revelka-is-me 03.12.08, 12:49 mam pytanko czy wie ktoś gdzie można kupić gołębie do wypuszczenia po ceremonii w kościele???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomfix1 Re: Gołębie 07.01.09, 17:06 Gdzieś słyszałem że mają w Kolbuszowej. Nie jestem pewien cen ale chyba płaciło się za klatkę i osobno za gołębie. Jedna z tych cen była chyba kaucją. Postaram się coś dowiedzieć więcej Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Gołębie 07.01.09, 17:20 Nawet szybko się dowiedziałem. Sprawa wygląda tak. Tak jak pisałem wcześniej jest to do załatwienia (przynajmniej było rok temu) w sklepie zoologicznym na Manchatanie w Kolbuszowej. Gościu tam zamawiał skądś gołębie które można kupić (albo raczej pożyczyć bo i tak same wrócą do niego. Wtedy kosztowało to 60 zł. Do tego klatkę trzeba którą można pożyczyć od niego za 50 zł chyba (zależy jaką jeszcze). Jakoś tak. Niestety namiarów nie mam. Trzeba by poszukać w necie lub jakoś inaczej. W każdym razie jakiś ślad jest. No chyba że w Mielcu tez można by tak popróbować w naszych zoologicznych. Tyle wiem to napisałem. Powodzenia w szukaniu i jakby coś daj znać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
revelka-is-me Re: Gołębie 08.01.09, 10:47 świetnie wielkie dzięki, poszukam popytam jak tylko się czegoś dowiem będę pisać na forum.Jeszcze raz wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pysia888 Re: Gołębie 21.01.09, 20:32 W Rzeszowie mają ale to chyba jako dodatek do auta za dodatkową opłatą. A poza tym niemało "gołębiarzy", więc warto popytać Odpowiedz Link Zgłoś
edimao Re: Gołębie 13.02.09, 14:18 a w ktorym kosciele planujesz wypuszczenie golebi?bo na borku to raczej nie przejdzie,nie wiem jak jest teraz bo mamy nowego proboszcza.nasz slub byl jeszcze za rzadow proboszcza marcinkowskiego i na wstepie zastrzegl zadnych golebi i zadnych sztucznych kwiatow do dekoracji kosciola podczas ceremonii zadnego rzucania ryzem bo sie marmur porysuje. Odpowiedz Link Zgłoś
natalaxpl Re: Gołębie 08.03.09, 21:06 Jeśli potrzebujesz gołębie to ja mam !!jeśli chcesz to pisz na maila : natalaxpl@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
krystynka82 Re: Gołębie 18.03.09, 19:59 Ktoś kiedyś opowiadał,że w trakcie wypuszczania gołebi na szczęście jeden nie wyleciał poprostu serce mu wysiadło czy coś tam...nie chciałabym być na miejscu tych młodych dlatego my bedziemy mieć standard ryż i płatki róż Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Gołębie 22.10.10, 18:59 natalaxpl Mam do wypożyczenia gołąbki na wesele. Chętnych proszę o kontakt : natalaxpl@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś