Dodaj do ulubionych

restauracja Vedeta

09.02.09, 09:16
Czy wie ktoś coś na temat wesel organizowanych w tej restauracji? jak jest z
jedzeniem, obsługą itd?
Obserwuj wątek
    • myszka.krk Re: restauracja Vedeta 09.02.09, 20:00
      bylam półtora roku temu tam na weselu i szału nie było, mało trochę jedzenia na
      stołach chodzi mi o placki i mało miejsca do tańczenia, ja sama za rok bede miec
      swoje wesele i nawet nie pomysłalam zeby robic w wedecie bo mi sie niezbyt podobało
      • tomfix1 Re: restauracja Vedeta 09.02.09, 23:17
        no to nie fajnie. A dobre było jedzenie chociaż?
    • myszka.krk Re: restauracja Vedeta 11.02.09, 21:33
      nie pamietam, mój narzeczony mówi ze niezbyt dobre ale ja nie pamiętam zeby było
      naprawde jakieś złe
      • tomfix1 Re: restauracja Vedeta 11.02.09, 23:08
        aha. To dobrze. A jak warunki w środku? Ostatnio tam byłem i bardzo słońce razi
        do środka. Zauważyłaś to może? Bardzo to przeszkadzało?
        • myszka.krk Re: restauracja Vedeta 12.02.09, 10:59
          wiesz co w ogole nie zwrociłam uwagi na to wiec chyba nie jest z tym tak zle.. a
          w środku mi się podoba, teraz chyba kostke brukową wyłożyli przed budynkiem, bo
          wczesniej to były takie kamienie. Mi sie nie podoba tam tylko sala do tańczenia
          • tomfix1 Re: restauracja Vedeta 12.02.09, 11:31
            Kostka jest wyłożona. Jeszcze tylko w kilku miejscach jej brak. Parkiet
            faktycznie nie pasuje do reszty ale nie jest mały, jest drewniany więc nie
            będzie śliski, no i akustyka też dobra powinna być. Więc może nie będzie tak
            źle. A jak z otoczeniem zajazdu w lecie? Ładnie tam wygląda?
            • bella1985 Re: restauracja Vedeta 12.02.09, 20:03
              czy lato, czy zima tam zawsze jednakowo, ale nie jest
              najgorzej..niby na wiosne mają robić jakieś huśtawki.
              Ale jeśli 'normalką' tego lokalu jest brak prądu przy silniejszym
              wietrze to pozostało tylko współczućuncertain
              • tomfix1 Re: restauracja Vedeta 12.02.09, 23:32
                brak prądu? Dziwne. Byłem tam kilka razy i nie brakowało gosmile
    • noklan111 Re: restauracja Vedeta 05.09.16, 17:20
      Lokal jest bardzo ładny, sala taneczna również jest okey,
      no a co do jedzenia to obsluga trzymala sie ustalonej godziny o ktorej ma para mloda przyjechac, nie biorac pod uwage nawet pieciu minut spoznienia, także rosol goscie podostawali zimny, maly wybór mięs, placki bardzo dobre nawet, do barszczu czerwonego dostalam jeden maly pasztecik.. ogonie średnio;
      -brak zainteresowania wlasciciela weselem i tym jak spisuja sie kelnerzy;
      - brak pojemników na odpady przez co stół wygladał "niechlujnie" bo obsługa malo kiedy zainteresowala sie aby zebrac skórkę po bananie, która leżala mi obok talerzyka;
      -kelnerzy hmm.. tak jak juz wspomnialam regularnie nie dbaja o czytość stołu, wymieniaja po 5 razy widelce i noże, lyżki i przynosza je z plamami po wodzie, a jak zabieraja brudny talerzyk to jak im sie nie zwróci uwagi to nawet nie racza przyniesc nowego, roznoszac danie gorace juz w godzianch pozniejszych nie pytają sie wszystkich gości "podać barszcz czerwony" ( wydawalo mi sie, ze mieli podejscie, że jezeli gośc zobaczył kelnera roznoszacego danie gorace to wlasnie gosc powinien sie po nie zglosic .. masakra); zabieraja Ci sprzed nosa niedopita kawe, niezjedzone ciasto.. nawet nie pytając sie czy można wziaść
      -toaleta zepsuta suszarka elektryczna, ale brak ręcznika papierowego do wytarcia rąk
      -mialam dwie sztuki literatek ktore byly uszczerbane
      -sprzet który grzeje wode na kawe herbate itp tez byl marny zalewajac sobie kawe nie zaparzyla mi sie ona dobrze, a po 5 minutach ta kawa byla juz za zimna - ogolnie mowiac slabo zagrzana woda
      -na tym weselu co ja bylam bylo za duzo przystawek ogolnie jedzenia na stole przez co tworzyl sie maly chaos a obsluga nie potrafila sobie z tym poradzić
      Takze lokal bardzo marny pod wzgledem obslugi i jedzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka