marta_415 28.07.08, 21:33 Poszukuję skromnej i gustownej dekoracji samochodu. Może natknęłyście się na jakieś zdjęcia i możecie mi pomóc? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaamilka Re: Skromna dekoracja samochodu 28.07.08, 22:18 nie chcę być samochwałą, ale moja dekoracja była dość dyskretna i skormna. wiele nie widać, ale ogólny zarys masz. ta wiązka bluszczu przechodzi przez cały dach i kończy się na bagażniku po przeciwnej stronie niż zaczynała się na masce. img360.imageshack.us/my.php?image=f34ib2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Skromna dekoracja samochodu 28.07.08, 23:01 moja przyjaciółka miała tylko przywiązane do klamek po 1 długim różowo-zielonym anturium z trawami. Auto było czarne, a ona miała takie samo 1 anturium w charakterze bukietu Wyglądało to wszystko pięknie i z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys marta_415 29.07.08, 08:56 Wysłałam ci na skrzynkę na gazetę. Daj znac czy dotarło. Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: Skromna dekoracja samochodu 29.07.08, 09:20 Wysyłam na gazetowego. Może skorzystasz nasz staż Odpowiedz Link Zgłoś
myk123 Re: Skromna dekoracja samochodu 29.07.08, 09:38 to jedna z najskromniejszych jaką znalazłam, a jednocześnie elegancka www.sunflower.waw.pl/galerie/00003/image00084.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Skromna dekoracja samochodu 29.07.08, 09:58 O! Fajna, nawet mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja-23 Re: Skromna dekoracja samochodu 29.07.08, 11:51 My zrobimy sobie sami taką dekorację, tylko z margaretkami: static.playmobile.pl/blog/10187/202597.4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
arszana bardzo ladna 29.07.08, 14:44 szczegolnie ten kontrast samochodu i kwaitow, ale zrezygnowalabym ja osobiscie z tego czegos przy klamkach, psuja caly smak i urode. Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja-23 Re: bardzo ladna 29.07.08, 15:12 My zawiążemy same białe wstążki przy klamkach, szerokie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaala_rose Re: Skromna dekoracja samochodu 31.07.08, 12:06 a jaki jest przybliżony koszt takiej dekoracji w porównaniu do tych tradycyjnych wiązanek? orientujecie się dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Skromna dekoracja samochodu 31.07.08, 12:10 groszowa sprawa, a jeśli masz przezroczyste przyssawki i odrobinę talentu plastycznego, zrobisz taką sama. Kilkanaście kwiatów, kilkanaście metrów rattanu i gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
kaala_rose Re: Skromna dekoracja samochodu 31.07.08, 12:43 właśnie się nad tym zastanawiam, bo byłam ostatnio u florystki i zaśpiewała mi takie ceny za dekoracje, że głowa mała Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Skromna dekoracja samochodu 31.07.08, 13:58 moja dekoracja kosztowała 120zł, więc chyba nie szaleńczo drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Skromna dekoracja samochodu 31.07.08, 22:13 za trochę bluszczu - bardzo drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 Re: Skromna dekoracja samochodu 01.08.08, 09:42 Ale tam chyba oprócz bluszczu jest jeszcze coś + z tego co pamiętam był tam także użyty storczyk ten co Kamila miała w wiązance. Nie uważam, żeby to było drogo poza tym czasami płaci się także za pomysł a nie tylko za użyty materiał. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Skromna dekoracja samochodu 01.08.08, 09:55 Tak, storczyków nie widać za bardzo... Były i na masce, i na dachu, i na bagażniku, i na szybach z boku. Trochę było tych kwiatów. Odpowiedz Link Zgłoś
yellowpeach Re: Skromna dekoracja samochodu 29.07.08, 23:35 dziewczyny, a orientujecie się może czy można kupić taką gotową dekorację- coś w stylu pokazanych wyżej? jeśli tak to gdzie (Wawa, Lublin) szukałam na allegro ale tam są takie niewydarzone same...nie podobają mi się, a te prezentowane w wątku i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 Re: Skromna dekoracja samochodu 30.07.08, 11:24 Z kupnem może być ciężko, no bo jak wysłać żywe kwiaty ??? Poza tym ja osobiście nie bardzo widzę możliwość przesłania tej konstrukcji z obawy na jakieś uszkodzenia (połamanie, poplątanie). Przecież możesz sobie taką zamówić w kwiaciarni Odpowiedz Link Zgłoś
emrem Re: Skromna dekoracja samochodu 31.07.08, 09:31 a z czego są te "sznurki"??? Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Skromna dekoracja samochodu 31.07.08, 11:10 z rattanu (takiego z rolki, do wykańczania bukietów) Odpowiedz Link Zgłoś
yellowpeach Re: Skromna dekoracja samochodu 31.07.08, 14:17 no tak...wiesz, w tym całym stresie kompletnie przestaję myśleć) a z kwiaciarnią kojarzyły mi się tylko te ohydne wielkie bukiety na maskach samochodów! a przecież można zrobić coś subtelnego Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje nie tylko wielkie bukiety :-D 31.07.08, 15:28 no i przeciez typowe z kwiaciarni dwa misie i bycze obraczki walone na maske tudziez lalka a nawiazujac do tematu watku:nasza dekoracje sama wymyslilam na samochod-byly to subtelnie nanizane perly biale z niebieskimi, biegly skosem po masce,dzien przed slubem z Narzeczonym nanizalismy,ale bylo zabawy,ale wyszlo super,a ze samochod Golf 5 byl raczej z tych mniejszych,to nie wygladal przywalony jakoś tym .Na klamkach iz tyłu pod wycieraczka koarkda-biala i niebieska+te kulki po parę stuk. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: nie tylko wielkie bukiety :-D 31.07.08, 19:32 img185.imageshack.us/img185/26/autoc3ze9.png img517.imageshack.us/img517/2300/autoccl7.png img517.imageshack.us/img517/6730/autoc2xj1.png A my będziemy miec coś takiego - również skromnie i z klasą i polecone przez forumowiczkę Odpowiedz Link Zgłoś
yellowpeach Re: nie tylko wielkie bukiety :-D 01.08.08, 10:03 niezłe! tym bardziej, że planuję bukiet ślubny z tych kwiatów, tylko w koloże pomarańczowym) Odpowiedz Link Zgłoś