duck_3 07.06.08, 18:17 Czy może ktoś mierzył tą suknię? Jak wrażenia i oczywiście cena? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veeto1 Re: La Sposa Medusa 07.06.08, 19:21 To nie ktoś ma ją mieryć i mieć wrażenia, a Ty skoro Ci się podoba. A suknia istotnie jest piękna, choć na modelce ciut za bardzo odznacza się suwak. Być może w naturze wygląda to lepiej. Myślę, że koszt w granicach 2500 - 3000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
duck_3 Re: La Sposa Medusa 07.06.08, 20:07 Miałam na mysli wrażenia co do relacji jakość/cena w czym mogę się oprzeć na opiniach innych, a ponieważ mam pewnien zakres finansowy jeśli chodzi o zakup sukni to czasem lepiej sobie głowy niepotrzebie nie zawracać. Ale dzięki za info. Czy to, że podana przez Ciebie cena "zmieniła" się w numer na Skype ma jakieś drugie dno? Odpowiedz Link Zgłoś
politycznie Re: La Sposa Medusa 08.06.08, 11:41 Po prostu odinstaluj sobie wtyczkę Skype z przeglądarki, która zamienia cyferki na numer skype. Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: La Sposa Medusa 08.06.08, 17:59 No to już wiesz,że cna nie ma nic wspólnego ze Skype. A co do jakości, to uważam, że La Sposa jest warta tej ceny. To są piękne suknie, z pięknych materiałów, a co ważne - wszystkie są leciutkie, nie czuje się ich na sobie. Moja córka wprawdzie wybrała suknię z kolekcji Pronovias, ale nad La Sposą też się poważnie zastanawiała. Niestety zdjęcia (mimo, że profesjonalne) nie oddają w pełni uroku tych sukien. Moi zdaniem są warte ceny jaka widnieje na metkach. Odpowiedz Link Zgłoś
awisnien Re: La Sposa Medusa 08.06.08, 23:58 Mierzyłam - dla mnie była niewygodna. Nie pasowały mi rękawki, które już w zbyt dużym rozmiarze wpijały się. Z tego powodu nie pytałam o cenę, ale ok. 3000 trzeba się spodziewać (szacuję na podstawie innych cen w madonnie). Ale to, że mi nie pasowała, nie oznacza, że jest zła i Tobie też by nie pasowała. Trzeba mierzyć samemu, tylko tak sukces zapewniony. Odpowiedz Link Zgłoś