tomcio51 06.10.03, 16:14 szukam namiarow na niedrogi 100-120 PLN obiad slubny w centrum Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enseignant Re: dobra knajpa na niedrogi obiad w centrum Wars 11.10.03, 10:06 Honoratka na Miodowej. 130 zł. od osoby. Pytałam na początku września. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek111 Re: 12.10.03, 19:38 Restauracja "Menora" na Pl. Grzybowskim 5 wprawdzie restauracja żydowska, ale podają wszystko co sie zamówi.Obiadokolacja (danie obiadowe + kilka przystawek + deser + kawa lub herbata) wyniosła 65 PLN od osoby (bez alkoholu). A jedzenie - rewelacja, wyglad restauracji i kelnerzy w zasadzie bez zastrzezen. pozdrawiam - jasiek Odpowiedz Link Zgłoś
andzia353 Re: 03.11.03, 13:19 Ja też poproszę o namiary na jakieś sprawdzone restauracyjki -niedrogie a w przyjemnych klimatach- niekoniecznie w centrum Warszawy - też chętnie np. Praga pn lub Praga PD Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.furmanki a jakaś "nieżydowska" rest. w sensownej cenie ??? 07.01.04, 16:21 co polecicie ? na ślubny obiadek dla rodzinki... do powiedzmy 80 zł na łebka W-wa, może być praga, a może i białołęka Odpowiedz Link Zgłoś
em.erka Restauracja 07.01.04, 21:26 ja też szukam dla mojej rodzinki jakiejś knajpki też niedrogiej do 100- 120 zł w Warszawie, może macie jakieś sprawdzone ? Z góry dziekuję. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
bartklimaszewski Re: Restauracja 13.01.04, 17:34 Spróbuj we Florianie, na Chłodnej (przy straży pożarnej) w sumie centrum warszawy, lokal bardzo ładny, stylowy, a ceny nie są porażające. nie wiem ile obiad, ale moja cena za wesele całonocne była ok ich strona to www.florian.pl Odpowiedz Link Zgłoś