shapeshifter 18.10.03, 15:39 Czy ktoś mógłby polecić dobrą salę weselną w Płocku??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonkoplock Re: PŁOCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.03, 19:07 Świtna sala jest w górach po prawej stronie u Sobocińskich, niezłe sale są w Ciechomicach a samym centrum to sala na Piłsudkiego ,CECH. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shapeshifter Re: PŁOCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.03, 18:38 Słonko, czy na Piłsudskiego chodzi ci może o Margo? Odpowiedz Link Zgłoś
angel_79 Re: PŁOCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.10.03, 09:49 najlepsza sakla weselna to zajazd pod szczęśliwą gwiazdą w cekanowie. ja miałm tam wesele i wszyscy byli zachwyceni... Odpowiedz Link Zgłoś
slonkoplock Re: PŁOCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.10.03, 16:55 Tak miałam na myśli Margo ale nie polecam bo słyszałam o tej sali same negatywne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
wiki42 Re: PŁOCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.10.03, 14:47 Też jestem na etapie szukania sali. Byłam zdecydowana na Szczęśliwa gwiazdę, ale w Maszewie powstała nowa sala bankietowa <Złota Podkowa> gdzie też będą organizować wesela.Byłam tam i mi się podoba. A wiadomo że jak zaczynają to będą konkurencyjni.I chyba się na nich zdecyduję.Warto podjechać i zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś