julia_roberts 09.01.08, 22:09 Czy ktoś z Was zna jakieś ciekawe miejsce na zdjecia plenerowe w okolicy Mysłowic i Lędzin? Wesele w połowie kwietnia. Będę wdzięczna za wszystkie propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
videobeta Re: Plener - okolice Mysłowic i Lędzin 10.01.08, 16:19 Zalew na Wesołej. Prywatny ogród od pani Dulko w Bieruniu Nowym. Jezioro Paprocańskie w Tychach Powodzenia: Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
julia_roberts DO Marcusa 10.01.08, 19:24 Dzieki, wiedziałam że na Ciebie mogę liczyć Wkońcu jesteś profesjonalistą!!! Nie ukrywam że Wesoła kręciła mi się po głowie. Dziś kolezanka podsuneła mi jeszcze pomysł z Nikiszowcem. Co o tym myslisz? Czy spotkałes może w sieci jakies fotki ślubne robione w tej jakże ciekawej zabudowie? Chcialabym zobaczyć efekt. Bardzo dziękuję i czekam na kolejne propozycje. Wiem że popularna jest Pszczyna lae ja szukam czegos bliżej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: DO Marcusa 13.01.08, 09:15 ..ja miałam sesję na Nikiszu...jestem bardzo zadowolona...w dodatku na tle innych znajomych nasza sesja wyszła oryginalnie, inaczej...jednym słowem POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
julia_roberts DO aganioq 14.01.08, 14:49 Obejrzałam fotki które zamieściłaś na fotosiku. Czy mogłabyś udostepnić mi więcej zdjęć z Waszej sesji na Nikiszu? Byłabym wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: DO aganioq 16.01.08, 20:50 na maila gazetowego, czy na jakiś inny adres? i przepraszam, że dopiero teraz, ale nie zaglądam tu codziennie...brak czasu Odpowiedz Link Zgłoś
julia_roberts Re: DO aganioq 16.01.08, 20:57 Może być na gazetowego. Baaaardzo serdecznie dziekuję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1-monisia Re: DO aganioq 21.01.08, 14:43 Jakbym mogla takze prosic o zdjatka z Nikiszowca. Mam fotografa z Kato wiec moze... moj mail monia1714@wp.pl Pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
123asia456 Re: Plener - okolice Mysłowic i Lędzin 10.01.08, 23:14 A może zamek w Będzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: Plener - okolice Mysłowic i Lędzin 10.01.08, 23:29 Nikisz - Rewelka, Robiliśmy tam sporo zdjęć, jednak fotograf musi czuć klimat bo to w końcu nie park i drzewka he he he. Polecam region w pobliżu zakładu fotograficznego p. K.Niesporka. Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
julia_roberts Re: Plener - okolice Mysłowic i Lędzin 11.01.08, 07:54 Mam nadzieje że skoro fotograf jest z Katowic to poczuje ten klimat A czy w "naszej" okolicy jest jakis park podobny do tego w Pszczynie; chodzi mi głównie o to aby prócz zieleni były jakieś ladne mosteczki i trochę wody. Zalew na Wesołej póki co jest na mojej liscie ale nie ma tam takich ładnych mosteczków bardziej coś na kształt molo Pozdrawiam i czekam na kolejne ciekawe pomysły moga być niekonwencjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
julia_roberts Re: Plener - okolice Mysłowic i Lędzin 11.01.08, 07:49 Zamek w Bedzinie póki co odsuwam na dalsze miejsce ze względu na odległość acz kolwiek bedę o nim pamietac. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: Plener - okolice Mysłowic i Lędzin 11.01.08, 13:16 Z tego co piszesz to wg mnie najlepsze miejsce to prywatny ogród Pani DULKO w Bieruniu Nowym tuż przy KWK PIAST. Koszt z tego co się orientuję 70zł za wjazd.Przejedź się w tygodniu i zobacz bo warto. Pozdrófka..... Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
julia_roberts Re: Plener - okolice Mysłowic i Lędzin 14.01.08, 14:39 Czy ogród o którym piszesz to ten w stylu orientalnym? Znajomi kiedyś sesję w takim ogrodzie i trochę raziło mnie otoczenie w formie bloków czy betonowego ogrodzenia jeżeli dobrze pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Do Julii... 15.01.08, 16:09 Tak - jest to ten ogród, miejsce supcio ale faktem jest otoczenie pobliskich posesji i bloków Co do Nikisza to POLECAM..... Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kimi81 Re: Plener - okolice Mysłowic i Lędzin 15.01.08, 14:11 Moja kumpela miała sesje na Nikiszu i nawet całkiem fajnie to wyszło. A może Muzeum Pożarnictwa w Mysłowicach??? Odpowiedz Link Zgłoś
julia_roberts DO kimi81: 15.01.08, 14:25 Kami81 a czy Twoja koleżanka mogłaby mi udostępnic jakies fotki z sesji na Nikiszu, np na priva? Byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kimi81 Re: DO kimi81: 24.01.08, 15:25 Jedną fotkę ma bodajże na "naszej-klasie", ale nie wiem czy to te z najlepszych. Nie wiem, musiałabym z nią pogadać czy dałaby mi takie fotki. Jak na razie się sama do niej ostatnio dobijam i na eska mi tylko napisała, że gdzieś wyjechała, bo miała jakieś ważne sprawy do załatwienia. Ale jak wróci to ją pomęczę. Odpowiedz Link Zgłoś
1-monisia Re: Plener - okolice Mysłowic i Lędzin 21.01.08, 14:44 Polecam ogrod w Bujakowie. Brat mial tam w sierpniu 2007 zdjecia i wyszly pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: Plener - okolice Mysłowic i Lędzin 22.01.08, 11:04 ...postaram się wysłać zdjęcia jeszcze dziś... ...a tak poza tym jest taki ogród w Mikołowie, postaram się później podać gdzie dokładnie, który stwarza fotografowi możliwość zrobienia ciekawej sesji, moja fotograf robiła tam zdjęcia dwóm parom i obydwie mają bardzo oryginalne zdjęcia i fajne wspomnienia z pleneru... Odpowiedz Link Zgłoś
myszeczka101 Re: Plener - okolice Mysłowic i Lędzin 07.04.08, 15:17 Witam!!! Chciałabym dowiedzieć czy w Bujakowie mozna pojechać z każdym fotografem do tego parku, czy to jest miejsce "dla wybranych". Jeśli ten ogród ma jakąś nazwę albo ma Pani inne cenne informacje proszę o pomoc. Chętnie zrobiłabym tam sesję ale musze mojemu fotografowi wytłumaczyć jak tam dotrzeć Słyszałąm , że jest tam wyjatkowo pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Bujaków... 07.04.08, 16:04 Ogród stanowi własność miejscowego kościoła. Został z tego co pamiętam zaadoptowany przez byłego proboszcza. Opłata za wejscie na rzecz kościoła to 20zł. Jadąc od Mikołowa w stronę Wisły skręcacie zaraz w prawo na Mikołów Mokre za AUCHAN na światłach i jedziecie dalej aż do samego Bjakowa i zatrzymujecie się na parkingu po prawej stronie przy samym kościele. Zdjęcia są tam przepiękne lecz trzeba wiedzieć ze w okresie letnim jest tam bardzo dużo fotografó, kamerzystó i Młodych więc Wasz fotograf musi dość wąsko kadrować aby ktoś nie wszedł Wam w kadr. Polecam również na tej samej trasie lecz ciut wcześniej ogród p. Wojtyczko chyba nazywa się SOSODIA jak pamiętam. Tam też jest cudnie i właściciel jest przesympatycznym człowiekiem. Podkreślam ze w obu miejscach jest bardzo dużo Młodych Par. POWODZENIA. Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
myszeczka101 Re: Bujaków... 07.04.08, 17:12 Bardzo dziękuję za pomoc Jakoś fotograf będzie musiał dać sobie radę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myszeczka101 Re: Plener - okolice Mysłowic i Lędzin 07.04.08, 20:02 1-monisia napisała: > Polecam ogrod w Bujakowie. Brat mial tam w sierpniu 2007 zdjecia i > wyszly pieknie Witam czy mogłabym prosoić próbkę zdjęć z Bujakowa na maila ?? (kruszynka101@wp.pl), najlepeij gdyby były zdjęcia obok starej stodoły która tam podobno się znajduje jestem ciekawa jak wychodzą takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś