Dodaj do ulubionych

kamerzysta-nie polecam!!

15.10.08, 22:54
witam Was wszystkie, chciałabym podzielić się z Wami przykrym doświadczeniem z kamerzystą - panem Czarneckim (fotoczar.pl). Zaczęło się od tego, że umowa, którą otrzymaliśmy, niedość, że była świstkiem papieru (pan dosłownie przedarł kartkę A4, na której były 2 umowy bynajmnniej nie brzmiące jednogłośnie, i jedną z nich wręczył nam), to jeszcze nie zawierała wielu istotnych informacji, jak np. co obejmuje usługa. Film z wesela otrzymaliśmy tydzień po ślubie (bo pan myślał, że zależy nam na czasie) - wręczony bez uprzednej konsultacji jak ma wyglądać i bez prezentacji, pieniądze zabrane bez jakiegokolwiek pokwitowania. Obejrzeliśmy z Mężem film - jakość koszmarna, po zmroku przy poruszającej się kamerze na ekranie jest jedna wielka plama. Pan Czarnecki 1 czy 2 dni przed ślubem poiformował nas, że się rozchorował i przyjdzie ktoś inny w zastępstwie. Oczywiście nie otrzymaliśmy kopii filmu, nie było także umówionego skrótu z całego wesela ani zdjęć ze ślubu na poczatku filmu - pan Czarnecki utrzymywał, że o tym zapomniał. Serdecznie NIE POLECAM. Ja bardzo żałuję, że go wzięliśmy, bo tych chwil nikt nam już nie zwróci.
Obserwuj wątek
    • mike2005 Re: kamerzysta-nie polecam!! 16.10.08, 16:51
      Licho (konkurencja) nie śpi.
      Najpierw był Pech, a teraz Czarnecki.
      Ciekawe, kto następny do obsmarowania.
    • stworzenje do alwar_2009 22.10.08, 18:32
      czy to nagranie wygląda mocno tragicznie? może udałoby się coś z niego uzyskać?
      Poproszę na priva bardziej szczegółowe info o filmie. Pozdrawiam.
      • stworzenje mail 24.10.08, 10:11
        dzięki za info, poproszę na mój gazetowy Twój e-mail,bo niestety ten z którego
        dostałam wiadomość czyli "ludzie@gazeta.pl" nie działa.Po odpisaniu wiadomość
        wraca do mnie.
        • stworzenje alwar_2009 28.10.08, 11:15
          zerkasz jeszcze na forum? smile. Czekam na maila,bo tak nie mam jak się z Tobą
          skontaktować.
          • stworzenje wysłałam info 31.10.08, 10:14
            dzięki za kontakt smile.
    • abigail83 Re: kamerzysta-nie polecam!! 31.10.08, 10:37
      była świstkiem papieru (pan dosłownie przedarł kar
      > tkę A4, na której były 2 umowy bynajmnniej nie brzmiące
      jednogłośnie, i jedną z
      > nich wręczył nam), to jeszcze nie zawierała wielu istotnych
      informacji, jak np
      > . co obejmuje usługa.

czemu ja w takim razie podpisaliście...?

Nie rozumiem ludzi, ktorrzy tak postepuja, jak dzieci we mgle - sami
      finalizujemy teraz umowy z footgrafem i restauracja i do kazdej
      wprowadzilismy zmiany
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka