ecru do czarnych wlosow i sniadej 06.12.07, 22:53 Moim zdaniem nie pasuje. Powinno być Ci ślicznie w białym. Koniecznie jednak mierz, mierz, mierz. "www.gosiatwardo.yoyo.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś