mimiko 10.06.09, 11:14 Kochane forumowiczki, jestem właśnie na etapie poszukiwania sali na przyjęcie weselne i w związku z tym moja prośba o opinie na temat domu biesiadnego państwa Rafalskich w Przyworach k. Siedlec. Jeśli ktoś był tam na weselu bardzo proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomelanka Re: Rafalscy - Przywory, Siedlce 14.06.09, 20:26 leszek_bluesfan64, nie podajemy numerów telefonu, takie rzeczy załatwia się na priva Odpowiedz Link Zgłoś
mimiko Re: Rafalscy - Przywory, Siedlce 15.06.09, 13:38 ja proszę tylko o opinie ludzi, którzy byli tam na weselach a nie o numery tel. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Rafalscy - Przywory, Siedlce 15.06.09, 20:29 dlatego to bylo do leszka, i to jego post został usuniety a nie Twoj Odpowiedz Link Zgłoś
aasiaasienka Re: Rafalscy - Przywory, Siedlce 16.06.09, 12:41 nie byłam tam co prawda jeszcze na weselu, ale słyszałam dobre opinie. Moja koleżanka miała tam wesele 2 lata temu i była zadowolona. My 25go lipca będziemy się tam bawić, mogę się odezwać później jak było pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mimiko Re: Rafalscy - Przywory, Siedlce 16.06.09, 18:37 super, bardzo się cieszę, że chociaż jedna osoba się odezwała Będę w takim razie czekała na odpowiedź, bo bardzo mi zależy pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aasiaasienka Re: Rafalscy - Przywory, Siedlce 27.07.09, 09:38 mimiko, wysłałam ci priv Odpowiedz Link Zgłoś
moncia170 Re: Rafalscy - Przywory, Siedlce 04.09.09, 11:20 Asińko, czy mogę Cię również prosic o informację na temat sali u Rafalskich w Przyworach?jakie jedzenie wystrój i organizacja? pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś