studentkapoloznictwa 28.02.08, 09:49 Dziewczyny wlasnie zdecydowalismy ze pojedziemy do slubu VW Garbusem- to bylo zawsze moje marzenie szukam jakiejs fajnej dekoracji na autko. pamietam z kiedy byly zdjecia z Garbusem ozdobionym balonami ale nie moge znalzc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula2306 Re: Dekoracja Garbusa 28.02.08, 10:12 Chyba o tego Garbuska Ci chodziło forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=75261446&a=75268564 Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Dekoracja Garbusa 28.02.08, 16:07 A czy garbus nie jest dość niewygodnym autem do ślubu? Odpowiedz Link Zgłoś
studentkapoloznictwa Re: Dekoracja Garbusa 29.02.08, 06:57 Dla wygody Panny Młodej fotel pasażera ma byc wymontowany Odpowiedz Link Zgłoś
kotrabina Re: Dekoracja Garbusa 29.02.08, 08:20 ja jechałam garbem - new czerwonym, z tyłu miałam balony - czerwone serca przywiązane czerwoną wielką kokardą, wyglądał fajowo, bez zbytniej przesady dzięki jednokolorowym balonom. Co do wygody... trochę utrudnione wsiadanie i wysiadanie, ale dałam radę i nie zmieniłabym tej decyzji gdybym miała ślub jeszcze raz . pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
paula2306 Re: Dekoracja Garbusa 29.02.08, 08:31 My jedziemy Skodą Tudor z 1948 r. www.skoda.adamos.pl Autko gabarytowo jest nieco podobne do Garbusa, nie jest zbyt duże, ale spokojnie się we dwoje zmieścimy . Z domu do Kościoła i z Kościoła na salę mamy małe odcinki do przejechania, więc nie potrzebujemy dużego auta. Poza tym moja suknie też nie będzie "duża" więc problemu nie będzie. A urok takiego autka jest niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
studentkapoloznictwa Re: Dekoracja Garbusa 29.02.08, 11:16 kotrabina a masz moze jakies zdjecia swojego autka ? poprosze na gazetowego o ile to mozliwe dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kotrabina Re: Dekoracja Garbusa 01.03.08, 09:06 Cześć! jest możliwe , ale dopiero pod koniec przyszłego tygodnia, bo tu gdzie jestem zdjęć nie posiadam. Tak więc prześlę w czwartek, mam nadzieję że nie zapomnę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Dekoracja Garbusa 01.03.08, 09:20 ja mialam garbusa z balonami ale zdjecia chyba dziewczyny wkleily powyzej z przodu mialam lale maja z dziecinstwa ubrana ala oanna mloda -jak jechalismy wiatr podwial lelce sukienke do gory i jechala na golo Odpowiedz Link Zgłoś
studentkapoloznictwa Re: Dekoracja Garbusa 01.03.08, 10:10 Wasz Garbus byl super kapitalnie wygladaly te balony. Odpowiedz Link Zgłoś
paula2306 Re: Dekoracja Garbusa 01.03.08, 12:11 No rzeczywiście- Garbus Maraxeli wygladał ślicznie . Sama nawet myslałam, żeby tak nasze autko udekorować balonami, ale ono ma śliczny tył i żal mi go zasłaniać . Maraxela- mnie zachwyca Twój bukiet. Proszę zdradź co to za kwiaty Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Dekoracja Garbusa 01.03.08, 15:05 chodzi ci pewnie o kwiat kurkumy do tego w bukiecie byly jeszcze storczyki Odpowiedz Link Zgłoś
paula2306 Re: Dekoracja Garbusa 01.03.08, 15:42 Dzięki, taki bukiet właśnie idealnie pasowałby do mojej sukni . Muszę podpytac moją kwiaciarkę czy będzie w stanie mi takie podobne cudo zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
emrem Re: Dekoracja Garbusa 01.03.08, 19:32 A moi znajomi udekorowali garbusa muchą, a na dachu wylądował cylinder! Było bardzo elegancko! Niestety nie mam zdjęć... Odpowiedz Link Zgłoś
milka.g Re: zdjęcia już na gazetowym 19.03.08, 17:54 Czesć wszystkim Moja kumpela też miała cylinder na samochodzie wyglądał super www.allegro.pl/item322842961_artisflora_zaskakujaca_dekoracja_na_samochod_slub.html Myśle że na Garbusa też byłby ok. Ona jechała jskimś nowym Peugeotem. Odpowiedz Link Zgłoś