only_lady24 19.07.08, 18:51 pod suknie? co zakładacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yellowpeach Re: biustonosz czy gorset 19.07.08, 20:25 ja chyba nic. wszyją mi odpowiednie "poduszki" podobno spoko a nie będę się martwić czy cos mi sie nie zsunie przypadkiem (jestem szczupła a w "normalnych"sklepach z bielizną nie ma staników z obwodem np.60 który by sie trzymał bez ramiączek...) Odpowiedz Link Zgłoś
lenkau Re: biustonosz czy gorset 19.07.08, 20:42 Nic,mam suknię z gorsetem a w środek wszyte takie zapięcie jak ma biustonosz,mam nadzieję,że wytrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
only_lady24 Re: biustonosz czy gorset 19.07.08, 21:05 ja nie bede miala nic wszytego, wiec mam dylemat, bo suknia bedzie bez ramiaczek i zastanawiam sie co bedzie wygodniejsze: wlozenie bardotki, czy gorsetu (rozmiar 75D) Odpowiedz Link Zgłoś
patkag Re: biustonosz czy gorset 19.07.08, 22:54 ja mam 70E i mialam suknie bez ramiaczek sznurowana na plecach z fiszbinami z przodu...byla tak dopasowana ze absolutnie nic mi nie bylo potrzebne ani milimetr sie nie obsunela w czasie imprezy a jednoczesnie spokojnie moglam usiasc i oddychac Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: biustonosz czy gorset 20.07.08, 06:57 Też mam taki rozmiar i zdecydowanie polecam gorset Odpowiedz Link Zgłoś
lenkau Re: biustonosz czy gorset 20.07.08, 09:47 Przy takim rozmiarze lepiej(będziesz spokojniejsza)gorset,biustonosz może się zsuwać.Ja jestem za gorsetem Odpowiedz Link Zgłoś
only_lady24 Re: biustonosz czy gorset 20.07.08, 12:57 Wielkie dzięki za podpowiedzi Chyba jednak wybiorę gorset, będzie na pewno stabilniejszy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś