leedca 24.06.08, 18:02 wszystkie Warszawianki... Gdzie małym kosztem przenocować w Warszawie przyjezdnych gości? Niestety, moje warunki mieszkaniowe, oraz duża ilość osób z innych miast, nie dają się pogodzić. Z góry BARDZO dziękuję za rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kavainca Re: proszę o radę 25.06.08, 10:55 nie jestem warszawianką, ale jesli to będzie w wakacje, to proponuję Ci akademiki lub bursy. Powinno być tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt [ot] temat 25.06.08, 23:58 a pani w szkole nie pisała tematu lekcji na tablicy? Trudno napisać "tani nocleg w Warszawie dla dużej ilości gości [dzień]"?? -- Jeżeli mijasz się z prawdą, to jej się przynajmniej ukłoń! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek831 Re: proszę o radę 26.06.08, 09:32 To jest gigantyczny problem w Warszawie a znalezienie czegoś taniego i w dobrych warunkach graniczy z cudem. My wynajęliśmy gościom pokoje w Domu Pielgrzyma Amicus przy pl. Wilsona. Cena za dwójkę to 157zł ze śniadaniem. Objechałam pół Warszawy w poszukiwaniu przyzwoitego hotelu w rozsądnej cenie i ten uznałam za najlepszy (zwłaszcza stosunek cena-standard). www.amicus.emeteor.pl/ Poza tym całkiem przyzwoity jest też hotel Logos: www.hotellogos.pl/strona.php?st=28 Hotel Etap: www.orbis.pl/pl/warszawa/hotele/etap_warszawa_centrum Hotel Sokrates należący do UW: www.hotelsokrates.uw.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
asiek831 Re: proszę o radę 26.06.08, 09:53 Poza tym, są jeszcze hotele Atos, Portos i Aramis oraz należące do tej samej firmy hostele: www.puhit.pl/index.php?pid=104 Pokoje w Centrum Konferencyjnym PWSBIA: www.centrumkonferencyjne.com.pl/ Dom Gościnny Sezam: www.sezam.pw.edu.pl/ Hotel Harctur: www.hotel.bestharctur.pl/php/index.php (ale tego nie polecam, po 5 minutach tam wyszłam śmierdząca starym olejem ze smażenia, jest kiepski) Hotel SGGW Agra: agra.sggw.pl/ IKAR: ikar.sggw.pl/index_pl.html Hotel UW HERA: www.uw.edu.pl/pl.php/absolwent/hera.html Odpowiedz Link Zgłoś
leedca Re: proszę o radę 01.07.08, 12:17 Asiek! Bardzo mi pomogłaś, dziękuję Niestety, miejsca na ten termin w tych najfajniejszych hotelach, o których pisałaś, jest już zajęta. Muszę niesety szukać dalej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zagadka_78 myślał indyk o niedzieli 01.07.08, 13:45 Sala i kościół już zarezerwowane? Jeśli tak, to gratuluje głupoty.... Trzeba było pomyśleć, ile was goście do przemocowania będą kosztować wcześniej. A sala i termin, to druga decyzja po miejscowości. Skoro nie możesz gości po rodzinie przenocować, to znaczy, że przynajmniej jedno z Was nie jest z Warszawy... może trzeba było w jego rodzinnych stronach zrobić to wesele? Jego rodzina spałaby u siebie! A i poza stolicą moclegi by was mniej kosztowały. Opcja dwa - oboje nie jesteście z Warszawy. Mieliście 2 inne miejsca, tańsze na organizację imprezy... i to z częscią gości niewymagających noclegu. Odpowiedz Link Zgłoś
leedca Re: myślał indyk o niedzieli 01.07.08, 23:13 Tak. Jestem niewyobrażalnie głupia - jak mogłam nie załatwiać tego na te 2 jedyne słuszne sposoby?! Przecież Ty dokładnie wiesz jakie były powody takiej a nie innej sytuacji..Przejrzałaś mnie na wylot cudownie elokwentna i mądra rodaczko. Odpowiedz Link Zgłoś