bettyann 19.05.09, 17:02 Planujemy z narzeczonych zorganizowac obiad slubny w restauracji hotelu MDM. czy ktos z Was ma jakies opinie na temat w/w restauracji? bede wdzieczna za opinie i komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jhoan Re: restauracja w Hotelu MDM 20.05.09, 11:44 ja bylam tam porozmawiac i zrezygnowalam od razu po rozmowie chcielismy wesele, ale za duzo niewiadomych i watpliwosci, pan dyrektor w ogole nieelastyczny Odpowiedz Link Zgłoś
bettyann Re: restauracja w Hotelu MDM 20.05.09, 12:59 juz tam bylismy i mielismy spotkanie z Pania manager - zrobila na nas sympatyczne wrazenie i dostalismy folder czego mozemy oczekiwac. Ciekawa jestem czy to co opisuja wyglada tak samo w rzeczywistosci w trakcie wesela Odpowiedz Link Zgłoś
bettyann Re: restauracja w Hotelu MDM 25.05.09, 09:49 bede wdzieczna za Wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś
bettyann Re: restauracja w Hotelu MDM 04.06.09, 13:55 mama nadzieje ze znajdzie sie tutaj jakas para ktora robila lub zamierza robic przyjecie weselne w Restauracji Hotelu MDM i podzieli sie swoim dowiadczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
bettyann Re: restauracja w Hotelu MDM 28.07.09, 17:20 pomozcie. zostalo juz malo czasu a my nie wiemy co zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
bettyann Re: restauracja w Hotelu MDM 29.07.09, 17:58 co z wami? zadna tam nie byla, nie planuje? myslslam ze moge na was liczyc czy tylko doradzacie w kwestii stroju i dodatkow? Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: restauracja w Hotelu MDM 31.07.09, 09:35 Nie byłam osobiscie, ale znajoma była i ogólna ocena - słabo. Młodzi nie mogli się dogadać z manager, dużo niejaności. Jak nie dopytali o pewne kwestie to nikt o nich nie mówił. Odpowiedz Link Zgłoś