aknyt 18.06.08, 22:28 po pierwsze jaka lepsza wódka sobieska czy wyborowa?Ile kupić soków na ok 100 osób.jak to sie oblicza.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdanka81 Re: Ile... 19.06.08, 01:13 Ja tam na wódkach sie nie znam, ale mój przyszły mąż zadecydował że kupimy wyborową ma nową szatę i podobno jest dobra, co do napoi to liczy sie 2 litry na osobę już ogólnie z wodą itp. czyli np: 100 osób ok 200 litrów soków, napoi, wody, np: Soki(grejfrut, czarna porzeczka, pomarańcz lub inne mieszane smaki) napoje gazowane (sprite, coca cola lup pepsi, fanta), woda przelana do dzbanków z wkrojoną cytrynką i listkami mięty na orzeźwienie Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Ile... 19.06.08, 07:28 Napoje to ok 3-4 litry na osobę. Mymieliśmy ślub w czerwcu i 3l na osobę i na poprawiny trzeba bylo dokupić soków i wody, za to zostały napoje gazowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Ile... 19.06.08, 10:30 Ja ostatnio piłam na weselu wódke Polską i była bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś