dzowa 27.06.08, 17:53 Za rok o tej porze... będę wychodziła z kościoła ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia04.08.2007 Re: Za rok o tej porze 27.06.08, 18:30 porządne katoliczki wychodza (po wczesniejszym wejsciu) co niedzielę z kościoła, a nie tylko raz na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
dzowa Re: Za rok o tej porze 27.06.08, 18:36 Czy ja mam w nicku przed Dzowa - "porządna" napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower111 Re: Za rok o tej porze 27.06.08, 21:33 Błyskotliwe riposty też trzeba umieć robić. Ta nie była zabawna! A ja też będę ślubować za rok, nawet trochę ponad bo dopiero w sierpniu. Jak będzie 8 sierpnia 2008 to na pewno będę myśleć co będę robiła, o danej godzinie za rok Pozdrawiam autorkę wątku Odpowiedz Link Zgłoś
dzowa Re: Za rok o tej porze 28.06.08, 11:38 > A ja też będę ślubować za rok, nawet trochę ponad bo dopiero w sierpniu. Jak > będzie 8 sierpnia 2008 to na pewno będę myśleć co będę robiła, o danej godzinie > za rok Ja rano sobie pomyślałam, że to równo za rok, a potem dokładnie o 17.00 zadzwonił do mnie Narzeczony Od razu wybiegłam na balkon, żeby zobaczyć jakie jest światło, liście...itp. Tak będzie za rok > Pozdrawiam autorkę wątku Dziękuję, i życzę Ci pięknego 8 sierpnia w tym i przyszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
panfoto Re: Czemu ma służyć 28.06.08, 17:50 Jak to można będąc niewinnym bezinteresownych wrogów sobie narobić.Wolę zwierzątka.Wesołego ślubowania. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czemu ma służyć 29.06.08, 10:33 A jaki sens ma zakładanie wątków wychwalających zalety (jak się okazuje- ograniczające się wyłącznie do stanu konta) 40-letnich kawalerów na forum dla narzeczonych? Odpowiedz Link Zgłoś
mike2005 Re: Czemu ma służyć 29.06.08, 11:02 memphis90 napisała: > A jaki sens ma zakładanie wątków wychwalających zalety (jak się > okazuje- > ograniczające się wyłącznie do stanu konta) 40-letnich kawalerów > na forum Wymiana poglądów? Przestroga? Apel o rozsądek? Odpowiedz Link Zgłoś
dzowa Re: Czemu ma służyć 29.06.08, 13:02 mike2005 napisał: > memphis90 napisała: > > > A jaki sens ma zakładanie wątków wychwalających zalety (jak się > > okazuje- > > ograniczające się wyłącznie do stanu konta) 40-letnich kawalerów > > na forum > Wymiana poglądów? Przestroga? Apel o rozsądek? Reklama? Odpowiedz Link Zgłoś