1bierdronka 02.09.08, 15:58 zastanawiam sie nad typowo polskim, a albo moze jakas inna kuchnia...Chce zeby jakis watek, a nie schabowy i salatka z mozzarelli... A jakie Wy macie pomysly? ´ Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galgo Re: jakie macie menu? 02.09.08, 16:10 U mnie bedzie w swieta i na dodatek w restauracji greckiej... Wiec nie ma ani schabowego, ani rosolu, ani nawet krokietow!!! (nie wiem czy goscie przeboleja to ostatnie Bedzie za to swiatecznie (grzybowa, kapusta z grzybami, tort orzechowy), zimowo (grzaniec) oraz grecko (tziatziki, dolmadakia, miesa z rusztu, baklazany) Czyli w sumie pomieszanie z poplataniem Odpowiedz Link Zgłoś
1bierdronka Re: jakie macie menu? 02.09.08, 16:13 pomieszanie z poplataniem, ale masz watek...zimowy Odpowiedz Link Zgłoś
1bierdronka Re: jakie macie menu? 03.09.08, 13:40 jakos nikt chyba sie nie chce pochwalic co serwuje gosciom? Odpowiedz Link Zgłoś
foczkaka Re: jakie macie menu? 03.09.08, 13:47 Ja wprawdzie nie robię dużego wesela, a tylko taką większą kolację, ale menu będzie raczej typowo polskie. Czyli rosołek, potem rolady i coś z kurczakiem, kluski i ziemniaki (w sensie do wyboru), sałatki. Potem zimna płyta, a tam trochę rybek, sałatka grecka, wędliny, mięso w galarecie, jajka... No i ciasta - tu chcemy większej różnorodności, ale na zamawianie jeszcze czas. Co do alkoholu - nie będzie wódki, tylko wina. Jedzeniowo mam trochę inny gust, ale tutaj kierujemy się przede wszystkim smakiem gości. Odpowiedz Link Zgłoś
bamisia Re: jakie macie menu? 03.09.08, 13:43 mmm mniam mniam, fajnie byc Twoim gosciem, galgo. ja absolutnie nie bylam oryginalna. nic nie bylo zmieniane w menu, ktore dostalismy od restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
1bierdronka Re: jakie macie menu? 03.09.08, 13:46 to powiedz moze jakie bylo . Ja chcialabym zeby byli wszyscy zadowoleni i ciocie i wujkowie i znajomi... Odpowiedz Link Zgłoś
bamisia Re: jakie macie menu? 03.09.08, 14:04 ojj, za bardzo nie pomoge. specjalnie sie nie zaglebialam, wierzylam, ze ci z restauracji lepiej wiedza co i kiedy podac. podobne tradycyjne menu jak u Foczkaka. niestety nie mam juz nawet tej kartki z menu. poza tym nawet kurcze nie pamietam, co po czym wjezdzalo Odpowiedz Link Zgłoś