emily_valentine 20.06.09, 00:40 Dziewczyny! O której Wy chodzicie spać? ps Szanowna Moderacjo, proszę nie kasować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nerri Re: OT OT OT... 20.06.09, 00:45 Jesli mogę sobie jutro pospać...a moge bo nie leze na rehabilitacje to....pewnie późno Pozatym i tak nie zasnę bo się moje szczurasy obudziły i demolują klatkę Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: OT OT OT... 20.06.09, 00:50 No ja powinnam już spać, ale samej mi się nie chce iść do łóżka... Goopio tak spać samemu, to przeciągam to jak mogę. A jeszcze muszę pranie przełożyć do suszarki i na rano nastwić i toaletę wieczorną zrobić. Ale mi się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:00 Mąż se kurde zachorował na szpital i se śpi teraz z 3 innymi chłopami na sali. Ale ja też nie sama, bo z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:26 no co ty, przeciez jej maż ściemnia zeby się wyrwać na kilka dni z domu i odpoczac. (żartuje Emily) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Szczurki:P 20.06.09, 00:57 Ale tu małe jeszcze były...teraz sie razem leeeeeedwo w miche mieszczą Teraz każde ma ponad pół kilo fotoforum.gazeta.pl/photo/8/hd/vf/e2zo/3KBxH0modpEV2wJvKB.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/8/hd/vf/e2zo/3KBxH0modpEV2wJvKB.jpg"> W weekenda Ci aktualne wyślę Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Szczurki:P 20.06.09, 01:15 Teraz powinno być ok..ale to foty z kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Szczurki:P 20.06.09, 01:26 Poszukam jakiegoś twarzowego zdjęcia... Ale już nie dzisiaj, bo muszę najpierw zapytać męża gdzie w kompie je znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Szczurki:P 20.06.09, 01:29 Emily az cud ze ty ta pralkę i suszarkę umiesz obsługiwać bo jak widze do reszty to dwie lewe rączki Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Szczurki:P 20.06.09, 01:42 Oj, żeby tylko do tego te 2 lewe rączki Tak po prawdzie, to mąż się takimi rzeczami zajmuje tj. rtv-komp- net, więc ja nie muszę - nie jestem dopuszczana - nie umiem. Przyznam się do gorszej rzeczy - cokolwiek chcę zapisać to robię to na pulpicie. Kompletnie gubie się w bebechach komputerowych. Aż dziw bierze, że w ogóle na klawiaturze umiem pisać Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Szczurki:P 20.06.09, 01:45 akurat zapisywanie wszystkiego na pulpicie wcale nie jest dziwne bo ja tez tak robie. Co prawda moj N mi mowi ze juz mi się miejsce na tym dysku konczy i zebym zapisywała gdzie indziej ale ja nigdy nie pamietam gdzie co zapisałam i potem szukam i sie denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Szczurki:P 20.06.09, 01:47 Hehe...mój nie cierpi jak na pulpicie zapisuję Ja chyba najbardziej obeznana...ponad rok strudiowałam sobie informatyke...ale mnie przerosło i znudziło Chociaż mojemu chłopu w tej dziedzinie nie dorastam ani troszkę Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Szczurki:P 20.06.09, 01:51 czyli generalnie Emily nie musi czuc się inna w tym wzgledzie Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Szczurki:P 20.06.09, 01:49 Apropo tego kto od czego jest to własnie misie przypomniało ze moj luby się ostatnio bardzo zszokował jak prosiłam zeby mi za cos zapłacił i dałam mu dosc spora sume pieniędzy bo odkrył za ja umiem oszczędzać a nie tylko wydawać. Jego mina była bezcenna Cały czas się teraz zastanawia dlaczego ja się z tym talentem nie obnosiłam wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Szczurki:P 20.06.09, 01:51 Pewnie daltego,że przyjemniej obnosic sie z rozrzutnością Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Szczurki:P 20.06.09, 01:57 No to mnie pocieszyłyście, bo ja myślałam, że to tylko ze mnie taki lamer Natomiast z oszczędzaniem też u mnie krucho. Wydam każde pieniądze :- D Z gotowaniem też nie za dobrze. Najlepiej mi idzie netowanie Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Szczurki:P 20.06.09, 01:59 Mi gotowanie i pieczenie na podobnym poziomie co netowanie...albo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Szczurki:P 20.06.09, 02:01 moze jestesmy rozdzielonymi w dziecinstwie blizniaczkami ja tez nie gotuje. Za kazdym razem kiedy się tego podejmuje to tyle nerwów mnie to kosztuje ze przysiegam sobie ze nigdy wiecej. Na szczescie moj N twierdzi ze jest w stanie to zaakceptowac i bedzie mnie kochał mimo mojej ułomności Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Szczurki:P 20.06.09, 02:04 To ja Was będę katować zdjęciami ciast Gorzej mają tylko te forumki które juz jadły moje pyszności Ja powinnam piec a nie jeść Bo mi conieco rośnie A nie powinno Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Szczurki:P 20.06.09, 02:15 No to katuj, bo ja tylko ekran mogę polizać. Słodkości zakazane Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Szczurki:P 20.06.09, 02:18 Chociaż wcale nie chce mi się spać, to chyba jednak nadeszła ta pora aby to zrobić. Zatem do jutra! Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Szczurki:P 20.06.09, 02:19 Dobranoc...tez powinnam pójść... A zakazane?Cukrzyca? Sporo moich ciast ma zmniejszona ilość cukru bo teściowa ma cukrzycę Jak wiem,że będą to "dostosowuję" ciacha cukrowo Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Szczurki:P 20.06.09, 02:31 i kolorystycznie bo ja lubie najbardziej czare ciasta ja tez ide spac choc strasznie nie chce mi isę przebierac ;/ Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: OT OT OT... 20.06.09, 00:46 Dzisiaj? Pewnie koło 3 pójdę, a w czasie pracującym około 12-1. (niestety wcześniej mi się nie chce i rano jest płacz ) Powinnam się zebrać dziś wcześniej bo jutro na 10 mam przymiarkę u krawcowej. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: OT OT OT... 20.06.09, 00:48 Dobre pytanie, ja tez się zastanawiam nad tym Nurtuje mnie tez pytanie: Czym Ty się Emily zajmujesz ze kiedy na forum nie zajze to ty zawsze jestes Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: OT OT OT... 20.06.09, 00:52 Marina, o to samo chciałam zapytać Ciebie, bo też odnosze takie wrażenie Ale co, za dużo mnie tu czy co? Bo nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: OT OT OT... 20.06.09, 00:59 Ja mam sesje egzaminacyjna teraz wiec jak widzisz intensywnie się uczę. Ja się ciesze ze zawsze jestes, wprowadzasz pewna stałość w wiecznie rozwalony plan dnia. Bo wiem ze Ty tu zawsze jestes A tak powaznie to wscipstwo ze mnie wychodzi i czasem sie kto się kryje pod tymi nickami Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:01 Się kiedyś pytałam, czy tu jest jakaś galeria, ale zostałam zignorowana / olana w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:03 Nerri, pokaż te swoje dzieciaki jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:08 Nerri ściurki pokaż jeszcze raz Póki co mój Bazyl się prezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:13 ojej! nie boisz się spac jak to jest w domu? Ja bym chyba nie zasneła wiedzac ze to stworzenie sobie chodzi po pokoju. Zawsze mnie zastanawia co ludzi prowokuje do zakupu szczura skoro mogą miec kotka który jest 1000 razy kochanszy bo się przytula Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:15 Ale to jest chyba wiewiórka? Trochę dziwna, ale ja się nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:17 Wyżej są fotki..jak chcecie jutro albo w niedzielę wkleje aktualniejsze bo te z kwietnia Kotów nie lubię a moje szczury to szynszylki Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:17 No to też nie wygląda na szczury! Chyba Was tam w tym sklepie zoologicznym oszukali Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:22 To są koszatniczki, ściurkami zwane pieszczotliwie Podobne do wiefiórki a z tych drugich, to niech się Nerri tłumaczy, ile ich na futerko potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:40 Dwa nie wystarczą nawet na rękawiczke Mimo,że te dziady małe maja ponad pół kilo a do kilograma moga spkojnie dobić...jak bedą jadły tyle rodzynek to napewno Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:44 nerri napisała: > > Mimo,że te dziady małe maja ponad pół kilo a do kilograma moga > spkojnie dobić...jak bedą jadły tyle rodzynek to napewno Szczęściarze, mogą jeść rodzynki, a moje nie - dieta, cukrzycę mają. a teraz idę do Samca coby się powdzięczyć, po pomyśli, że z kompem a nie z Nim za tydzień ślub biorę Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:19 Nie, nie boję się, mam drugiego (drugą ) do obrony. To stworzenie nie chodzi całą noc po pokoju, bo śpią sobie w swojej klatce. I też potrafią sie przytulać. A po myślałas, że nie każdy z różnych względów może mieć kotka albo pieska? Bo na przykład bardzo długo nie ma go w domu, albo np ma alergię? Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:05 Nie wierze ze ktos Ciebie olał! Przeciez Twoje watki zawsze robia furore i ja jednymi z najdłuzszych Możesz zapoczątkować nowa świecką tradyje i jako pierwsza wstawic swoje zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:10 Ale żeby tradycja była tradycją musi być kontynuowana przez kolejne pokolenia! Mogę być "protoplastą" nowej świeckiej tradycji tylko jak powszechnie wiadomo ja zdjęć nie umiem wklejać. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:21 dla chcacego nic trudnego, mozesz zawsze podac jakiegos linka do naszej klasy albo czegos w tym stylu, wszyscy beda wiedzieli co z tym zrobic dalej Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: OT OT OT... 20.06.09, 01:59 nerri napisała: > Ona się coś miga strasznie Czy to mnie, że się skromnie spytam Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: OT OT OT... 20.06.09, 02:00 No co tyyyyyyyy...skąd Ci to przyszło do głowy Ale skoro przyszło coś musi w tym być Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos E! Gaduly! 20.06.09, 19:06 Co Wy tu robicie w ciemna noc? - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: E! Gaduly! 20.06.09, 19:24 No widzialam Znam nawet kogos kto by sie z nimi chetnie pobawil - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: E! Gaduly! 20.06.09, 21:17 on wyglada mi raczej na takiego co by się NIMI pobawił a nie Z NIMI Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: E! Gaduly! 20.06.09, 21:31 no widzisz... coś mi ostatnio okulistka o okularach wspomniała... ja tam zobaczyłam tylko tego białego Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: E! Gaduly! 20.06.09, 21:39 Nie martw się. Ja też najpierw zobaczyłam białego, a dopiero długo potem czarnego. Galapagos, ale zrobiłaś zdjęcie, nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: E! Gaduly! 20.06.09, 21:41 wiem ze mowisz to z litości nad moja slepotą ale i tak miło Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: E! Gaduly! 20.06.09, 21:49 Dwie sunie! Zdjecie robione przez szybe w drzwiach gdy sie dziewczeta dobijaly o wpuszczenie do domu. Ta biala, to Lulu, moja kudlata pociecha, chetnie bawi sie roznymi pelzajacymi po podlodze zwierzatkami - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Emily! 20.06.09, 21:52 A jak twoj maz? - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Emily! 20.06.09, 22:00 Troche lepiej. Brzuch już go tak nie boli, ale za to dostał gorączki i się okropnie nudzi w szpitalu. Proponowałam mu różne atrakcje, ale biedak nie ma siły na nic. Dzięki za pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Emily! 20.06.09, 22:03 No jak to w szpitalu, nie ma atrakcji ino trzeba zdrowiec Ja dzis tez siedze sama, chlop poszedl na piwo z kolegami, a ja ( jak widac) siedze nad tlumaczeniem - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Emily! 20.06.09, 22:03 z tymi atrakcjami na które nie ma siły to tak zabrzmiało jakoś... dwuznacznie Do wesela mu się zagoi. Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Emily! 20.06.09, 22:07 Marina! A co Ty za szpitalne atrakcje miedzy Emily a mezem masz na mysli, he ? - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Emily! 20.06.09, 22:13 Głodnemu chleb na myśli Ja mu chciałam jakieś gazetki do poczytania przynieść, komputerka z internetem i takie tam. Ale nic nie chce. Nawet nic dobrego do jedzenia nie mogę zanieść, bo na ścisłej diecie jest (kroplówa). G., a co tłumaczysz i z jakiego na jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Emily! 20.06.09, 22:15 Marina, no też myślę, że do wesela się zagoi. Tylko kto będzie wódkę weselną pił, hę? Na mnie nie liczcie Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Emily! 20.06.09, 22:18 O znowu nocna warta A Mój na kawalerskim aktualnie Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Emily! 20.06.09, 22:18 Ja nie wiem co Marina miala na mysli chyba jakies zabawy w pielegniarke Co powinnam tlumaczyc? Hehe. Straszne nudy dokumenty dotyczace regul zarzadzania dzialem swiezych owocow pewnego marketu z angielskiego na hiszpanski. Szalenstwo sobotniej nocy, co? - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Emily! 20.06.09, 22:21 A o arbuzach tam jest? Jak jest, to nie nudne Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Emily! 20.06.09, 22:24 Nie może być o truskawkach? Ja z Kluseczka siedze....biega po mnie Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Emily! 20.06.09, 22:25 To ja Ci pomogę - owoce świeże powinny być świeże. Koniec kropka A zabawy w pielęgniarkę są, a i owszem, ale nie takie jak myślicie :- P "no nareszcie jesteś, bo się nudzę, popraw poduszę, popraw kołdrę, gorąco mi - otwórz okno, zawołaj pielęgniarke, bo kroplówa nie leci, pić chce" itp... To jest ciężka orka, a nie zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Emily! 20.06.09, 22:31 Idę spać, bo mam kilkudniowe zaległości. A jutro czeka mnie wyprawa do doktorka - 400 km. Pierwszy raz tak daleko sama będę jechać samochodem. Jak któraś jest z Cieszyna to ją mogę odwiedzić po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Emily! 20.06.09, 22:43 Nerri, mogę wracać przez Łódź - w poniedziałek, wczesnym popołudniem Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Emily! 20.06.09, 22:54 Serio? Poniedziałek mam cały wolny...tylko po 8 rano idę na rehabilitacje...ale to godzinka tylko... To co?Kawa? Jak tak to Ci wyślę na gazetowego numer tel Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Emily! 20.06.09, 22:37 A zabawa w pielęgniarkę jest dobra tylko we własnym domu w łóżku W szpitalu radochy juz nie ma Chociaż niektóre szpitale mają bardzo funkcjonalne i przstronne łazienki Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Emily! 20.06.09, 23:03 A tlumaczenia bardzo nudne, raczej o maszynach i przepisach niz o owockach, ale arbuzika chetnie bym zjadla! Nudna robota na weekendowe podreperowanie budzetu. Ale macie fajne ze spotkaniami forumowymi, poznalam kilka osob przez bloga i zawsze to fajna przygoda. Uwazaj Nerri ja jestem z okolic Lodzi , ale masz szczescie ze poki co jestem daleko ;P Szczesliwej drogi E! - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Emily! 20.06.09, 23:07 Ja znam trochę osób z forum,z netu ogólnie też sporo Nawet chłopa na czacie poznałam Bo gdyby nie on to pewnie bym sobie spokojnie na Śląsku mieszkała A jak będziesz bliżej daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Emily! 20.06.09, 23:11 Dzięki dziewczyny! Zostawiam Was do poniedziałku wieczorem albo wtorku rano. Bądźcie nie-grzeczne i dużo piszcie, żebym miała co czytać jak wrócę Nerri, napisałam na @ Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Emily! 20.06.09, 23:12 Bardzo lubie Lodz, to moje ulubione polskie miasto zaraz po Toruniu Dam znac jak bede ale to bedzie chyba dopiero w listopadzie _ ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Emily! 20.06.09, 23:10 No to moze jakies spotkanie?? W Warszawie widze ze podrzuciłam wam dobry temat z ta zabawa w pielęgniarkę (a tak niby wszystkie na początku udawały ze nie wiedza o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Emily! 20.06.09, 23:12 marina111 napisała: > No to moze jakies spotkanie?? W Warszawie Jestem za!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Emily! 20.06.09, 23:15 Ale mi narobilyscie ochote na spotkania netowe? Moze ktoras sie wybiera do Perpignan ? Marina, maz Emily chorutki, a Ty takie mysli ? - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Emily! 22.06.09, 22:31 Wróciłam! Widziałam się dzisiaj z Nerii! Pozdrowienia A ile jest chętnych na spotkanie? Ja już nigdzie nie jeżdżę, Wy przyjedźcie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Ja Ci dam nie jeżdżę:) 22.06.09, 22:35 Ja sie napewno wybiore do Wawki jak troche dojdę do porządku z ryjkiem,rehabilitacja,pracą i tym moim pociachanym mężem Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Ja Ci dam nie jeżdżę:) 22.06.09, 23:09 No to opowiadajcie? Nerri, faktycznie Emily jest dretwa jak ostrzegala ? Emily, Nerry przyszla ze szczurami ? _ ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Ja Ci dam nie jeżdżę:) 22.06.09, 23:14 Kity wciska Tylko straszyła,że drętwa Juz ja bardziej bo sie krzywo smieję I marszczę też krzywo A szczury w domu zostały .... Maniuś kąpał się wczoraj w oleju i śmierdzi jak futrzasta frytka Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Ja Ci dam nie jeżdżę:) 22.06.09, 23:14 Nerri przyszła bez wiewiórek, ale za to z pięknym albumem ślubnym. I była lekko "zawiana" Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Ja Ci dam nie jeżdżę:) 22.06.09, 23:15 Nie lekko...od dwóch miesięcy bez przerwy zawiana Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Ja Ci dam nie jeżdżę:) 22.06.09, 23:17 A teraz przyznajcie sie obgadywalyscie nas? - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Ja Ci dam nie jeżdżę:) 22.06.09, 23:23 O! Jak ladnie brzmiace klamstwo - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Ja Ci dam nie jeżdżę:) 22.06.09, 23:25 troszeczkę, ale naprawdę tyci-tyci Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Ja Ci dam nie jeżdżę:) 22.06.09, 23:23 Własnie wróciłam z dyzuru, siadam z kubkiem herbatki i widz że dzis znów pełen skład Emyly jak się jechało samej pierwszy raz taki dystans? Ładne zdjęcia ma nerri? Galapagosie napewno nas obgadały ale przeciez teraz beda udawały że nei (pewnie wymieniły się nr gg i teraz kontynują po za forum Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Marina 22.06.09, 23:27 A co masz za dyzur ? Pewnie , ze nas obgadaly, az mnie uszy piekly, ale krotko, pewnie mowily tylko, ze jestem wredna, ale to wiadomo, sama sie tak podpisuje i do tego jestem adminka - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Marina 22.06.09, 23:39 Przy tel zaufania dla ofiar przemocy w rodzinie jak by sie przyznały to mogła bys zaczac wrednie kasowac ich posty. Choć skoro wiemy ze i tak to robiły... Zazdroszcze im tego spotkania bo moja wscipska natura chce wiedziec jak wyglądacie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Marina 22.06.09, 23:41 Marina chcesz te fotki które Emily wysłałam wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Nerri 22.06.09, 23:44 Ja chce fotki W odpowiedzi wysle swoje , albo dam na namiar na n-k jesli masz konto to bedziesz mogla sie dziwic jak Tomelanka po zobaczeniu mojego profilu _ ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: To dziewczyny! 22.06.09, 23:48 O to super - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: To dziewczyny! 22.06.09, 23:49 Ja też chce zobaczyć jak wyglądacie! Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Poszlo:) 22.06.09, 23:53 ten sam zestaw który Emily wysłałam Tylko dac znać czy do obu doszły I dla mnie coś Czekaaaaaaaaaam Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Poszlo:) 22.06.09, 23:57 Doszlo, Zaraz conieco odesle - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Poszlo:) 22.06.09, 23:58 NO to szok! Ja byłam przekonana ze jestes brunetką (taka wizje miałam) Na zdjęciach z sesji wyglądasz słodko ja nie mam slubnych zdjec to czym mam się chwalić (zaraz czegos poszukam to wysle) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Poszlo:) 23.06.09, 00:00 Bo tam mam bajejaż Teraz mam ciemne wlosy...taki fioletowo-kasztanowy cos tam....ciemne w każdym razie. Na początku sierpnia będą fioletowe z granatowym połyskiem Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos wyslalam Wam 23.06.09, 00:03 Conieco - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Ja Ci dam nie jeżdżę:) 22.06.09, 23:34 Wróciłas z dyżuru i teraz masz drugi etat - na forum. Witaj w klubie! Ja wróciłam o 21:30 i co? Od razu do kompa! Oficjalnie przyznaje się do UZALEŻNIENIA A powinnam paść na pysk i pójść spać. Jechało się bardzo dobrze Ja lubię prowadzić, bo nie jest tak nudno, jak wtedy gdy się siedzi na miejscu pasażera. Najgorzej, że brakowało towarzystwa. Za to pośpiewałam sobie trochę sama w samochodzie. Chociaż generalnie jak jadę z mężem to też się wydzieram. Zresztą ja zawsze mam jakąś piosenkę "na ustach" Może dziwna jestem, ale nie posiadam gg. Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos A!I Marina! 22.06.09, 23:37 Co ty robisz z herbata w ten upal? Ja siedze przy wentylatorze ze szklanka zimnej wody. - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: A!I Marina! 22.06.09, 23:45 upał?? nie szpanuj tymi ciepłymi krajami... U mnie pada cudny deszczyk (lubie jak pada a ja siedze w domu z herbatką/kawka) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Ja Ci dam nie jeżdżę:) 22.06.09, 23:38 Ja posiadam tylko teoretycznie bo nie używam Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Ja Ci dam nie jeżdżę:) 22.06.09, 23:46 łżecie ale uroczo że niby obie takie sierotki co to gg na oczy nie widziały a klawiatura az furczy od obgadywania Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Ja Ci dam nie jeżdżę:) 22.06.09, 23:43 Ja tez lubie prowadzić choc odkad ostatnio ukradli nam radio z samochodu to tak nudniejsze się to prowadzenie zrobiło, dlatego uskuteczniam rozmowy przez tel podczas podróży. Jest cos na rzeczy z tym uzaleznieniem bo jutro mam znów dyzur w czwartek egzamin a ja i tak siedze na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos A znacie? 22.06.09, 23:52 Znacie nasza_klasa, czy tez nie ? - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: A znacie? 23.06.09, 00:08 A mnie zazkoczylo imie Nerri Spodziewalam sie, ze tak wygladasz symaptycznie ! - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos A Marina i Emily? 23.06.09, 00:13 Dostaly? Ja zmyka juz do chlopa! Dobranoc! - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: A Marina i Emily? 23.06.09, 00:16 Ja dostałam! G. troche inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. Sama nie wiem jak? A tak w ogóle to wkurzacie mnie! Same małolaty! Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Emily >:) 23.06.09, 00:20 Muszę sobie najpierw nowe foty sprawić, bo chcę takie ładne jak WY! Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: A Marina i Emily? 23.06.09, 00:21 Ja myslałam ze Galapagos to bladynka. Nie wiem dlaczego mi się tak wymysliło z tymi włosami. Jeszcze nic od Emily nie dostałam... Galapagos dzis wymieka tak wczesnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos No nie! 23.06.09, 00:24 Chlop mi zasnal! Marina, twoj nick bardzo do Ciebie pasuje! A E. jeszcze nie widzialam! _ ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: No nie! 23.06.09, 00:26 Mój mnie dzis olał i dawno spi Ale zmęczony i ciśnienie niskie ma Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 spicie? 23.06.09, 00:33 Jej chyba tak sie wszystkie zapatrzyły w te zdjęcia ze forum zamarło. Emily cos ściemnia bo ja ciagle nie mam jej zdjęc i nagle tak ucichła... Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: spicie? 23.06.09, 00:35 No to dziwne jak na Emily takie milczenie Pewnie sobie pstryka jakies sexy fotki zeby nam wyslac! - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: spicie? 23.06.09, 00:39 nie, Emily napewno zaraz nam npisze ze aparatu tez nie umie obsługiwać (zart) Ja mysle ze chce się ukryc i mysli ze jej darujemy ten brak zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: spicie? 23.06.09, 00:42 Albo zamordowała aparat bo oberwał stolikiem w kawiarni Parę razy Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: spicie? 23.06.09, 00:43 Marina, ja też nie dostałam nic od Ciebie (?) Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: spicie? 23.06.09, 00:48 wiedziałam ze jak napisze o aparacie to sie odezwiesz Podobno jestes starsza, a starsi maja pierwszeństwo Odpowiedz Link Zgłoś