e.lina85 13.02.08, 00:19 Witam! Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat zespołu Singers Band. Słuchałam przykładowe dema na stronie inernetowej Zespołu....osobiście bardzo mi się podobają, ale chciałabym wiedzieć jak Zespół wypada na żywo . Będę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczola205 Re: Singers Band 13.02.08, 07:35 Zespol fajny,ale wokalistka wydaje sie byc slaba. Kwestia gustu. Ogolnie zespol ok. Odpowiedz Link Zgłoś
cekuss Re: Singers Band 15.02.08, 12:57 Wokalistka? Doskonała! Jestem zaskoczony Twoją opinią. Słaby jest wokalista i lider zarazem; zdarza mu się kończyć wesele dość pod wpływem alkoholu, jak to na moim weselu było. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_popins Re: Singers Band 18.02.08, 17:27 Jak to? Podawaliście alkohol do stolika obsługi? Odpowiedz Link Zgłoś
enebune Re: Singers Band 12.03.08, 03:09 Witam wszystkich. Mam pytanie w sprawie właśnie tego zespołu. Skąd właściwie oni są? Ja jestem z opolskiego i bardzo chciałabym ich mieć u siebie na wselu. Czy oni dojeżdżają do innych miast? I jak się cenią? Jeśli ktoś wie, proszę o pomoc, za co szczerze dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
monia834 Re: Singers Band 13.02.08, 10:23 hej Ja wczoraj z Nimi podpisałam umowę, nie słyszałam ich na żywo, tylko z płyt hehe. Wydaje mi się ze to naprawdę profesjonaliści)) okaże się Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Do Pszczoły... 13.02.08, 17:48 Jesteś w błedzie co do wokalistki. Prezentuje wysoki poziom wokalny. A co do Singersów to POLECAM!!! Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
mary_popins Re: Do Pszczoły... 13.02.08, 19:18 My ten zespół będziemy mieli na swoim weselu, więc dobre opinie leją miód na moje serce. Najbardziej mnie ciekawi jak wyglądają zabawy przez nich prowadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenak Re: Do Pszczoły... 13.02.08, 19:48 Dziewczyny mnie się oni też podobają.. czy mogłybyście napisać mi na pocztę info na temat ceny ich usługi? Będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
myszunia9 SUPER !!! 15.02.08, 14:47 Witam. U nas grali w lipcu 2007r., podpisalismy z nimi umowę w "ciemno"- tzn. znalismy tlko ich demo. Jednak okazali sie profesjonalistami w 10000000......%, naprawde trudno znaleźć lepszy zespół. Super wykonanie wszystkich utworów, super jakość, wspaniałe głosy i świetny repertuar. Cena nie wygórowana. Wszyscy nasi goście polscy i zagraniczni byli zadowoleni. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
mary_popins Re: SUPER !!! 17.02.08, 18:51 a jakie zabawy prowadzili? Czy Wy się teraz kontaktujecie z nimi, dziewczyny? Ja tydzień temu napisałam maila i do teraz nie odpisali. Zastanawia mnie to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
monia834 Re: SUPER !!! 21.02.08, 12:11 hej Nie martw sie jak byliśmy podpisywać z nimi umowę, to Pan Arek powiedział ze jeżeli chodzi o kontakt to dopiero w połowie marca, bo od polowy lutego jest za granica ps pewnie tez będę panikować za rok hihi Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: Singers Band 18.02.08, 20:32 Proszę się nie martwić Arek Zgoda to porządna firma - skoro nie odpisuje to pewnie jak co roku jest występuje Music Hallu w Niemczech. Prosze skontaktować się z Adrianem - klawiszowcem z Zabrza. Pozdrófka. Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
mary_popins Re: Singers Band 19.02.08, 18:00 Wielkie dzięki za uspokojenie. A już mi wyobraźnia podpowiadała, że zespół zwiał - tfu, tfu Odpowiedz Link Zgłoś