sylv_ia 22.11.08, 21:23 Witam wszystkich, Mam pytanie odnośnie organizacji wesela w hotelu lord w Warszawie, jeżeli ktoś organizował tam wesele albo był na weselu uprzejmie proszę o opinie bo sama zastanawiam się na organizacją tam swojego wesela. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aorzylowski Re: opinie o hotelu lord w Warszawie 23.11.08, 12:20 Znam wiele lokali w Warszawie głównie od strony pracy z kamerą. W Hotelu Lord byliśmy kilka razy. Fantastyczny wystrój, doskonałe oświetlenie, niezła akustyka. Filmowaliśmy tam bardzo duże wesela (pow 200 os.)- była to sala na dole, nazywała się o ile dobrze pamiętam "wrzosowa" czy jakoś tak. Jeśli chodzi o obsługę gastronomiczną - dało się zauważyć naprawdę niezłą organizację w serwowaniu posiłków i obsługę gości. Od naszej strony (czyli obsługi: zespół+kamera+foto)- także nie było zarzutu - dostaliśmy plan serwowania posiłków, lodów i tortu weselnego. Minusem może być to, że sale weselne znajdują się na poziomie -1 i nie ma na sali okien. Nasi klienci, którzy organizowali tam przyjęcia weselne naprawdę byli zadowoleni. Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
sagaaga Re: opinie o hotelu lord w Warszawie 25.11.08, 12:25 w Lordzie odbędzie się nasze wesele 30.05.2009.(sala kryształowa) Salę rezerwowałam w sierpniu. Tez jestem ciekawa opinii sagaaga Odpowiedz Link Zgłoś
monikczek79 Re: opinie o hotelu lord w Warszawie 25.11.08, 15:01 Byłam tam na weselu kuzynki wczesną wiosną. Wesele było w sali na -1 (może witrażowa-dekoracje ścian chyba takie właśnie były). bardzo elegancka sala. Co mnie zachwyciło to fakt roznoszenia dań ciepłych. O konkretnej, co do minuty porze. Wszyscy dostawali po kolei, kazdy stół był obsługiwany (przez jednego czy 2 kelnerów)jednocześnie, więc nie było frustrującego czekania na zasadzie "wszyscy dostali tylko nie my". Mnie się bardzo podobało, chociaż najtaniej to tam chyba nie jest. Obok sali jest przestonny holl, a jeszcze obok sala, w której były serwowane ciasta i owoce. Mozna tam było spokojnie siąść i porozmawiać. Naprawde , pod względem sali,jedno z lepszych wesel Odpowiedz Link Zgłoś
tomekxyz Re: opinie o hotelu lord w Warszawie 25.11.08, 19:44 Grałem na sali witrażowej. Wysoko oceniam ten lokal zarówno pod względem akustyki, wystroju, obsługi, dań, atmosfery i warunków pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
sylv_ia Re: opinie o hotelu lord w Warszawie 25.11.08, 22:01 Cieszą mnie pozytywne opinie o tym hotelu, moje wesele odbędzie się 25.07.2009 r. w tej mniejszej sali na parterze chyba nazywa się kryształowa pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
orkam31 Re: opinie o hotelu lord w Warszawie 26.11.08, 14:33 Witam, moje wesele też w sali kryształowej bedzie w październiku 2009, czekam na Twoje relacje powodzenia )) ps masz już dj lub zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
sylv_ia Re: opinie o hotelu lord w Warszawie 01.12.08, 23:18 Tak mamy już dj poleconego przez znajomych postaram się znaleźć do niego kontakt i ci przesłać, podobno jest bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
orkam31 Re: opinie o hotelu lord w Warszawie 03.12.08, 09:19 czekam ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qcardca Re: opinie o hotelu lord w Warszawie 04.12.08, 09:18 Ja również poproszę na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriamarczuk Re: opinie o hotelu lord w Warszawie 31.05.13, 10:03 Ja dam jak najbardziej pozytywną opinię. Byłam tam raz na konferencji - było ok, rok później moja kuzynka organizowała tam wesele i też wszystko było dopięte na ostatni guzik. Hotel jest wielofunkcyjny, jak widać, a niestety w samej Wawie mało jest jeszcze takich obiektów. Duży plus za obsługę! Odpowiedz Link Zgłoś