intern-autka 22.07.08, 19:33 www.smog.pl/wideo/18404/najlepszy_slub_odlot/ Swietni sa prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallastopa Re: Pierwszy taniec 22.07.08, 20:51 Kapitalni! My też planujemy coś podobnego, tylko w delikatniejszej wersji Najpierw wolny taniec, a potem plynne przejscie w coś o wiele szybszego Odpowiedz Link Zgłoś
intern-autka Re: Pierwszy taniec 22.07.08, 22:30 Nie ma o co sie obrazac-po to jest forum,zeby dyskutowac i wymieniac poglady. Uwazam,ze musieli sie napracowac wymyslajac uklad, tak,zeby wszystko gralo-udalo im sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Pierwszy taniec 22.07.08, 22:31 w ruchach frykcyjnych nie widzę nic świetnego... Odpowiedz Link Zgłoś
paulakasia Re: Pierwszy taniec 23.07.08, 12:47 Zgadzam się całkowicie. Najlepiej, żeby Panstwo Modzi tyłki pokazali, to wtedy będzie ubaw po pachy. I jak elegancko! Wspomnienia na lata gwarantowane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sea_of_tears A co powiecie na to?? 23.07.08, 10:46 pl.youtube.com/watch?v=QujA8YYgTWU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Pierwszy taniec 23.07.08, 10:49 Eeeeeeee...już widziałam... ze trzy razy w podobnych wątkach, pomysł fajny, pierwszy raz nawet sie usmiałam Odpowiedz Link Zgłoś
marrea11 czy ja wiem 23.07.08, 11:09 jakos te pierwsze tance rodem z show'taniec z gwiazdami', gdzie wszystkie twarze skierowane sa na pare, nie przekonuja mnie, sztuczne i schematyczne, natomiast na epwno fajnym tancem jest wspolna zabawa gosci, ja przy swoim pierwszym tancu juz sie rozgladalam, gdzie by za reke gosci z kolka wokol nie chwycic, aby zamiast stac jak na pogrzebie, bawili sie z nami, jakos nie przemawia do mnie, ze na weselu para mloda robi za zywe lalki na pokaz, ale jesli to daje radosc mlodym, to super. Odpowiedz Link Zgłoś