katarzyna821 10.12.07, 16:03 hej dziewczyny Mam propozycje, jeśli macie już wybrane sukienki na ten najważniejszy dzie to proszę dodajcie jej tutaj. Ja nie mogę sie zdecydować więc może któraś z Was mnie zainspiruje Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna821 Re: moja :) 10.12.07, 19:27 bardzo ładna zazdroszcze, że już masz wybór sukienki za sobą Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa8 Re: linki do sukienek 10.12.07, 19:39 moja emmimariage.pl/index.php/main/pl/offer/4/79 miłego szukania... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: linki do sukienek 10.12.07, 20:48 inkaa8, możesz powiedzić ile zapłaciłaś za suknie i czy suknia jest na kole? Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: linki do sukienek 11.12.07, 09:55 moja...w sobote ide podpisac umowe na wypozyczenie www.suknieslubne-slawa.pl/foto/whiteone/168.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: linki do sukienek 11.12.07, 11:50 Bardzo proszę: ksymena.net.pl/targi-pokazy-moda.php Odpowiedz Link Zgłoś
belissima_m Re: linki do sukienek 11.12.07, 12:20 Moja www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=miradir Odpowiedz Link Zgłoś
ssylwia2 Re: linki do sukienek 14.12.07, 11:31 bardzo podoba mi sie ta suknie. czy mozesz napisac ile kosztuje jej wypozyczenie lub jesli wiesz to za ile ja mozna kupic w salonie? Odpowiedz Link Zgłoś
laupek Re: linki do sukienek 11.12.07, 12:35 Najwazniejsze to dobrac krój i kolor do wlasnej karncji, figury i urody, bo dopiero jak przymierzysz wsyzstki mozliwe fasony to zobaczysz w czym prezentujesz sie najlepiej. Moja suknia : www.slubne.pl/index.php? pid=3&col=29&item_id=1434&cmd=show_item&gallery_id=&shift=8 czyli raczej "na bogato" ale ta suknia jest jak z bajki Piekna i Bestia Disneya Odpowiedz Link Zgłoś
polonowa Re: linki do sukienek 11.12.07, 12:49 bardzo proszę www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=satelite Odpowiedz Link Zgłoś
tynusia1 Re: linki do sukienek 11.12.07, 13:44 www.maggiesottero.com/dress.aspx?pageSize=8&page=1&style=A3133 a to moja Odpowiedz Link Zgłoś
olajla Re: linki do sukienek 11.12.07, 14:20 Tynusiu mam pytanie - czy te suknie są dostepne w Polsce? Jeśli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
tynusia1 Re: linki do sukienek 11.12.07, 14:28 olajla napisała: > Tynusiu mam pytanie - czy te suknie są dostepne w Polsce? Jeśli tak > to gdzie? Kochanie część sukienek od Maggie Sottero dostępne są w Rzeszow, Fuh Godi Magdalena Mazur Warszawa, Mystique Warszawa, Tylko Ona Wroclaw, Bellissima Ale mają raczej takie klasyczne które cieszą się dużym powodzeniem, takich np. jak moja nie mają bo jak się dowiedziałam ostatnio od Pani to salon ściąga tylko to co im się podoba Ale ja się nie poddam. Najwyżej będę ciągnąc z USA Odpowiedz Link Zgłoś
olajla Re: linki do sukienek 11.12.07, 14:57 Dzięki za szczegółowe info Kurcze szkoda, że to tak wygląda. Przyznam, że dawno nie widziałam tak oryginalnych sukien. To co mają do zaoferowania nasze salony różni się jedynie metką. Wszystko na jedno kopyto. Piękną i odwżną wybrałaś suknię, nie widziałam jeszcze takiej nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tynusia1 Re: linki do sukienek 11.12.07, 16:09 ależ mnie mnie miło połechtałaś dziękuję bardzo faktycznie w Polskich salonach jest wszędzie to samo. Ta w sumie też jest w klasycznym kształcie ale ma w sobie to coś no i będę mogła do niej założyć inne buty niż białe i chyba to mnie najbardziej cieszy bo dopiero w butach to zupełnie nie ma wyboru wszystkie identyczne Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna821 Re: linki do sukienek 11.12.07, 22:03 Dziewczyny dziękuję za tak duży odzew i proszę o jeszcze aha zapomniałam dodać, że wszystkie macie piękne sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: linki do sukienek 18.12.07, 16:21 jasne,ze sciagaj z np ebay'a polowe taniej jak nie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
oliv2 do tynusia 26.12.07, 21:47 o wlasnie przeczytalam reszte komentarzy, mieszkam w usa, ten sklep jest niedaleko mnie!! strasznie mi sie podobaja, ciekawe jakie ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
oliv2 do tynusia 26.12.07, 21:43 bardzo podobaja mi sie suknie z tej kolekcji. ile dalas za swoja? i gdzie kupowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
ryszkowska Re: linki do sukienek 11.12.07, 23:02 www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=lasarte Oto moja (jestem już po, a sukienka jest do sprzedania) Odpowiedz Link Zgłoś
tres_jolie Re: linki do sukienek 12.12.07, 12:13 www.suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=nepal&nr=1 A to moja Miłego szukania! Odpowiedz Link Zgłoś
xbozenkax Re: linki do sukienek 12.12.07, 15:03 a to moja: www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=leza Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: linki do sukienek 12.12.07, 20:26 Suknia mojej córki: www.suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=latina Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna821 Re: linki do sukienek 13.12.07, 14:00 widzę, że zdecydowana większość z Was wybrała sukienki z Madonny a możecie powiedzieć ile te sukienki kosztują? Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ryszkowska Re: linki do sukienek 13.12.07, 19:21 wszystko zależy od modelu. Rozrzut cenowy jest chyba ogólnie dość duży. Zależy też czy kupujesz np. la sposa czy pronovias. Na forum już pisałyśmy, że najlepszej jakości są sukienki pronovias, a co za tym idzie najdroższe. Moja kosztowała 5 tyś z kawałkiem i raczej była jedną z najdroższych jakie mieli w salonie w tym czasie. Nie wiem jak jest teraz, bo po ślubie już ponad pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: linki do sukienek 13.12.07, 14:27 moja nie bedzie z madonny ale madonna też ma ta kolekcję. Wypozyczenie bedzie mnie kosztowało 1400, wiec sukienka pewnie ok 2800 Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna821 Re: linki do sukienek 16.12.07, 14:13 dzięki bardzo za wszystkie linki i informacje Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinka78 Re: linki do sukienek 18.12.07, 16:17 A to moja suknia wersja z bolerkiem : www.lilea.com/index.php/galeria_zobacz,3,4 i bez :www.lilea.com/index.php/galeria_zobacz,3,5 Odpowiedz Link Zgłoś