ambrozja08 20.04.09, 16:43 dziewczyny czy naprawdę żadna z was nie zna dobrego krawca/zakłądu krawieckiego w krakowie?oczywiście takiego co szyje suknie slubne pozdrawiam i proszę o poratowanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quasi.modo Re: ponawiam pytanie i prośbę-kraków krawiec 20.04.09, 19:29 Nie wiem, czy o to chodzi, ale polecam salon Nabla na ul. Rzecznej (boczna od Grottgera). Szyją na miejscu, swoje modele oraz inne, np. ze zdjęć. Możesz poprzymierzać i ewentualnie skompilować elementy z różnych modeli. Ja u nich właśnie zamówiłam suknię, więc nie mam jeszcze bezpośrednich doświadczeń z procesem wykonania. Jedno jest pewne: szefowa - pani Grażyna - umie świetnie doradzić. Ceny chyba nie najniższe, ale i tak przystępniejsze niż sprowadzane suknie w Madonnie i tym podobnych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja08 dziekuję 20.04.09, 20:28 dzięki,napewno sprawdzę,własnie chodizło mi o to aby ktoś uszył mi to co sobie wymyslę Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja08 quasi.modo!!!! 20.04.09, 20:30 a masz jakieś zdjęcie swojej sukni?ile płacisz za uszycie? (spóźnione pytanie;p) Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: ponawiam pytanie i prośbę-kraków krawiec 20.04.09, 21:08 Zdjęcia na razie nie mam, bo strasznie się tam szczypią z fotografowaniem. Ale jest to ich model, praktycznie nie modyfikowany. Nazywa się to Rion, kosztuje 2550zł (o ile się zorientowałam, jest to mniej więcej średnia cena za ich modele). Mojego modelu nie ma na ich stronie internetowej, podobny jest nieco do Kerryn z kolekcji DIAMOND, ale bogatszy i mniej "firankowy". Adres strony: www.slubnesuknie.com.pl/suknieslubne.html Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do quasi.modo 21.04.09, 09:40 quasi.modo napisała: > Kerryn z kolekcji DIAMOND, ale bogatszy i mniej "firankowy". > Adres strony: > www.slubnesuknie.com.pl/suknieslubne.html to nie szyjesz jednak której z tych sukni, które na jesieni prezentowałaś? Fajne one były... Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: do quasi.modo 21.04.09, 11:00 Jednak zrezygnowałam, po przymierzeniu innych fasonów. Miałam pietra, że uszyję a potem się okaże, że niedobrze w tym wyglądam. Szczególnie peszył mnie ten obniżony stan w tej mojej wymarzonej, którą prezentowałam. Niestety, jestem niska i bałam się, że to jeszcze bardziej ten fakt podkreśli. Odpowiedz Link Zgłoś