villemo86 22.04.08, 14:49 W końcu znalazłam profesjonalistę, który zrobi nam zdjęcia ślubne. Facet to profesjonalista i nie jest dla niego problemem zrobienie zdjęć na motocyklu. Zresztą same zobaczcie www.lysak.pl/gal/plener-hobby/gplh4/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaamilka Re: Fotograf :) 22.04.08, 16:01 Ło matko! Ale ceny są zabójcze! Reportaż za 3600?! Odpowiedz Link Zgłoś
villemo86 Re: Fotograf :) 22.04.08, 16:05 EEE...nam powiedział za plener i album 990 zł (w trzech wersjach 25 zdjęć, które my wybieramy sobie, a robi ich około 500 na sesji, oraz dodaje od siebie wybrane jekieś 15) Można negocjować i trafić na promocje Odpowiedz Link Zgłoś
panfoto Re: Fotograf :) 22.04.08, 22:44 jaka piękna reklama,a ileż w niej finezji. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1980_1 Re: Fotograf :) 23.04.08, 09:38 to skoro wszyscy się tu dopisują to jeszcze ja www.piotrowska.net Odpowiedz Link Zgłoś
cpu4wedding Re: Fotograf :) 24.04.08, 23:18 I ja, i ja! Nie zbanowali was w ciągu 1-2 dni to i ja się wpiszę i dopiszę zapraszam na stronę www.cpu4wedding.selia.pl oryginalnie i niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś
villemo86 Re: Fotograf :) 26.04.08, 09:48 panfoto napisał: > A może to prowokacja....? Ależ oczywiście, ze prowokacja. Fotograf to mój brat i chciałam go zareklamować. Nie bądźcie śmieszni. Poprostu wiele dziewczyn pisało mi, że do ślubu motocyklowego to tylko specjalna kreacja, a wiele znajomych osób mówiło, że zdjęcia będą tandetne. To pokazuję, że jednak da się to zrobić profesjonalnie i pięknie. Przynajmniej mnie się podoba, no i narzeczonemu też, a to już dużo. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aerofan Szału nie ma.. 28.04.08, 23:25 Nie żebym był zawistny, czy co, ale te fotki to raczej przeciętne... Aż się prosi po panoramowane dymamiczne zdjęcie podczas jazdy widok z boku, rozwiany welon itp. Już nie mówiąc o technice, która kuleje. A jeśli chodzi o pseudoreklamę, to też skorzystam, a co ! Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Do Kuby.... 28.04.08, 23:49 Nie zgadzam się z Tobą na temat techniki zdjęć Marcina Łysaka. Mimo że jest moją konkurencją uważam go za jednego z najlepszych fotografów w Polsce. Marcus Odpowiedz Link Zgłoś
aerofan Re: Do Kuby.... 29.04.08, 12:08 Ja tego Pana nie znam, wypowiadam się tylko na temat sesji z motocyklem. Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: Do Kuby.... 29.04.08, 16:12 Ja akurat znam Marcina od wielu lat i zawsze uważany był na Śląsku i Małopolsce za jednego z najlepszych fotografów. Co najważniejsze zdjęcia jego są z polotem i fantazją. Co do zdjeć z motocyklem uważam że jest dużo ciekawych. Zawsze idzie wymyśleć coś innego i lepszego. Nie zawsze jak wiesz zależy to od fotografa lecz od kreatywności Młodych. Pzdr Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś