aknyt 07.01.08, 12:43 Co myslicie o strzelającym balonie podczas pierwszego tańca,jaki to efekt czy ktoś juz cos podobnego miał? www.allegro.pl/item288637755_balon_strzelajacy_300_balonikow_sylwester_wesele.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maiwlys Re: balon strzelający 07.01.08, 12:45 Na pewno dzieciaki obecne na weselu będą miały niezłą zabawę wygląda to fajnie na allegro Jak ja jeszcze mało wiem o tych weselach i atrakcjach na nich Tego nie wiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
aknyt Re: balon strzelający 07.01.08, 22:05 Ja słyszałam od znajomych że efekt super.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniasa1 Re: balon strzelający 07.01.08, 23:51 My tez zamierzalismy miec balon. Kupilismy na probe wczesniej i...... Chyba jestsmy wyjatkowymi beztalenciami ale udalo nam sie wcisnac tylko z 5 sztuk do srodka. Wcale to nie jest takie łatwe..... No chyba ze firma Wam to zamontuje...... Spróbujcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
kulac Re: balon strzelający 08.01.08, 12:29 Moja znajoma miała coś takiego. U niej te małe baloniki były już napompowane w środku. Efekt średni. Potem podczas tańca wszyscy rozdeptali te małe baloniki i na podłodze był jeden wielki śmietnik Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: balon strzelający 08.01.08, 21:41 mielismy balon strzelajacy, pisalam o tym juz w jakim watku zaraz po slubie (ktory byl w sierpniu), polecam szczerze, efekt super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mazda76 Re: balon strzelający 08.01.08, 22:27 Mialam balon na weselu, dokladnie ten sam (od tej sprzedajacej) co podalas linka do aukcji. Balon wystrzelil, goscie zachwyceni, a male baloniki potem wyzbieraly dzieci i mialy dodatkowa zabawe. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aknyt Re: balon strzelający 09.01.08, 10:53 A lepiej kupić ten droższy z napompowanymi balonami czy ten tańszy.a macie może jakies fotki,bardzo bym prosiła Odpowiedz Link Zgłoś
scheisskopf Re: balon strzelający 08.01.08, 22:38 Nie polecam, a nawet odradzam! Makabryczny efekt. Podczas pierwszego tańca jak strzelił, tak musiałem się z tancerką ożenić! Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 do scheisskopf 08.01.08, 22:56 scheisskopf, masz świetny blog (piękne zdjęcia) Odpowiedz Link Zgłoś
scheisskopf Re: do scheisskopf 08.01.08, 23:05 Nie tylko zdjęcia. A Ty masz śliczny suwaczek... Chce Ci się tyle czekać? Może szybciej rozepnę? Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: do scheisskopf 08.01.08, 23:15 hehe chyba byś się nie doczekał, nie jestem taka łatwa, ze mną trzeba chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
ferara Re: balon strzelający 08.01.08, 23:09 my również mielismy strzelający balon na weselu. Dzieci od razu ucieszyły się a miny gości wskazywały na to, że się podobało. Zaś co do samego napompowania i zamontowania balonu to nie jest to taka prosta sprawa. Balon kupiliśmy na allegro i musieliśmy sami wszystko zrobić. Rzeczywiscie na początku mieściło się nam tylko 5 balonów jednak opracowaliśmy technikę i wszystkie 100 baloników umieścilismy w dużym balonie. Odpowiedz Link Zgłoś
aknyt Re: balon strzelający 09.01.08, 11:42 acha i jeszcze jedno co z tym tzw."smietnikiem" tzn.z tymi balonami popękanymi na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś