Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach

06.02.09, 12:23
Hej, mam salę tam w tym roku i chciałabym poznać wasze opinie na
temat jedzenia, sali, obsługi, właściciela? Jakie macie wrażenia?
Sala Castello w rudnikach koło Częstochowy
Obserwuj wątek
    • anetaa83 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 14.02.09, 13:20
      Miałam tam swoje wesele w tamtym roku i byłam bardzo zadowolona, nie
      musiałam się o nic martwić, właściciel to elastyczna osoba.
      Dostosował się do wszystkich naszych wymagań i dodatkowo doradził
      dzieki swojemu doświadczeniu. Jako dodatkową opcję wybraliśmy bar.
      SUPER! Bardzo polecam, goście byli wprost zachwyceni. Jedzenie było
      bardzo smaczne i dużo, reszte zabraliśmy do domu po weselu.
      Generalnie wszystko było tak jak miało być, jedynie pogoda nam nie
      dopisała i niestety nasz grill był podany na sali a nie w altanie...
      Niedawno przyszedł na świat nasz synek i wybieramy się aby zamówić
      tam chrzciny.
      Pozdrawiam
    • oczko-0 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 24.03.09, 20:36
      Witam
      Ja też mam w tym roku swoje wesele na sali w Castello możesz napisać ile osób
      było na Waszym weselu bo My planujemy tam wesele na 130 osób a do tej pory
      słyszę bardzo różne opinie że to jest stanowczo za mała sala na tyle gości >
      bardzo proszę o Wasze opinie . Pozdrawiam
      • pamcia1414 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 29.01.16, 12:00
        Witam planuje wesele w castello na 130osob bardzo bym prosila o opinie smile
    • piotrusb_1 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 24.03.09, 22:10
      Pracowałem jako fotograf na ślubie w Castello w zeszłym roku - sala bardzo fajna, choć do bardzo dużych nie należy.

Właściel (jest podobny do Łukaszenki, przepraszam za porównanie, ale naprawdę wygląda tak samo, jak Aleksander big_grin ) bardzo, bardzo miły, pogadał, nigdy nie robił nam (foto, zespół, kamerzysta) problemów. Obsługa również bardzo miła, do dyspozycji przy każdej prośbie, bez fochów itp. Jedzenie - jeżeli jest zapewnione przez salę, to polecam wziąć od nich, bardzo smaczne smile

To taka moja bardzo subiektywna opinia po dwudniowym weselu smile
      • oczko-0 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 25.03.09, 10:16
        Witam
        Więc jednak sala nie jest tak duża jak się wydaje i jak zapewnia właściciel sad
        teraz mam obawy co do tej sali czy jednak 130 osób nie będzie sobie deptać po
        palcach smileMy też mamy dwudniowe wesele > w drugim dniu jest grill przy altanie
        . Pozdrawiam
        • pamcia1414 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 04.06.16, 07:46
          Witam,
          chciałąbym poznac Pani opinie na temat sali weselnej Castello smile
    • 66inka [...] 07.05.09, 13:10
      Treść postu jest niedostępna.
      • justyna3281 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 19.06.09, 19:17
        Inco mam do Ciebie wielkie pretensje, robiłam w Castello komunie 30 maja,
        wybraliśmy ten lokal właśnie dlatego, ze słyszeliśmy same dobre opnie. Przez
        przypadek przed przyjęciem natrafiłem na twoją opnie i zaczęło się - żona bardzo
        przeżywała nie mogła sobie ze sobą poradzić, nie mogła spaś i naprawdę bardzo
        się bała. Prosiłem by spokojnie poczekała, nie pomagało. Na szczęście wyszło na
        moje i wszystko było w porządku jak nas znajomi zapewniali.Mam do Ciebie prośbę
        Inko jak masz problem jest tyle możliwości by egzekwować swoje prawa,że nie
        musisz narażać postronnych ludzi na taki niewyobrażalny stres, mam do Ciebie
        wielki żal, przecież takim pisaniem nic nie załatwisz chyba ze jesteś głodna
        zemsty. Zastanów sie!
    • e-ujo-tka Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 03.08.09, 20:05
      Inka!!! nie znasz sie ku... i tyle...Mialam ostatnio wesele w
      Rudnikach,jedzenie bylo pyszne,rosół był tak wysmienicie doprawiony
      ze nie moglismy sie nim nacieszyc. Kucharke równiez poznalismy i
      jest to kobieta znająca sie na fachu! Polecam ten dom weselny
      jedynie ze względu na pyszne jedzenie bo co do reszty to mozna miec
      jakies ALE...Pozdrawiam
      • gosikula [...] 01.09.09, 20:55
        Treść postu jest niedostępna.
        • greenaneczka1984 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 11.09.09, 18:00
          Planujemy tam wesele za rok zadatkowaliśmy już sale i myślimy nad
          barkiemsmile czy mial tak ktoś wesele i był barek? czekam na opinie
          tylko prosze o szczeresmile i co wogóle sądzicie o tej sali dziekismile
          • litereczka1999 [...] 04.10.09, 11:56
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • gosikula Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 10.10.09, 00:40
              Co do grila też trzeba uważać-odgrzewany udziec z pierwszego dnia-
              wszystko się wykorzysta.
              Tak sobie myślę, że te pozytywne opinie o Castello musi pisać
              jedynie właściciel, brakuje tylko adresu i numeru telefonu-a reklama
              lokalu gotowa!
              Barek w 100% ODRADZAM!!!
              A TO NIE ŻADNE GŁUPOTY TYLKO CAŁA PRAWDA!!!
          • pamcia1414 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 04.06.16, 07:49
            Witam, bardzo proszę o opinie o sali Castello w Rudnikach smile

Pozdrawiam.
        • grandmasters Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 08.10.09, 13:34

Słyszałam o tej opinii gosikuli i chcę to skomentować ,
          rzecz dotyczy wesela pod koniec sierpnia , ciekawe jest to, że
          opinie moich znajomych tej części rodziny która tam była na tym
          weselu są pochlebne nie będę się wdawać w szczegóły bo z nimi nie
          warto dyskutować; wesele robiła moja’’ rodzina’’ i chcę powiedzieć
          że im nikt nie jest w stanie „”dogodzić””nawet gdyby zrobili wesele
          w mariocie to już są tacy ludzie, że muszą komuś dokopać taka
          natura.

• tomek1ooo [...] 10.10.09, 20:41
        • bartosz_85 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 15.10.09, 22:14
          Witam , jestem fotografem i z racji wykonywanego zawodu mam doczynienia z
          wieloma salami, czytam te wypowiedzi i zastanawiam się skąd u ludzi tyle
          nienawiści. Pracowałem w castello kilka razy i uważam tę salę za jedną z
          lepszych . każda sala ma swoje mankamenty , jeśli chodzi o parking przydałby się
          większy , ale są sale które nie mają go prawie wcale. Filary owszem ale ma je
          czterdzieści procent sal. Jeśli jednak chodzi o jedzenie nie zgodzę się bo
          naprawdę są w ścisłej czołówce, nigdy nie zauważyłem by goście narzekali, wręcz
          odwrotnie . z tego właśnie powodu poleciłem castello mojej siostrzenicy (
          pozdrawiam cię Aniu ) i nie zawiodłem się tym bardziej Ania . mieliśmy wesele
          dwudniowe, całe jedzenie z pierwszego dnia dostaliśmy zapakowane, w drugi dzień
          grill palce lizać , mieliśmy także dodatkowo kiełbasę i pstrągi , zapłaciliśmy
          za to 400 zł ale naprawdę było warto pstrągi rozeszły się w mgnieniu oka goście
          mówili że lepsze niż w Złotym Potoku .był też barek , nie wiem czy barmanka to
          córka szefa czy nie , ale barek był oblegany, nakupiliśmy wódki i połowę
          zostało . co jednak najważniejsze to szef dotrzymał słowa nie było żadnych
          nieprzewidzianych kosztów czy sytuacji pozdrawiam szefa i całą obsługę a
          szczególnie Zosię.
          PS do czytających – przeczytajcie tą moją wypowiedź wyciągnijcie wnioski a ci
          którzy będą mieć w tym swój interes i tak będą pisać , że to nieprawda , albo
          że mam jakiś układ z castello ale mnie to …………… Bartek
    • majself Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 08.10.09, 14:35
      Nie bardzo rozumiem sens zakładania takich tematów PO zarezerwowaniu sali.
      Przecież nie odwołasz rezerwacji po negatywnych opiniach, a tylko się
      podenerwujesz, jak wspomniana tu już żona przed komunią.
    • zoffiap Castello 25.03.14, 22:46
      W lutym byłam na weselu w castello. Sala jest piękna i bardzo elegancka, widać, że każdy szczegół jest dopracowany. Jedzenie pyszne a obsługa miła i uśmiechnięta. Polecam wszystkim smile
    • aleksan_dra_85 [...] 29.10.15, 22:02
    • aleksan_dra_85 Re: Castello 12.11.15, 22:09
      W tym roku mieliśmy przyjęcie w Castello i śmiało możemy polecić to miejsce. Przede wszystkim bardzo eleganckie wnętrza, najlepszy jest sufit w którym można się przejrzeć. Jedzenie bardzo smaczne, nie do przejedzenia. Mieliśmy spokojne głowy bo wszystko było dopięte na ostatni guzik. Jeszcze podczas przyjęcia mieliśmy sesję zdjęciową bo jest tam nawet studio. Lepiej nie mogło być.
      Ola i kochany mąż Marcin
    • aniapik Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 26.11.15, 13:44
      Organizowaliśmy nasze wesele 10 10 2015 w castello w rudnikach . Chcę napisać moje zdanie ,
      P. Stanisław zachęcił nas do tej sali , fajnie opowiedział jak to będzie wyglądać, na nasze pytania odpowiadał konkretnie , jak czasem czytałam wcześniejsze wypowiedzi na forum to trochę mi wbijały klina ,ale zdecydowaliśmy się bo jakby tak czytać wszystko to żadna sala nie ma idealnych opinii.
      Jesteśmy już po weselu i mogę teraz odetchnąć . Wszystko poszło super, goście chwalili nasz wybór, sala ładna , czysta , fajne ustawienie stołów -nam to pasowało idealnie .
      Jedzenie rzeczywiście dobre , kaczka w pomarańczach rewelka ( polecał ją bardzo, trochę obawiałam się, że podniesie nam to koszty ale było do przyjęcia,super )
      Obsługa sprawnie robiła swoje , dziewczyny miłe uśmiechnięte .
      Podczas zabawy potłukł się spory wazon szklany , myślałam ,że będzie afera , ale pierwsze co obchodziło Stanisława to, to czy nikomu się nic nie stało , goście mi mówili że szybko posprzątali bez jakichkolwiek fochów .
      My polecamy castello , bez obaw .
      Nie powiedziałam o zdjęciach , pomysł za studiem bardzo fajny , zobaczymy jak zdjęcia , ale widziałam już próbki super , pozdrawiamy Martę - Anka i Marcin
    • annnn_87 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 01.03.16, 16:33
      Witam serdecznie. Chcę podzielić się moim szczęściem, wyszłam za mąż 24 października za mojego ukochanego. Nasze wesele odbyło się właśnie w Castello. Odwiedziliśmy parę sal w okolicy, nam spodobała się. Szef i jego sposób prezentacji wzbudził nasze zaufanie. W innych miejscach musieliśmy pytać o wszystko, opowiadali zdawkowo a czasem nawet wręcz niechętnie. Pan Staszek wiele nam podpowiedział,widać, że żyje tym co robi. Salę każdy widzi, więc nie będę komentować, natomiast sama organizacja, sposób obsługi i koordynacja pracy naprawdę była sprawna. Intuicja nas nie zawiodła. Mieliśmy też na zabawę z ubiorami karnawałowymi, naprawdę ubaw po pachy, najczęściej oglądamy właśnie te zdjęcia ­super pomysł. Moja babcia zrobiła furorę, nie myślałam że ma tyle fantazji i odwagi. Myślę,że każdy przy wyborze sali i tak musi kierować się własnym rozumem, my jesteśmy zadowoleni (jak będą może chrzciny to na pewno tam)ale to jeszcze trochę pozdrawiam wszystkich Ania.
      • pamcia1414 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 05.05.16, 20:00
        witam,

jeśli chodzi o jedzenie czy naprawdę dobre?
    • wera.r Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 28.04.16, 16:21
      Witam
      Ponieważ mamy zamówione wesele w tym roku w Castello wybraliśmy się na biesiadę organizowaną w karnawale. Chcieliśmy się przekonać jak naprawdę jest, najlepiej przekonać się samemu, na razie nie wpadam w przesadny zachwyt bo jeszcze przed nami nasze wesele, ale muszę powiedzieć, że uspokoiliśmy się. Jedzonko dobre, dziewczyny miłe choć nie powiem przydałby się jakiś facet, fajna zabawa z tymi ciuchami, u nas też chcemy ją zrobić. Po weselu w lipcu napiszę jak nasze się udało.
    • beata.wi Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 03.10.16, 19:44
      Ostatnio mieliśmy w Castello chrzciny naszej córeczki. Rodzina i znajomi bardzo chwalili jedzenie. My byliśmy zadowoleni, wszystko było zorganizowane tak jak należy, nawet deserki i tort były w odcieniach różu tak jak chcieliśmy. Gorąco polecamy
    • szczerze92 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 02.05.17, 14:31
      NIE NIE NIE
      Zdecydowanie odradzam. !!!!!
      Z tej sali mozna wyjsc tylko z zatruciem pokarmowym !!
      organizowalismy tam chrzciny !! masakra !!
      jedenie ochyda straszne, kucharka sól trzymała chyba pod poduszką !!!
      rolady z kurczaka różowe w środku !!
      najgorsze było to że nie otrzymaliśmy wszystkiego co zamówiliśmy !
      do posilku miay byc ćwiartki ziemniaczane i frytki zamaiast cwiartek byly jakies sine talarki .... jak mąż poszedl do kuchni poprosic o frytki bo już brakło to kuchnia powiedziala że frytek juz nie bedzie ! smiech.... az tak drogie sa te frytki ze nie bylo ich pod dostatkiem ??
      na stołach były inne sałatki niż te co zamawialiśmy.
      Owoce to już wogole tak jakby 3 tygodznie w chlodni leżały, szare banany .... jedynie ananas byl świeży.
      do obiadu mieso bylo podane chyba po 1,5 kawalka na osobe... oczywiscie miesa zabraklo nikt nie doniósł !!! nie bylo nawet mowy o tym zeby jeszcze cos doniesli.
      niestety goscie z imprezy wyszli glodni .... !!!!!!! nigdy wiecej imprezy na tej sali.
      Ale głównym problemem było to iż na stole byly przeterminowane produkty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

odradzam tą sale !!!! zawiodłam się strasznie.
      wstydze sie ze zaprosilam swoich gosci w takie miejsce.
    • szczerze92 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 07.11.17, 17:56
      witam.
      w kwietniu mielismy chrzest naszej córeczki.
      Zdecydowanie odradzam.
      goscie wyszli glodni i zmarznięci... na sali bylo strasznie zimno, pomimo mojej interwencji do wlasciciela nic to nie zmienilo, goscie siedzieli w plaszczach...
      jedzenie masakra... sama sol zero smaku.
      aa co najgorsze, napoje na stole byly przeterminowane, mamy nawet zdjecia zaistanialej sytuacji.
      skoro wlasciciel ma odwage dac napoje na stół to strach pomyslec co w kuchnii sie dzieje, na szczescie na stołach bylo malo do jedzenia wiec moze goscie sie nie potruli.
      ogólnie wstydze sie ze zaporosilam tam swoich gosci, nigdy wiecej nie wroce na ta sale.

P.S kilka miesiecy temu dodalam zdecydowanie dluzsza i wyczerpujaca opinie na temat tej sali jednak mój komentarz z niewiadomych przyczyn zniknął. napisalam juz do administratora, byc moze uda sie go odzyskac. gdyby pojawil sie podobny komentarz wiedzcie ze to ja.
      Pozdrawiam i zdecydowanie zastanowcie sie 100 razy zanim zdecydujecie sie na ta sale... mily wlasciciel to nie wszystko. duzo obiecuje mało daje do jedzenia.
    • szczerze92 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 22.11.17, 15:34
      to już mój 3 wpis na temat sali castello 2 poprzednie z niewiadomych przyczyn znikaja z forum.
      Zdecydowanie odradzam tę sale.
      Goście wyszli głodni my nie zadowolenii. chcesz znac szczególy pisz na priv. wszystkie moje wypowiedzi znikaja bo podobno naruszaja regulamin ...

Wstydze się ze zaprosilam tam swoich gości
    • kasiaaa919 Re: Co sądzicie o sali Castello w Rudnikach 13.02.18, 09:23
      Mieliśmy tam nasze wesele pół roku temu, jedzenie wyśmienite, rosół był gorący podczas podawania.
      Właściciel jest bardzo kontaktowa osobą, potrafi dobrze doradzić, cała organizacja wesela poszła bez problemu.
      Jesteśmy zadowoleni i z chęcią zrobimy tak chrzciny naszego syna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka