wielka_stopa 14.01.08, 23:25 Witam, Potrzebuję ok. 150 szt. pustych butelek po wódce, czy macie jakieś namiary gdzie można je kupić? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielka_stopa Re: Butelki 16.01.08, 10:26 Nie, po prostu mam załatwioną swoją wódkę ale w plastikowych butelkach, czegoś takiego na stół nie postawię . Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: Butelki 16.01.08, 10:35 Radziłabym Ci nie mówić tego na głos. Psyt...to nielegalne. Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_pela Re: Butelki 16.01.08, 10:53 Wiem, czepiam sie, ale jak nie wstydzisz sie kupowac jakiegos paskudztwa w plastikowych butelkach to dlaczego wstydzisz sie postawic to na stole? Balabym sie wypic wodke na takim weselu... Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Butelki 16.01.08, 11:27 O Matko...!!! To była ironia...!! Wstydzisz sie stawiać a nie wstydzisz się pisać o tym??? Żenada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: Butelki 16.01.08, 14:16 Ja nie wiem gdzie mozna kupic, ale w zwiazku z tematem zaczelam sie zastanawiac-czy dzialaja w dzisiejszych czasach jeszcze skupy butelek? Eh, nostalgia... Odpowiedz Link Zgłoś