marcelinio7 04.06.09, 19:55 www.annaoswiecinska.com/# zastanawiam sie nad współpraca z ta pania fotografka. czekam na Wasze opinie. dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka323f Re: co myślicie o tych zdjeciach? 04.06.09, 20:38 Calkiem symaptyczne te zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: co myślicie o tych zdjeciach? 04.06.09, 21:05 mi się bardzo podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
ilkaana Re: co myślicie o tych zdjeciach? 04.06.09, 21:36 Bardzo mi się podobają w większości, tylko kilku bym nie dała do galerii. Z klimatem i z pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
leila25 Re: co myślicie o tych zdjeciach? 04.06.09, 22:27 Zdjęcia bardzo udane technicznie i widać, że fotograf ma fantazję, ale wydaje mi się, że na niektórych zdjęciach bardziej jest wyeksponowany krajobraz niż para młoda. Ja wolałabym, żeby na moich zdjęciach ślubnych było odwrotnie, ale to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
literka_m Re: co myślicie o tych zdjeciach? 05.06.09, 09:21 że się przewrotnie zapytam, co Cię interesuje, co myśli ktoś z Krakowa, Gdańska, Zabrza czy Berlina ? Podpiszesz umowę z fotografem, bo komuś odległemu o setki kilometrów kogo nigdy nie spotkasz podobają się jego zdjęcia ? pytanie jest, czy się Tobie podobają ? drugie pytanie jest czy się stać na niego ? masz dwie odpowiedzi na "tak" idź i podpisz umowę. Na cholere Ci opinia Jadzi z drugiego końca świata ? Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje opinia Jadzi :-) 05.06.09, 09:48 literka_m napisał: > pytanie jest, czy się Tobie podobają ? drugie pytanie jest czy się > stać na niego ? masz dwie odpowiedzi na "tak" idź i podpisz umowę. > Na cholere Ci opinia Jadzi z drugiego końca świata ? nie do końca się zgodzę. To samo można by zapytać, po kiego ktoś pokazuje kiecę przed i pyta o opinię przysłowiowej Jadzi . Szczerze to lepiej jak się nie jest pewnym coś dopytać niż potem walnąć gafę których niestety i tak nie mało. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_madej Re: opinia Jadzi :-) 07.06.09, 15:08 dokładnie zgadzam się z Toba. Zawsze to lepiej zasiegnac opinii innych przy podejmowaniu decyzji - według mnie ważnej! Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: opinia Jadzi :-) 07.06.09, 18:31 jak dla mnie za duzo plenerowych, co moze oznaczac male doswiadczenie reporterskie, pozatym na stronie wole wiecej obrazow, a mnie gadania....bla bla, a jesli juz gadanie to fajnie byloby gdyby artystka, jak o sobie pisze ta pani, opowiedziala o wyksztalceniu, fotograficznym doswidaczeniu a, a mniej o swoim mezu no i irytujaca ta pioseneczka przy 3 sluchaniu zdjecia ladne, bardzo romantyczne, kwiatki, blawatki... Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Re: co myślicie o tych zdjeciach? 11.06.09, 23:08 Kilka naprawdę świetnych a czasami przemycony totalny gniot, który nie powinien znaleźć się na stronie. Generalnie klimat sielski, mi się podobają ale sama bym nie chciała takich - takie lekkie, romantyczne, przyjemne w odbiorze. Co kto lubi. Ja będę miała reportaż ślubny, suchy fakt - mam nadzieję! i tutaj trochę zabrakło mi takich zdjęć na stronie, dlatego bym osobiście nie wybrała.Zastanów się czego oczekujesz po zdjęciach, co byś chciała mieć w albumie. Jak Ci się podoba taki klimat zdjęć - to na pewno nie będziesz żałować. Pioseneczka wkurzająca Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinio7 Re: co myślicie o tych zdjeciach? 14.06.09, 20:10 dziękuję za wszystkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś