jupka_1982 28.09.08, 21:59 Proszę żeby ktoś mi polecił dobry zespół na wesele, ale chodzi mi o jakieś takie granie mało biesiadne. Może coś swingującego, albo salsowego, rockowego... no wiecie, taki mix Czy ktoś może i pomóc?? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila90431 Re: zespół na wesele 08.10.08, 09:02 Zapraszam BAYER JAZZ BAND - w repertuarze m.in. instrumentalne standardy światowej muzyki tanecznej. Szczegóły do ustalenia. Kontakt tel. 510-360-498 lub GG: 8437505 Odpowiedz Link Zgłoś
aaneta7 Re: zespół na wesele 08.10.08, 13:57 Podam też jeszcze jeden zespół "STOP-er" 504068240. Polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
laguna_86 Re: zespół na wesele 21.11.08, 12:56 u mnie ma grać RECORD z tarnobrzega. Przesluchalam ich kawałkow i mi si epodobały ale nie słyszalam ich na żywo. Aby coś posluchac trzeba do nich zadwonic i oni wysyłają na maila. Mam nadzieje, ze bedzie swietnie) Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: zespół na wesele 21.11.08, 23:04 ja byłem na weselu gdzie record grał i powiem ci że jak dla mnie rewelacja. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
laguna_86 Re: zespół na wesele 12.12.08, 17:23 to ciesze sie, ze Ci sie podobali Mam tylko nadzieje, ze mamy podobny gust Chce jedynie, zeby mi gości bawili i nie cwaniakowali tak jak sie juz osłuchalam o innych Dzięki za opinie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: zespół na wesele 13.12.08, 15:38 Według mnie bawili nieźle gości. Sami bawili się grając. Nie cwaniakowali. Mili, sympatyczni. Można z nimi się dogadać. Grali dużo polek, walców, trochę lat 80, jakieś nowsze kawałki. Wyszli do gości z instrumentami przebrani za krakowiaków. Fajnie było. Odpowiedz Link Zgłoś
fpmuzyka Re: zespół na wesele 24.11.08, 06:35 jeśli nadal poszukują Państwo zespołu, proszę o adres e-mail, prześlę utwory demo w naszym wykonaniu. Mogę również dostarczyć materiał demonstracyjny na DVD. Gramy w trio. Muzycy z wykształcenia. Kontakt tel. 668 258 754 . Pozdrawiam Andrzej (andynawrocki@o2.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
marl1987 Re: zespół na wesele 13.12.08, 16:29 Ja polecam zespół oskar z mielca. Zamówiliśmy ich na swój ślub na 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
bella1985 Re: zespół na wesele 13.12.08, 18:02 Na naszym weselichu w 2010 też zagra 'oskar' *marl1987* gdzie i w jakim miesiącu robicie? /oczywiście jeśli można wiedzieć/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marl1987 Re: zespół na wesele 14.12.08, 14:17 My robimy w pierwszą sobotę sierpnia. Ale nie w Mielcu tylko w domu strażaka. A wy gdzie i kiedy robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
bella1985 Re: zespół na wesele 16.12.08, 08:45 My robimy w Woli Mieleckiej, w lipcu ..jak tam Wasze przygotowania? macie już wszystko zaklepane? Kucharka czy catering? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agacienka Re: zespół na wesele 16.12.08, 09:55 Ten zespol Oskar ma swoja solistke?Moglabym otrzymac kontakt do nich? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
supereseska Re: zespół na wesele 16.12.08, 12:51 agacienka napisała: > Ten zespol Oskar ma swoja solistke?Moglabym otrzymac kontakt do nich? > pozdrawiam No właśnie bo ja sie też ju zpogubiłam. Czy to mozliwe y na terenia Mielca i okolic były dwa cespoły weselne o tej samej nazwie? My tez mamy zespól Oskar ale tam nie ma z\adnej wokalistki - przynajmnie w maju jak spisywalismy z nimi umowe nie było , a tu ciągle słysze o jakies wokalistce z Oskara? Zagmatwałam się w tym! Odpowiedz Link Zgłoś
marl1987 Re: zespół na wesele 16.12.08, 15:59 My mamy już wszystko zamówione i catering Konieczny. A jeśli chodzi o ten zespół to maja solistke podaje ci link do nich są na naszej-klasie nasza-klasa.pl/profile/13189846 Odpowiedz Link Zgłoś
ankaw1986 Re: zespół na wesele 20.01.09, 17:43 Ja tez mam Oskara z wokalistka.Oni jak ja ich rezerwowalismy na wesele to mieli studio w Mielcu, a teraz jak koleżanka pojechała ich zamówić to jechała do Padwi.Ale oni podobno na ten rok to juz nie maja wiele terminów ale nie jestem pewna, sprawdź na naszej - klasie sa wypisane jakie sa zajete. Numer do Oskara z wokalistka to 608614445 lub 507787890. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanter79 Re: zespół na wesele 23.01.09, 04:58 Polecam zespół EDIT. Zespół czteroosobowy w tym wokalistka. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia888 Re: zespół na wesele 21.01.09, 15:21 Scamander prze sympatyczny zespół i fajne mają przeboje różnorakie Odpowiedz Link Zgłoś
paweldrums Re: zespół na wesele 25.02.09, 17:56 Zespół "Randez - Vous" z Padwi Narodowej tel. 503369565 Odpowiedz Link Zgłoś
natalaxpl Re: zespół na wesele 08.03.09, 21:16 Ja polecam LABIRYNT bawią do ostatniego gościa na parkiecie Odpowiedz Link Zgłoś
inka-on-line Re: zespół na wesele 18.03.09, 23:19 Polecam zespół USC z Tarnobrzega, pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynka82 Re: zespół na wesele 19.03.09, 20:54 Dejavu fakt grają dobrze ale cena po zniżce 5000tyś to lekka przesada Odpowiedz Link Zgłoś
adamilena Re: zespół na wesele 20.03.09, 15:16 krystynka82 napisała: > Dejavu fakt grają dobrze ale cena po zniżce 5000tyś to lekka > przesada Chyba żartujesz??????? Tyle pieniędzy za jeden dzień? My za super zespol 5 -cio osobowy na ten rok na wesele placimy 2600 z wszystkim i do końca wesela i jak bysmy chcieli dodatkowo skrzypce na slubie to nam mowili ze 200-300 zł więcej , a nam sie i tak dużo wydawało.. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynka82 Re: zespół na wesele 20.03.09, 17:10 a jak sie Twój zespoł nazywa???Teraz to już rzadkość,żeby zespoły grały do końca wesela my mamy do 3 w nocy a potem nastepna kolejna godzina 300zł Odpowiedz Link Zgłoś
adamilena Re: zespół na wesele 21.03.09, 08:29 Ten zespół się nazywa OSKAR, fajnie graja bo byliśmy na próbie i co ważniejsze dla mojej narzeczonej wokalistka ładnie spiewa i graja na żywo a nie z dyskietki. Nam mowili ze graja do konca wesela w tej cenie. A Ty jaki masz zespol? Odpowiedz Link Zgłoś
krystynka82 Re: zespół na wesele 19.03.09, 20:55 A USC z Tarnobrzega jakie mają ceny?Za jeden dzień bez poprawin??? Odpowiedz Link Zgłoś
gonz.ales Re: zespół na wesele 21.03.09, 09:19 Na pewno nie mniej niż 3500. Jeśli kasa jest dla Ciebie wyznacznikiem w poszukiwaniu zespołu to szukaj po wsiach zespołów - znajdziesz już za 1500 - i od razu odpuść sobie szukanie wśród dobrych kapel. Nie da się mieć mercedesa za cenę malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
paweldrums Re: zespół na wesele 21.03.09, 11:13 Zespół muzyczny "Randez - Vous" z Padwi Narodowej. tel. manager zespołu: 502024156 Paweł: 503369565 Można znależć na nasza-klasa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mixed1 Re: zespół na wesele 21.03.09, 17:37 Zespół na wesele? www.mixed.pl Oświetlenie sceniczne,duże doświadczenie(Radio,TV),bloki tematyczne (stroje),duża dawka humoru.Sprawdź koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal_2 Re: zespół na wesele 18.08.09, 23:41 mixed1 napisał: > Zespół na wesele? > > www.mixed.pl > Taki zespół to każdy może założyć kto tylko ma trochę kasy na dobry klawisz i nagłośnienie i dyskietki z MIDami. I mówię że nie jestem z innego zespołu tylko po prostu znam się trochę na muzyce i rażą mnie takie zespoły co puszczą kawałek z dyskietki i nie zagra ani jednego dźwięku samodzielnie i biorą tyle samo kasy co zespoły grające na żywo i wkładające w to trochę więcej pracy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula-kasiula Re: zespół na wesele 05.06.09, 20:28 www.foreignbuddies.net/polecam!! repertuar do uzgodnienia,napewno nie graja biesiadnie.. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula-kasiula Re: zespół na wesele 05.06.09, 20:29 pomylka.. www.foreignbuddies.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
krystian1325 Re: zespół na wesele 11.06.09, 13:05 Polecam Zepół KRISS z Mielca bo fajnie grają i można się dobrze zabawić. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek187 Re: zespół na wesele 25.07.15, 10:54 Dobry zespół. Grają fajną muzykę, pod nogę. Byłem z nimi na imprezie polecam każdemu. Znajoma miała ich też tydzień temu na 15 rocznicy ślubu. Tak się wszyscy ponoć bawili super, że o 6 rano nie chcieli iść do domu. Zabawy ciekawe prowadzili o których pierwszy raz słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
natka632m Re: zespół na wesele 18.08.09, 16:51 Polecam zespół Randez - Vous. Mam ich na swoim weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
mergisdrums Re: zespół na wesele 04.09.09, 17:02 szczerze i obiektywnie polecam zepół randez vous. Byłem na weselu jak grali i byłem pod wrażeniem ich muzyki. Grają na żywo a nie jak większoś z duskietki. Jak trzeba pójdą do stołów pośpiewac z goścmi. telefon o ile dobrze zapisałem: 503369565 Odpowiedz Link Zgłoś
basiaw1987 polecam wam zespół Oskar 10.09.09, 16:47 U nas na weselu w sierpniu grał Oskar. To najlepszy zespol jaki moglismy sobie wymarzyc na nasze wesele! )Goscie byli zachwyceni i my tez ) Co prawda wszyscy padli z wyczerpania bo grali az za duzo, ale bylo super ) Rodzice sie az poplakali jak im zagrali cudownych rodziców, wokalistka spiewa przepieknie!aż ciarki przechodzą. graja tez starsze rzeczy i troche disco co akurat naszym gościom przypadlo do gustu pozatym genialny saksofonista , o którego sie obawialiśmy bo słuchaliśmy oskara bez saksofonisty ale ten pan jest swietny poprostu. graja po prostu SUPER i na żywo przedewszystkim !!polecam Oskara i dziękujemy im za wspaniałą zabawę i za to że zrobili wszystko żeby nasze wesele było wspaniałe i niezapomniane )Pozdrawiamy gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
j-p-g Re: zespół na wesele 15.09.09, 17:09 a ile płacisz? poszukuję jakiegoś fajnego, ale nie za drogiego zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
mach-alek Re: zespół na wesele 17.09.09, 18:41 co sadzicie o zespole Retro z Mielca? podobno maja solistke? Odpowiedz Link Zgłoś
mateo753 Re: zespół na wesele 23.09.09, 09:40 W zeszla sobote bylem na weselu w bialym dworku gdzie grał zespol Oskar, graja i bawią ludzi po prostu zajebiście.Solistka pieknie spiewa . polecam ich, są na naszej klasie. bialy dworek tez ok. ladnie jest w srodku jedzenie dobre i ladne kelnerki tylko troche wolno jedzenie roznosza. Odpowiedz Link Zgłoś
natka632m Re: zespół na wesele 12.10.09, 21:01 Co do zespołu Oskar też ich słyszałam prawdopodobnie są z Padwi i powiem szczerze że zespół słabiutki, słabi muzycy, nagłośnienie beznadziejne a wokalistka nie wiem za co się tak zachwycacie tym jej głosem, po prostu istny pisk. Są o wiele lepsze zespoły jak Flash, Fevers, Kormoran czy Randez Vous. A odnośnie zespołu Randez Vous to słyszałam że gram tam na bębnach syn kierownika Kormoranu. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.312 Re: zespół na wesele 13.10.09, 21:01 a czy słyszeliście coś o zespole Focus?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniak87 Re: zespół na wesele 01.10.14, 13:18 NIE polecam, zero profesjonalizmu, zwykle buractwo, prostactwo, pazernosc o kazde 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
aniak87 Re: zespół na wesele 01.10.14, 13:20 komentarz dotyczy zespołu FOKUs - NIE polecam, uwaga Odpowiedz Link Zgłoś
mateo753 Re: zespół na wesele 21.10.09, 12:43 dziewczyno czy chlopaku a najpewniej to zespole muzyczny : nie znasz sie kompletnie na muzyce sadzac ze oskar to słabi muzycy i piskliwa wokalistka ?? Bylem na weselu w bialym dworku 19 wrzesnia i slyszalem jak oni graja sa zajebisci po prostu! slaby muzyk to ten ktory "gra" z dyskietki a nie wymiata na skrzypcach czy innych instrumentach na zywo! nie polecam tego forum jako zrodla informacji o zespolach! dziwne ze Ty jako osoba postronna ktora gdziestam slyszala zespol wypytywalas sie o ich pochodzenie czyim synem jest perkusista czy ktostam inny z zespolu. smieszne... najlepiej kierowac sie poleceniem mlodych lub wlascicieli lokalow , kelnerek samemu posluhac a nie forum na ktorym polowa postow to zespoly muzyczne czy tez lokale weselne samoreklamujace sie a potem przyjdzie wesele i KLAPA. Odpowiedz Link Zgłoś
megafallow Re: zespół na wesele 15.01.10, 16:45 a u mnie grał zespół o nazwie COLORADO. Jestem z nich bardzo zadowolony. Grają na żywo i na prawdę bardzo fajnie. U mnie jak grali do samego rana to wzięli 2500 zł. Ja dzwoniłem do nich na numer 509152032. Polecam ten zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka-rewela Scamander 26.01.10, 21:30 Faceci z Rzeszowa. Bardzo sympatyczni i co najważniejsze nie pijący w pracy. Zresztą warto poszukac ich w necie Odpowiedz Link Zgłoś
powerbeat Re: zespół na wesele 23.02.10, 08:38 Polecam zespół EDIT. tel 515391424 Odpowiedz Link Zgłoś
wmert5 Re: zespół na wesele 05.03.10, 15:20 mateo753 napisał: > dziewczyno czy chlopaku a najpewniej to zespole muzyczny : nie > znasz sie kompletnie na muzyce sadzac ze oskar to słabi muzycy i > piskliwa wokalistka ?? Bylem na weselu w bialym dworku 19 wrzesnia i > slyszalem jak oni graja sa zajebisci po prostu! slaby muzyk to ten > ktory "gra" z dyskietki a nie wymiata na skrzypcach czy innych > instrumentach na zywo! nie polecam tego forum jako zrodla informacji > o zespolach! dziwne ze Ty jako osoba postronna ktora gdziestam > slyszala zespol wypytywalas sie o ich pochodzenie czyim synem jest > perkusista czy ktostam inny z zespolu. smieszne... najlepiej > kierowac sie poleceniem mlodych lub wlascicieli lokalow , kelnerek > samemu posluhac a nie forum na ktorym polowa postow to zespoly > muzyczne czy tez lokale weselne samoreklamujace sie a potem > przyjdzie wesele i KLAPA. No więc tak ... fewers bardzo dobry zespół ten moge polecić z tym ze jeden z najdroższych w mielcu... ale nie zgodze sie z kolegą że ci którzy grają z dyskietki są słabymi muzykami bo ja akuratnie gram w zespole któy gra z dyskietki i wymiatam na skrzypcach też i jestesmy wszyscy po akademi muzycznej.... jest to po prostu pewna wygoda i dla nas jak i dla młodych bo dostępniejsza cena ale to nie znaczy ze gorzej gramy... i ludzie są zawsze z nas zadowoleni... bo bardziej sie liczy to jak wesele zostanie poprowadzone... bo co z tego ze niektóre zeposły pięknie grają jak nie potrafią zabawić gości ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma-dm Re: zespół na wesele 04.05.13, 22:05 Jeśli ktoś się zna chodź troche na muzyce to zespołu Kormoran , Randez Vous nie wybierze, ponieważ w Kormoranie perkusista bije bardzo nie równo, saksofonista ma bardzo brzydką barwę na saksofonie aż dziwne że dobry klawiszowiec i gitarzysta w ogóle z nimi grają. Za perkusiste wcześniejszych nagraniach podkładał się jego syn. Cały zespół dał popisuwę na dożynkach w gminie Padew tak można było to ocenić. A Randez vous początkujący zespół jeszcze im dużo brakuje. Reasumując nie polecam tych zespołów dużo im brakuje do zespołów wymiennionych w komentarzach Odpowiedz Link Zgłoś
malyna9 Re: zespół na wesele 23.05.13, 21:00 Również dołączam się do wypowiedzi przedmówcy. Kormoran to totalne dno. Nie da się ich słuchać, a o tańcu i dobrej zabawie nie ma mowy. "Krzywo" grają, mylą się i w ogóle nie potrzeba znawcy muzyki aby usłyszał jak cienko przędzie ten zespół w kwestii grania. Klapa Klapa i klapa, dobrze, że nie wzięłam ich na swoje wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
kormorany0 Re: zespół na wesele 21.06.13, 10:03 Widząc wpisy poprzedników chcielibyśmy zwrócić uwagę na to żeby nie mylić zespołu Kormoran z zespołem Kormorany.Przypominamy że Kormoran jest z okolic Padwi Narodowej a Kormorany z Tarnobrzega gramy w czteroosobowym składzie i chcąc usłyszeć różnice pomiędzy tymi zespołami trzeba się wybrać do Tarnobrzega bądź najlepiej posłuchać na żywo na imprezie - 608390954. Odpowiedz Link Zgłoś
wmert5 Re: zespół na wesele 05.03.10, 14:45 Jak ci młodzi teraz wydziwiają ... Każdy zespół teraz gra kilka kawałków i rockowych i salsowych itp... ale jednak ludzie najchętniej bawią sie przy biesiadzie taka prawda ;] no chyba ze chcecie sie pozbyć szybko gości z wesela to weźcie sobie zespół rockowy ... haha śmiech ... wiem bo siedze w tym zawodzie już dobrych kilka lat ;] i sami zresztą zaobserwujecie że najwięcej ludzi wychodzi na parkiet jak grają biesiade ;] pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zespoloskar Re: zespół na wesele 14.03.10, 10:32 www.planujemywesele.pl/565-oskar zespół OSKAR zapraszam do posłuchania naszej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
zespoloskar Re: zespół na wesele 14.03.10, 10:36 www.planujemywesele.pl/565-oskar Zapraszam do posłuchania zespół OSKAR Odpowiedz Link Zgłoś
cello86 Re: zespół na wesele 18.03.10, 19:57 Hej!! U mnie na weselu (14 sierpnia) będzie grał zespół z Lublina Ogólnie większy wybór zespołów i rozsądniejsza cena. W Mielcu wiem że dobry jest zespół Fevers miałam do czynienia z nimi i mam pewność że są świetnymi muzykami - niestety bardzo drogimi. Jeżeli szukacie zespołu polecam zespół REFIS z Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaa3 Re: zespół na wesele 22.04.10, 17:05 Witam bardzo goraco polecam zespol OSKAR z Padwi Narodowej sa super grali u nas w swieta i sa rewelacyjni bardzo goraco wszystkim polecam oprocz tego maj skrzypka do kosciola bardzo goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia9874 Re: zespół na wesele 12.05.11, 11:54 Widzę że toczy tu się gorąca dyskusja o zespół oskar, otóż pozwolę sobie wyrazić swoje zdania. Mam ślub w sierpniu 2012 i od początku pierwsze co zrobiliśmy z narzeczonym to szukaliśmy zespołu mieliśmy na oku 4 zespoły oskar, kormoran, randez vous i fevers jako pierwszych posłuchaliśmy fevers podobało nam się ale niestety cena nas zdołowała bardzo wysoka jak na nasz budzet, drugi zespół to oskar muzyka podobała nam się tylko wokalistka nie tak piskliwie śpiewa zostało nam do kormoranu i randez vous gdzie gra ojciec i syn, kormoran miał zajęty termin grają w 5 osób mają wokalistkę więc posłuchaliśmy randez vous na żywo jak grali w mielcu bardzo młodzi muzycy i bardzo nam się spodobało cenią się z b. dobrą wokalistką według nas nie zawsze doświadczony zespół jest lepszy my zdecydowaliśmy się na bardzo młodych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
powerbeat Re: zespół na wesele 20.07.11, 18:35 Zapraszam wszystkich zainteresowanych do zapoznania się z zespołem ALTERNATYWA. Poniżej link: www.alternatywaband.blogspot.com Zapraszam do współpracy Odpowiedz Link Zgłoś
mon1235 Re: zespół na wesele 22.07.11, 17:27 Witam Czy ktos ma jakies kontakt do zespolu Kormoran? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona-poziomeczka Re: zespół na wesele 23.07.11, 15:43 mon1235 502024156 lub 504500180 ale nie wiem czy te numery są aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
light123 Re: zespół na wesele 03.09.11, 23:34 Polecam serdecznie zespół muzyczny Verda, widać że są to zawodowi muzycy, grają po prostu kosmicznie. Na weselu na którym byłam - jak dla mnie rewelecja, wszyscy podziwiali. A gdy chciałam zamówic piosenke której nie mieli w repertuarze to opracowali ją w przerwie na specjalne zyczenie gości i fantastycznie zgrali. Polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
jazzio Re: zespół na wesele 08.09.11, 10:33 Od kiedy zespół fevers jest najdroższy w Mielcu? Nie ma szacunku między zespołami. Odpowiedz Link Zgłoś
powerbeat zespół Alternatywa 20.09.11, 17:22 Witam wszystkich zainteresowanych zespołem na wesele. Zapraszam do zapoznania się z ofertą zespołu Alternatywa. www.alternatywaband.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
piotr08077 Re: zespół na wesele 26.09.11, 23:58 Witam serdecznie wszystkich, nasze wesele było zeszłą sobotę. I nie mogłem przejść obojętnie obok tego tematu Jak na wesele to tylko zespół VERDA!! Są z Mielca, ale i tak grają w całej Polsce. Wszyscy w tym zespole to wyszkoleni zawodowi muzycy!! To nie są jacyś chałturnicy i wieśniaki, którzy tylko myślą żeby kase zgarnąć... Mają pokończoną szkołę muzyczną lub akademie, co do gry nie musze się rozpisywac grają zawodowo, 100% na żywo, krótkie przerwy, z marszami pod domami, na prawde... nic dodać nic ująć... bawiliśmy się świetnie, cały czas prowadzą kontakt z publicznością, także jeśli ktoś planuje mieć pewny zespół to inwestujcie w jakość!!! ich strone internetową można znaleźć w google: www.verda.pl pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kamerzysta1 Re: zespół na wesele 29.09.11, 21:56 Witam! Jestem kamerzystą piszę tutaj aby wyjaśnić kilka spraw, mianowicie chodzi o zespół KORMORAN o którym w ostatnim czasie bardzo głośno i jak chyba wszyscy wiedzą skład się zmienił i powstały dwa zespoły: Kormoran z wokalistką oraz drugi Kormorany bez wokalistki, wiem o tym ponieważ miałem przyjemność pracować z obiema zespołami piszę to dlatego aby skończyło się wydzwanianie par młodych do mnie i do moich kolegów z pytaniami czy ten zespół dobrze gra czy nie, czy zrezygnować z niego czy zostać przy nim? Mówię odrazu zmiana składu wyszła obu zespołom na dobre bo grają dużo lepszą muzykę niż wcześniej w starym składzie, ale oba zespołu róznią się od siebie, opiszę po kolei te zespoły, zacznę od Kormoranu z wokalistką: mówię odrazu ten zespół bardziej przypadł mi do gustu i bardziej mi się podoba ale jak to wiadomo każdy ma swój gust, mają bardzo dobrą wokalistkę, muzyka na świetnym poziomie porywa do tańca, grają z dużym powerem, umią bardzo dobrze zabawić gości, skład odmłodniał widać ogromny zapał w tej grze mają dużoo nowszy repertuar, fajnie poprowadzone wesele, nowe ciekawe zabawy, i co najważniejsze miałem co kamerować bo cały czas coś się działo ja osobiście byłem w szoku jaką przemianę przeszli bo stary skład już mi się nudził. Teraz opiszę ten drugi zespół Kormorany bez wokalistki: też bardzo dobrze grają, fajnie poprowadzone wesele mogliby trochę więcej zabaw robić , ale zespół jest dużo starszy szczególnie dwóch starszych panów, między stołami pan podskakuje z bębenkiem fajne ale nudzi się, brakuje takiego powera w tym zespole i grają dużo starsze utwory no i najważniejsze nie mają wokalistki a ona robi ogromną robotę. Podsumowując: Oba zespoły grają dużo lepiej muzycznie i są godne polecenia, jednak lepiej wypadł w moich oczach i oczach moich kolegów pierwszy zespół Kormoran z wokalistką jest tam takie życie w tym zespole, czuć że żyją, lepiej się prezentują i wogóle jednym słowem rewelacja, jest lepszy nie ma co owijać w bawełne, to jest moje zdanie i moich kolegów po fachu a wiadomo każdy ma swój gust. Na koniec podam numery do obydwu zespołów: Kormoran z wokalistką(lepszy): 502024156, Kormorany bez wokalistki: 608390977 Odpowiedz Link Zgłoś
kormorany0 Re: zespół na wesele 04.06.12, 17:11 Witam mieliśmy nie komentować tego wpisu przez kamerzysta1 gdyż nawet dziecko by się zorientowało że ten kto to napisał chce za wszelką cenę przekonać ludzi do siebie.Zresztą trafnie zostało to skomentowane przez gonz.alesa.Jednak postanowiliśmy odpowiedzieć na ten wpis gdyż może są jeszcze osoby które nie wiedzą że ów kamerzysta1 to członek zespołu Kormoran z solistką i na tyle chce przekonać ludzi do siebie że postanawia podać nr.tel. do siebie poprawny a do zespołu KORMORANY z Tarnobrzega błędny żeby czasem ktoś się z nimi nie mógł skontaktować i dowiedzieć prawdy.Podaję więc nr. tel. do zespołu KORMORANY poprawny 608390954 dla tych którzy go jeszcze nie znają.Nie mamy zamiaru wypowiadać się na temat który z tych zespołów jest lepszy aby się o tym dowiedzieć proszę posłuchać ich na żywo a najlepiej zapytać osób u których już grali na weselu.Informacyjnie podajemy że ze starego składu w zespole KORMORANY z Tarnobrzega gra perkusista i wokalista Piotrek i saksofonista Krzysiek oraz dwóch nowych muzyków Paweł klawisze i wokal Adam bas i wokal. Życzę wszystkim zainteresowanym trafnego wyboru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamerzysta1 Re: zespół na wesele 29.09.11, 22:00 Jeszcze się wypowiem na temat zespołu Verda bo słyszałem ich, fakt grają bardzo dobrze ale brak im doświadczenia, nie umią poprowadzić tak wesela jak inne zespoły, wielkie cwaniaki, popisują się szczerze to nie jesy muzyka na wesele raczej na koncert takie popisy i młody to jest zespół z tego co wiem 4 miesiące grają. Odpowiedz Link Zgłoś
gonz.ales Re: zespół na wesele 30.09.11, 14:11 Żenujące są te autoreklamy pseudozespołów... Postaralibyście się Panowie z pseudozespołów, żeby choć trochę poudawać gości weselnych... Dziecko by się połapało, że sami sobie słodzicie i jedziecie po sobie nawzajem. PS. Zaraz będą wpisy, że "nie jestem z żadnego zespołu"... Odpowiedz Link Zgłoś
kamerzysta1 Re: zespół na wesele 30.09.11, 15:56 Ja osobiście wcale się nie dziwię że zespoły same się reklamują, wiem jaka jest na tym kasa i ile zarabiają bo jestem kamerzystą więc nie dziwię się że każdy zespół chce mieć jak najwięcej wesel. Odpowiedz Link Zgłoś
zespoloskar Re: zespół na wesele 05.01.12, 20:24 UWAGA UWAGA UWAGA !!! SUPER PROMOCJA! WSZYSTKIE WOLNE TERMINY NA KWIECIEŃ I MAJ 2012 : 20 % TANIEJ !!! GWARANTUJEMY UDANĄ ZABAWĘ DO BIAŁEGO RANA !!! www.oskar.planujemywesele.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lusia1010 Re: zespół na wesele 31.01.12, 18:43 Czy ktoś mógłby podać numer do zespołu Fevers? Nie mogę znaleźć do nich żadnego kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
btbtbt18 Re: zespół na wesele 29.06.13, 13:24 Nie polecam tego zespołu! Śpiewają sobie po 3500 a jeszcze mowia ze moze wiecej i stawiaja warunki klientom. wielkie gwiazdy sie znalazły ! kultura osobista na bardzo niskim poziomie!!! na weselu będą gwiazdorzyc, odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-22111 Re: zespół na wesele 05.02.12, 15:36 www.planujemywesele.pl/22055-zespol-muzyczny-classic Odpowiedz Link Zgłoś
kormorany0 Re: zespół na wesele 11.03.12, 22:10 jeśli ktoś szuka nowego składu zespołu KORMORANY podaje nr.tel 608390954 gdyż wcześniej został wpisany celowo błędnie Odpowiedz Link Zgłoś
agnie.szka11 Re: zespół na wesele 19.06.12, 18:43 Pozwolę sobie skopiować moją wcześniejszą wypowiedź na temat zespołu Kormorany z Tarnobrzega, ponieważ strasznie się reklamuje, wypowiedź kopiuję ale uświadomić młodym o co chodzi z tymi Kormoranami: Muszę się zgodzić z beatką ale niestety prawda jest brutalna o zespole kormorany z tarnobrzegu. Może zacznijmy od początku pracuje w jednym z lokali w okolicach mielca także bardzo dobrze znam wszystkie zespoły które tam grają. Miałam zamówiony na swoje wesele zespół kormoran w starym składzie (nie mylić z nowym) ale niestety ten skład się rozpadł co bardzo szybko się dowiedziałam i okazało się ze podzielili się na dwa zespoły: pierwszy Kormoran z Mielca z wokalistką a drugi Kormorany z Tarnobrzegu bez wokalistki. Byłam bardzo wystraszona bo nie wiedziałam co robić postanowiłam posłuchać oba zespoły na żywo jednak ta decyzja nie pokazała mi który zespół mam wybrać więc postanowiłam iść na kompromis wziąść całkiem inny zespół. Do czego zmierzam, chcę przedstawić oba zespoły bo oba grały w lokalu gdzie pracuję. Pierwszy grał zespół Kormorany z Tarnobrzega powiem tak bez rewelacji, strasznie podstarzały zespół wiekowo i z wyglądu prezentują się mizernie nie grali nic specjalnego muzyka się nie zmieniła, te same utwory co w starym składzie przeciętnie perkussta tańczy z bębnem ale ileż to można tego oglądać. Drugi zespół Kormoran z Mielca z wokalistką całkiem inny zespół od poprzedniego, odmieniony, dużo młodszy w dużej mierze zasługa organisty i saksofonisty muzyka zbliżona do oryginału (co w starym składzie trochę odbiegali od tego) zespół elegancko ubrany ładnie się prezentuje inny repertuar nowocześniejszy duży plus wokalistka z nich tryska energia dużą rolę odgrywa temperamentny saksofonista jest dość znany w okolicach, ten zespół bardzo częstoo u nas gra a tamten zagrał raz i coś nie gra, jak rozmawiam z znajomymi to wszyscy chwalą jaką to ogromną przemianę przeszli wszyscy z nich zadowoleni tylko ja do dziś pluję sobie w mordę jaka to głupia byłam że straciłam taki zespół no cóż człowiek uczy się na błędach. Zespołowi Kormorany radzę nie reklamować się na forum tylko wziąść się do roboty jak chce się dalej grać trzeba u was dużo rzeczy poprawić. Pozdrawiam.Agnieszka. Zapraszam do lokalu w którym pracuję na literkę A. Odpowiedz Link Zgłoś
kamerzysta1 Re: zespół na wesele 19.06.12, 18:52 Panie Piotrze czy Panie Krzyśku tak się składa że znam was bardzo dobrze bo kręciłem z wami wesele z nowym składzie i mam płytę z wesela z waszym udziałem, kręciłem też wesele z drugim zespołem Kormoran z Mielca i również mam płytkę z ich udziałem. Z obu zespołów pary młode były zadowolone. Ja jednak porównując te dwa zespoły na dwóch płytach mam porównanie, także nie jest to autoreklama któregoś z zespołu tylko szczera prawda. Ja sam reklamuję swoje usługi Video ale reklamuję zespołów czy kogoś innego, owszem jak pyta się para o zespół to mówię ten jest dobry, ten, oraz ten. Przedstawiłem tylko szczerą prawdę tak jak wygląda to w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka11011 Re: zespół na wesele 08.08.12, 16:45 Czytając całą dyskusję na temat zespołu Kormorany z Tarnobrzega pozwolę sobie wyrazić moją opinię. Chce w ten sposób ułatwić wybór zespołu parom, którzy nie moga zdecydowac się na jeden z tych dwóch. Zespół Kormoran w starym składzie grał u mnie w rodzinie 3 razy. Wszyscy byli bardzo zadowoleni. Od kiedy składy się pozmieniały i zespół się rozpadł miałam możliwość bycia na dwóch weselach gdzie grał już nowy zespoł KORMORAN. Powiem tak, źle nie grali, było dużo różnych zabaw jeszcze przed pólnocą, ale rodzinie mojego narzeczonego nie przypadli do gustu. Mi w tym zespole nie podoba się też pani śpiewająca, ale to dlatego że nie lubię kiedy kobieta śpiewa na weselach. I tak zaczęłam szukać namiaru na ten drugi zespół z panem Piotrkiem. Nie było to łatwe. Dzwoniłam do 3 panów z zespołu Kormoran i żaden nie chciał mi podać numeru do tego drugiego zespołu. Zaczeli wymyślać różne historyjki, aże to już nie grają , a to że już nie ma tego zespołu. Wkurzyłam się, zaczęłam szukać po różnych forach. Tam numer był źle podany (pewnie specjalnie). Nie wiedziałam co robić. Po kilku dnaich ktoś dodał dobry numer do pana Piotrka, zadzwoniłam. Mieli wolny termin, bo sale wcześniej miałam zarezerwowaną. Zamówiłam ich od razu. Dali mi kilka płyt z ich wesel i jestem zachwycona. Są otwarci na każdą moją sugestię. Zagrają wszystko co będziemy chcieli zarówno z tych najnowszych jak i starszych utworów. Jestem w trakcie robienia listy piosenek które chciałabym aby były zagrane na moim weselu. Ciesze się ze mogłam się podzielić z Wami moimi odczuciami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
torso Re: zespół na wesele 11.03.12, 22:10 Zapraszam do zapoznania się z ofertą naszego Zespołu Muzycznego Torso na stronie zespołu oraz na bloga zespołu Torso Znajdziesz tam wiele informacji przydatnych w organizacji wesela, obowiązków rodziców weselnych, świadków i inne. www.torso.entro.pl 602730265 Odpowiedz Link Zgłoś
farat.band Re: zespół na wesele 21.06.12, 17:01 Zapraszam do odwiedzenia naszej strony: www.farat.pl Jeśli chodzi o muzykę jaką pani preferuje to na pewno znajdziemy wspólny język Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
sagapo86 Re: zespół na wesele 12.09.14, 00:21 Może i fajnie graja ale co innego mówia przed podpisaniem umowy a co innego po (kożystajac z tego iż nie jest to w niej zapisane) nie zagrali na żywo utworu na pierwszy taniec (a w cenie mieli przygotować dowolne 2 przez nas wybrane) oraz po poproszeniu ich o przysłanie zabaw na maila by móc spokojnie je sobie wybrać nie zostały one wysłane pomimo tego iż byliśmy o tym zapewnieni że wyśla no i kiepsko bawiliści go. Drugiego dnia był u nas DJ. z którego wszyscy byli zadowoleni a zabawa była bez porównania lepsza... Żałuję że Randez-Vouus grało u nas ale przepadło. Odpowiedz Link Zgłoś