my.day 16.07.08, 13:57 witam, ślub był prawie miesiąc temu - 21.06.2008. chciałabym sprzedać suknię, bo nie mam jej gdzie trzymać - za małe mieszkanie, a suknia zajmuje pół szafy. co robicie ze swoimi sukniami? na allegro nikt nie licytuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaamilka Re: jak sprzedać suknię? allegro odpada 16.07.08, 14:01 zapytaj w salonie gdzie kupowałaś. może przyjmą Ci ją "na lewo"...? Odpowiedz Link Zgłoś
ekk69 Re: jak sprzedać suknię? allegro odpada 16.07.08, 14:05 Zapytaj w wypożyczalniach. Ja jak brałam ślub( dawno dawno temu), nie było salonów, tylko takie sklepy gdzie szyto suknie i niektóre z nich miały wypożyczalnie. Ja swoją kupiłam i umówiłam się,że pani ją odkupi do wypożyczalni. Odpowiedz Link Zgłoś
abch1 Re: jak sprzedać suknię? allegro odpada 16.07.08, 14:51 Dałam dwa ogłoszenia: anonse.pl i na slubnytarg.pl Sprzedałam bardzo szybko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lenkau Re: jak sprzedać suknię? allegro odpada 16.07.08, 20:39 Może dajesz za wysoką cenę Odpowiedz Link Zgłoś
agn22 dwukropek i portale ślubne 17.07.08, 14:29 W moim przypadku sprawdził się dwukropek. dałam też ogłoszenia na wszystkich możliwych portalach ślubnych, gdzie można za darmo się ogłosić. Zainteresowanie duże. Allegro odradzam. Wszystko zależy od sukienki i ceny (szczególnie jeśli to nie "firmówka"). Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
my.day Re: jak sprzedać suknię? allegro odpada 17.07.08, 15:05 dzięki dziewczyny za info, suknia jest z salonu, ale nie jest jakiejś znanej marki. kosztowała 2,5tys + welon 270 + bolerko 170, razem to prawie trzy tysiące. chciałabym ok tysiąca - myślicie ze to rozsądna cena? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: jak sprzedać suknię? allegro odpada 17.07.08, 20:28 wedlug mnie malo ale zalezy jak ta suknia wyglada i jaki ma rozmiar swoja oglosilam we wszystkich mozliwych serwisach slubnych + dwukropek + allegro grunt to nie przesadzic z cena, dac dobre zdjecia ktore pokazuja szczegoly sukni a nie Wasz slub powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje fotki 08.08.08, 12:36 no udało mi się zamieścić jak przerobiłam kieckę . fotoforum.gazeta.pl/3,0,1368662,2,2.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1368665,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 off topic 08.08.08, 12:41 Ja tak zupełnie w innym temacie, ale właśnie przypadkowo wyczaiłam, że mieszkasz na ursynowie weszłam na forum ursynowskie i tak mi się skojarzyło witam sąsiadkę w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: buty też przebarwione :-) 08.08.08, 13:36 Pierwsze co mi się rzuca w oczy to ten tiul pod spodem ni przypiął ni przyłatał oraz białe obcasy w ciemnych butach. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje tiul i buty 08.08.08, 14:29 tiul specjalnie tak jest,ale mogę go mieć i nie mieć . Suknia miała halkę(zakładaną oddzielnie) na sztywnych tiulach właśnie i tak krawcowym powiedziałam żeby skróciły,że jedna warstwa tiulu z halki wystaje i ją ufarbowałam,reszta biała co by nie prześwitywało. więc mogę halkę z owym niebieskim zakładać tudzież nie i wtedy nie ma tiulu . Odnośnie butów: chciałam żeby całe były niebieskie-na żywo są ogólnie jaśniejsze niż na tej fotce,ale że obcas atłasem nie powleczony,to pani powiedziała ta od farbowania butów, że niestety farbka nie złapie plastiku-obcasu. Hm, może dać je do szewca żeby wymienił obcasy na inne,ale na jakie i czy w ogóle to by zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś