zia86 16.07.09, 12:24 Są wakacje a na forum ponawia się propozycja naszego zjazdu. Z ciężkim sercem ale muszę przyznać, że chyba najlepiej byłoby go zorganizować w Warszawie, podajcie jakieś propozycje terminów i kto byłby ewentualnie chętny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emily_valentine Re: Zjazd forumowy 16.07.09, 12:32 No popatrz, znowu mi w myślach czytasz. Też chciałam założyć taki wątek Ja się piszę na takie spotkanie. Na urlop jedziemy dopiero po ślubie, więc ja mam czas Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Zjazd forumowy 16.07.09, 13:07 My tez dopiero po slubie wyjezdzamy czyli do wrzesnia jestem otwarta na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
jogny Re: Zjazd forumowy 16.07.09, 13:06 ja bede we wrzesniu w Polsce, z checia bym sie z Wami spotkala ale raczej w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Zjazd forumowy 16.07.09, 13:08 z krakowa masz do warszawy tylko 2.5h drogi wiec nie narzekaj a po za tym spotkania moga byc 2 jedno w warszawie a drugie w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
jogny Re: Zjazd forumowy 16.07.09, 13:14 nie narzekam przeciez a tylko daje propozycje...pisalam ze lepiej by bylo dla mnie w kraku bo tam moj samolocik laduje a przyjezdzam tylko na kilka dni( 3 dokladnie) w sprawie organizacji wesela i slubu i w planach nie mialam wizyty w wawie wiec sama chyba rozumiesz ale spoko - dla chcacego nie ma nic trudnego, jesli w odpowiednich dniach byloby spotkanie w wawie to moze jakos sie uda..... Odpowiedz Link Zgłoś
jogny Re: Zjazd forumowy 16.07.09, 13:51 bede 16-19 wrzesnia, ale wiadomo - organizujcie kiedy wiekszosci bedzie odpowiadalo, ja z checia bym sie z Wami spotkala bo tak samo jestem ciekawa kto sie chowa za wszystkimi tymi nikami i wiadomo fajnie by bylo porozmawiac o slubie i weselu na zywo Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Zjazd forumowy 16.07.09, 14:56 ja juz bede wtedy mezatka od 4dni i moge dogorywac po weselu Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: Zjazd forumowy 16.07.09, 13:52 za zjazdem jestem mocno za, za warszawą już nieco mniej, ale rozumiem potrzeby ogółu bądź większości. czekam na propozycje terminów, zobaczę czy się wyrobię. I błagam gdzie jest tomelanka do zbanowania tego nieszczęsnego fotoprzybysza? Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Zjazd forumowy 16.07.09, 16:21 Dla mnie też lepszy jest Kraków, ale nie jest dla mnie problemem podjechać 2 godziny do Warszawy. Także ja chętnie, może jakiś sierpień? Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: Zjazd forumowy 16.07.09, 17:27 ja jestem z Lublina,a le na Wawkę się piszę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: Zjazd forumowy 16.07.09, 17:38 to ja też się piszę!! oczywiście w warszawie byleby nie weekend 22.08, chyba że chcecie wpaść pod Warszawę Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: Zjazd forumowy 16.07.09, 19:27 No wiesz... Nawet nei zaczynaj, bo się okaże że masz lokum za małe Tylko błagam, ustalmy to wcześniej, bo muszę sobie wolne zaklepać, a w weekendy czasem jak to studentka pracuję I może (jeśli to sobota będzie) to załatwić coś po południu a nie całkiem wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: 1.08.2009 16.07.09, 21:03 Mi też pasuje Chyba, że będziemy wtedy rozwozić zaproszenia to nie. Innej wymówki na razie nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: 1.08.2009 16.07.09, 21:11 Mnie też jak najbardziej pasuję. Ale przychylam się do postulatu żeby było po południu a nie pod wieczór bo ja muszę czymś wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 skoro data juz jest 16.07.09, 21:34 Ja zaproponowałam date a wy zaproponujcie godzine. Moze sprawdzcie jak bedziecie miały pociagi i cos ustalimy. ale fajnie, juz się doczekac nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: skoro data juz jest 16.07.09, 21:45 Marina, to wymyśl jeszcze lokalizację. Ja proponuję gdzieś w centrum, żeby było blisko z centarlnego Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: skoro data juz jest 16.07.09, 21:49 Umówmy się pod rotundą Myślę, że jak każda przyjdzie w welonie, to na pewno się poznamy Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: skoro data juz jest 16.07.09, 21:54 Ja właśnie zaproponowałam N. że moglibyśmy w ten weekend gdzie jest 1 sierpnia odwiedzić jego siostrę, więc jak to wypali to ja będę nieograniczona czasowa ale jeśli nie to ostatni ekspres do Krakowa odchodzi o 20.00 więc jeśliby się dało to prosiłabym o popołudniowe godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: skoro data juz jest 16.07.09, 21:50 A tak na serio można będzie przejść na Krakowskie i usiąść w jakimś ogródku Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: skoro data juz jest 16.07.09, 21:55 Może jednak bliżej? Szkoda czasu na łażenie po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
lapwing123 Re: skoro data juz jest 16.07.09, 23:12 eeeee, 01.08 to ja mam swój ślub.;P to jak już będziecie razem to wypijcie nasze zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: skoro data juz jest 16.07.09, 23:58 no widzisz, wiedziałysmy kiedy się umowic. A moze wszystkie pojedziemy na Twoj slub? Dziewczyny najblizej centralnego kojarzy mi się monson cafe i złote tarasy (np. hard rock cafe?) wszystko zalezy od tego ile nas bedzie. Jesli 5 czy 8 to wszedzie się zmiescimy a jesli 20-30 to bedzie gorzej. Jeszcze przychodzi mi do głowy taka turecka knajpa na nowogrodzkiej koło Romy. Chodziłam tam czasem na sniadania i zawsze było duzo miejsc wolnych. Dodatkowo dla chetnych fajeczka wodna (czyli dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
lapwing123 Re: skoro data juz jest 17.07.09, 00:09 > dla chetnych fajeczka wodna (czyli dla mnie i dla mnie i dla mnie ślub?a zapraszam serdecznie. kościół malutki, bo pomieści około 80 osób, a gości będzie ponad 300 więc nie zrobi to różnicy aby nie padało wstawcie zdjęcia na forum, bo chętnie bym poznała Was Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: skoro data juz jest 17.07.09, 00:09 Z tego co pamiętam to w hard rock czy w lolku jest strasznie głośno - nie da się pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: skoro data juz jest 17.07.09, 00:47 ta turecka nazywa sie Lokanta www.lokanta.home.pl/ monsson cafe www.monsooncafe.pl/ musze się skupic na pracy bo jej niegdy nie napisze. Jak wam przyjdzie cos do głowy to piszcie. Emily wierze w Ciebie... Jest sporo fajnych miejsc ale bez sensu zeby dziewczyny jezdziły gdzies tramwajem czy autobusem. To musi byc miejsce do którego da się dojsc na piechote. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: skoro data juz jest 17.07.09, 00:59 marina111 napisała: > Jest sporo fajnych miejsc ale bez sensu zeby dziewczyny jezdziły gdzies > tramwajem czy autobusem. To musi byc miejsce do którego da się dojsc na piechot > e. Zgadzam się. Inaczej mogłybyśmy się spotkać w Belvedere Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: skoro data juz jest 17.07.09, 09:56 Emi zaczynasz się robic monotematyczna Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: 1.08.2009 17.07.09, 10:43 ja 1.08 mam wieczór panieński, wiec odpadam ale generalnie teraz ze ślubem i weselem to mam tyle zamieszania, że nie wyrobie się w żaden weekend do końca sierpnia, więc bawcie się dobrze, a ja może dołączę na kolejnym zjeździe już jako mężatka Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: 1.08.2009 17.07.09, 12:04 ale przeciez nasze spotkanie ma sie odbyc w godzinach popołudniowych a wieczory panieńskie sa jak sama nazwa wskazuje wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: 1.08.2009 17.07.09, 15:16 tylko, że mój w Poznaniu, więc nawet gdybym dojechała z powrotem na czas to na wieczorze panieńskim własnym chciałabym mieć trochę energii, a po 6 godzinach w pociągu w 2 strony obawiam się, że trochę by zbrakło Odpowiedz Link Zgłoś
small_cloud Re: Zjazd forumowy 17.07.09, 09:03 To ja na miejsce spotkania proponuje Bordo albo muze, no nie da sie blizej rotundy - ino wczesniej trza stolik zarezerwowac p.s. muza ma fajne duze boksy z kanapami i duzym stolem (co prawda srednio twarde kanapy, ale mieszcza gromadke spora) Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Zjazd forumowy 17.07.09, 10:22 To zostan. Wolisz wyjazd niz spotkanie z nami?? Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Zjazd forumowy 17.07.09, 11:10 Ale macie fajosko dziewczyny! Mam nadzieje, ze spotkanie sie uda. Ja niestety nie moge dolaczyc!Chybaze zima zrobimy nowe spotkanko , to wtedy sie zjawie A teraz lece nadrabiac zaleglosci forumowe. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Zjazd forumowy 17.07.09, 12:02 galapagosie nie marudz, ja Ci zaraz wyszukam tanie latanie do polski. Nawet moge Cie odebrac z Okecia. NIe marudz tylko rezerwuj miejsce w samolocie Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: Zjazd forumowy 17.07.09, 14:57 To i ja bym się przyczłapała. To w końcu gdzie dokładnie, o której i po czym się poznamy? Welon jako znak rozpoznawczy odpada Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos welon! welon! 17.07.09, 15:18 Glosuje na welon jako znak rozpoznawczy Marina, wez nie kus! Teraz jeszcze mam tesknote za Polsza i chetnie bym sobie pooddychala warszawskim powietrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
small_cloud Re: welon! welon! 17.07.09, 15:28 ee nie ma co kusic warszawskim powietrzem, zaduch straszny jest chociaz pol godziny temu grzmialo i lalo ze hoho Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: welon! welon! 17.07.09, 15:55 nie oszukuj!! Galapagosie warszawskie powietrze jest w tym roku wyjątkowo pachnące To o której cie z tego lotniska odebrac? Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: welon! welon! 17.07.09, 16:04 Bosz.. Ciebie to powinni zatrudnić do promocji polski w świecie. Może przestali by tu przyjeżdzać pijani angole i zarzygiwać nam krakowska starówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
small_cloud Re: welon! welon! 17.07.09, 16:06 <foch> No wiesz! Ale aure miejsca to tworza ludzie a nie <tfu> powietrze, ktore (no badzmy szczerzy) jesli chodzi o Warszawe do najlepszych nie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: welon! welon! 17.07.09, 16:19 jesli chodzi o Warszawe do najlepszych > nie nalezy No, zwłaszcza jak ktoś przyjedzie na Centralny, to się nawdycha, że hOhO! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
may_flower Re: welon! welon! 17.07.09, 16:38 Eee... Po postu w złych miejscach oddychacie Ja tam chodzę ostatnio do Lasku Bielańskiego i pachnie cudnie. Nawet Wisła w tym roku nie śmierdzi tylko pachnie wakacjami! I ławeczki są Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: welon! welon! 17.07.09, 16:52 Dziewczyny wybierajcie miejsce, a ja jade przez weekend pooddychac lepszym powietrzem... na śląsk. Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: welon! welon! 17.07.09, 19:48 Jak mi sie zbiera na nostalgie to niewazne slonce czy deszcz tesknie za Polska . I lubie jak pachnie polskie powietrze latem , zwlaszcza pod wieczor. Ale nie znam dobrze Warszawy, jestem prowincjuszka. W sierpniu nie dam rady ale skorzystam z lotniskowej oferty , Marina, troche pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Marina?:P 20.07.09, 17:06 WRÓCIŁAM! Myslałm ze ze umre z ciekawosci co tu się dzieje Nerri zjezdziłam cały slask potem do wadowic i do domu. To był dłuuuugi weekend Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: welon! welon! 17.07.09, 17:09 > Eee... > > Po postu w złych miejscach oddychacie Jakbym w złych miejscach w Wwie miała nie oddychać, to bym się udusiła przecież już pięć lat temu. To zbieramy się pod rotundą? Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: welon! welon! 17.07.09, 19:04 1 mi pasuje, może być pod rotundą, welonu nie biorę, bo nie mam To może o 13? 14? Na jakąś kawę i ew. lekkie jedzonko? Tylko niech to nie będzie megadroga knajpa... Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: welon! welon! 18.07.09, 16:23 tez bym chciala tez tez ale jestem za KRAKOWEM u nas jest ladniej i tez macie 2.5 ha ZIA, bronmy grodu i honoru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: welon! welon! 18.07.09, 20:59 Ja się w sumie mogę przewieźć do Kraka. Mnie pasuje każda lokalizacja Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: welon! welon! 19.07.09, 00:21 Mi w sumie do Wawy bliżej Może też się skuszę...o ile sie wyrobię Maskę nam wczoraj w nocy z auta buchneli Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: welon! welon! 20.07.09, 17:07 Nerri nawet nie proboj wymyslac jakichs wymowek MUSZISZ BYC! Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: welon! welon! 21.07.09, 00:23 Tylko ja się wstydzę...przynajmniej póki mi zapalenie nerwu nie przejdzie a coś woooooooolno przechodzi i ciąąąąąąąągle krzywa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: welon! welon! 21.07.09, 00:56 nie ma czego się wstydzic. Choroba, ludzka rzecz. Chcesz nas tego ślubnego albumu pozbawic?? A moze Ty chcesz zebysmy cie prosiły? Nerri nie badz taka Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: welon! welon! 19.07.09, 00:27 Ja dziecka w Wawie nie zostawię..Warszawę też da się lubić. Zresztą, Wawa jest posrodku A znajdzie się chyba jakaś PM z pólnocy. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Zjazd forumowy 19.07.09, 17:08 Czyli mamy już jakieś konkrety? 1 sierpnia około 13-14, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Pozwolę sobie podsumować 19.07.09, 20:11 Dziewczyny! Z doświadczenia wiem, że jak się nie powie/napisze jasno i wyraźnie co zostało ustalone, to w praktyce oznacza, że nic nie zostało ustalone. A zatem pozwolę sobie zebrać wszystko do kupy. Zbieramy się 1.08 pod Rotundą o godzinie 13:30 (wyciągnęłam średnią z godziny 13 i 14 ) po czym udajemy się na jakieś papu i kawkę w miejsce nie kosmicznie drogie. Miejsce docelowe ustalimy na miejscu, ale warszawianki niech mają jakieś propozycje knajpek. Do ustalenia pozostaje jakiś znak rozpoznawczy. Welon odpada, bo żadna z nas go nie ma Poza tym ja bym nie chciała zwracać uwagi stu tysięcy przechodniów. No, chyba, że Wy chcecie, nie ma sprawy - ja po prostu podejdę do grupy dziewczyn w welonach (o ile sobie kupicie) Sori za autorytarne podejście, ale jak będziemy sobie gdybać że może tu, a może tu, może tak, a może inaczej to nam nic nie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: Pozwolę sobie podsumować 19.07.09, 20:21 fajnie, Wam, ja 1-go nie moge, zaplanowalismy juz wyjazd Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: Zjazd forumowy 19.07.09, 20:25 monikapers napisał: > fajnie, Wam, ja 1-go nie moge, zaplanowalismy juz wyjazd Bu, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Zjazd forumowy 19.07.09, 20:42 Szkoda szkoda. Ale za to następny zjazd robimy w Krakowie i wtedy Monika musisz się pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Pozwolę sobie podsumować 20.07.09, 17:02 Skoro nie welon to ja proponuje ubrac sie na biało, albo kazda bedzie miała jakiegos kwiataka w reku (taki niby bukiet) Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Pozwolę sobie podsumować 20.07.09, 17:11 marina111 napisała: > Skoro nie welon to ja proponuje ubrac sie na biało, albo kazda bedzie miała > jakiegos kwiatka w reku (taki niby bukiet) myślę,że opcja kwiatek w ręku tudzież np. przypinka na ubraniu zdecydowanie lepsza niż welon w środku miasta na głowie do codziennego ciucha .Zresztą pod Rotundą potrafi okrutnie wiać, bo tam są ciągi powietrzne . Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Pozwolę sobie podsumować 20.07.09, 17:17 z welonem było by smiesznie i pewnie bysmy sensacje wzbudzały ale szkoda mi mojego niszczyc na stanie pod rotunda. Zachowam nówke do slubu Stworzenieje a Ty się wybierasz?? Daleko nie masz... Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Pozwolę sobie podsumować 20.07.09, 19:34 marina111 napisała: > > Stworzenje a Ty się wybierasz?? Daleko nie masz... 1.08 ostateczna data spotkania? Tego dnia się bawię na weselu u koleżanki . Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Ja mam welon:P 21.07.09, 00:28 Bo ja 16 sierpnia już pierwszą rocznicę mam Ale go nie wezmę,bo długi i trochę mi go szkoda Może album slubny zabiorę Chociaż cięęęęężki i nie wiem czy mi się będzie chciało O ile pojadę Odpowiedz Link Zgłoś
small_cloud Mam inny pomysł 21.07.09, 09:24 Moze nie do końca inny - ale mysle ze bardziej komfortowy. Co by nie szukac sie pod rotundą, wybierzmy docelowe miejsce (ja juz proponowalam bordo lub muze - obie knajpy na chmielnej, naprawde łatwo trafic i blisko rotundy) wowczas wchodzimy do knajpy i pytamy o stolik zarezerwowany na nazwisko iksińska lub igrekowa i wowczas jestesmy prowadzone do tego koleczka wzajemnej adoracji/sabatu czy jak kto woli. Moge zarezerwowac stolik np na 10 osob - co Wy na to? Tu sznurek do bordo bordo.com.pl jedzenie naprawde pyszne, piwko, kawki - ceny usrednione, zadna ekstrawagancja A tu sznurek do muzy www.klubmuza.pl/ pech chcial ze strona w budowie. W obu knajpach czesto bywam, moge zamowic zupke krem badz salatke jak jestem glodna lub siedziec tylko przy piwie lub herbacie. Lubie te miejsca ze wzgledu na lokalizacje scislego centrum, oraz w szczegolnosci muze, za mozeliwosc spotkania sie w wiekszej grupie (w muzie np organizowalam spotkania moich klas). Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Mam inny pomysł 21.07.09, 10:05 Popieram S-M, Też uważam, że stanie pod rotundą to nie jest dobry pomysł Spotkajmy się już w miejscu docelowym. Poza tym ja się zawsze spóźniam i jak ja Was znajdę, jak dopiero pod rotundą ustalicie gdzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Mam inny pomysł 21.07.09, 10:47 ja tez ale w tym wyjatkowym dniu zamierzam byc punktualnie. Bierz ze mnie przykład Emily Odpowiedz Link Zgłoś
small_cloud Re: Mam inny pomysł 21.07.09, 10:57 Tez uwazam ze muza bedzie w porzadku, za dnia leci sobie tam spokojna muzyczka w tle, sa boksy na conajmniej 12 osob. Dajcie znac co i jak to zarezerwuje na swoje nazwisko i wysle wam na @ informacje Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Mam inny pomysł 21.07.09, 10:57 Ja też popieram. Myślę, że muza będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Lista obecności 21.07.09, 13:13 No to kto przybędzie? Naliczyłam: Zia Emily Nocarka Wikea Marina Small_Cloud Nerri, która pisze, że nie wie, czy będzie i ja Czyli 7 do 8 osób. Ktoś jeszcze? Kogoś pominęłam? <nie bić> Odpowiedz Link Zgłoś
karmelita24 Re: Lista obecności 21.07.09, 14:15 Jeśli można się jeszcze zapisać to i ja jestem chętna TYlko dokładnie gdzie jest spotkanko? Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Co, gdzie i jak? 21.07.09, 14:39 Na razie ustaliłyśmy, że 1.08 o 13:30 w klubie Muza na Chmielnej www.klubmuza.pl/ To razem z Tobą będzie nas 8-9 osób Aha, nie prowadzimy zapisów, moja lista miała na celu jedynie stworzenie oglądu sytuacji, zapraszamy wszystkich!! Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Co, gdzie i jak? 21.07.09, 20:29 Potwierdzam swój udział. Może być Muza. Postaram się nie spóźnić (brzmi jak telegram ) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Dwa pytania:D 21.07.09, 20:32 Czy ktoś sie zobowiązuje odebrać mnie z miejsca,gdzie autobus mnie wysadzi? Bo ja się w Wawie gubię i z miejsca się sama nie ruszę Hyhy I może ktoś jedzie przez Łódź...bo się w PKSie zanudzę Postaram się być No chyba,że mąż mi zaprotestuje bardzo albo co innego ma w planach bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Dwa pytania:D 21.07.09, 20:36 Nerri, a gdzie wysiadasz z autobusu? Jak na zachodnim, to ja mogę Cię zabrać po drodze? Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Dwa pytania:D 21.07.09, 20:43 Ha Gdzieś w centrum Jak będę wiedziała jakim PKSem jadę to mi powiedzą ulicę gdzie staje Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: Dwa pytania:D 21.07.09, 20:38 Męża się nie słuchaj. Mój na wieść, że 1 sierpnia mam spotkanie powiedział tylko:no chyba nie z dziewczynami z TEGO forum? W życiu bym nie pomyślała, że on taki domyślny -- Jak ja nie cierpię neurologii... Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Dwa pytania:D 21.07.09, 20:42 Mój może mieć dość bo ja po zlotach sie bujam...w Waqwie w czerwcu byłam na zslocie z mojego prywatnego foruma Też gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Dwa pytania:D 22.07.09, 21:09 MOj N tez jakos dziwnie reaguje jak mu mowie o tym zjezdzie. Twierdzi ze przypinanie welonu nam nie potrzebne bo napewno sie poznamy. Wydaje mi się ze powiedział to jakos ironicznie ale nei bardzo wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: Dwa pytania:D 22.07.09, 22:35 Może chodzi mu o to, że jesteśmy gupie, a jedna gupia pozna drugą gupią bez problemu? ;P Ja myślałam, że mój mi powie, że to durnota, ale się zdziwiłam: nie skomentował i ma neutralny stosunek do sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Ja nie dam rady teraz:/ 27.07.09, 12:11 Najwcześniej we wrześniu się do Wawki wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Ja nie dam rady teraz:/ 27.07.09, 12:28 Bo mam za dużo inszych wydatków i rocznicę dwa tygodnie po...chcemy chociaż na weekend pojechać. A do pracy już na dobre wracam dopiero w drugiej połowie sierpnia Ale między 13 a 16 sierpnia będę w okolicy Kazimierza i Puław,jak ktoś chętny. No i w Łodzi do tego czasu Może w Łodzi jakaś kawa? Odpowiedz Link Zgłoś
nerri I jeszcze... 27.07.09, 12:38 Właśnie się dowiedziałam,że moja psiapsiułka będzie u mnie w ten weekend... Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: I jeszcze... 27.07.09, 13:07 ehh... to kiepsko. Moze bedzie jakies nastepne spotkanie albo przy którejs Twojej wizyty w warszawie zorganizujemy jakies mini spotkanie na szybko Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: I jeszcze... 27.07.09, 13:12 No ja we wrześniu będę napewno i chętnie się spotkam nawet z warszawiankami jak zlotu planowanego nie będzie Bo z Wawki chyba sporo osób Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: I jeszcze... 27.07.09, 13:19 Ale wiesz, że będziesz musiała napisać wcześniej, że przyjeżdżasz? Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: I jeszcze... 27.07.09, 13:23 No to może - kolejno odlicz - kto będzie na spotkaniu w tę sobotę? Ja będę I czy ktoś zarezerwował stolik? Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: I jeszcze... 27.07.09, 13:36 Ja też będę. Chmurka miała zarezerwować stolik. Odpowiedz Link Zgłoś
small_cloud Pilnie!!! 30.07.09, 09:47 Kochane baby - czasu malo, zjazd tuz tuz. Wiec co by juz nie macic i krecic prosze o info na @ gazetowego ktore z Was beda na naszym spotkaniu. Wtedy wysle szczegoly spotkania (nazwisko rezerwacji, telefon do mnie). Ustalamy: Miejsce: MUZA (ul. Chmielna 9) Termin: 1 sierpnia Czas: 14.00 (jesli chcecie zmienic godzine to piszcie) Ilosc głów: do tego celu wlasnie zapraszam na priv, abym mogla ustalic na ile rezerwowac stolik Zapomnialam o czyms? Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: Pilnie!!! 30.07.09, 12:05 Wysłałam @, sprawdź, bo mi coś ta poczta szwankuje chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
small_cloud Re: Pilnie!!! 30.07.09, 12:30 skrzynka dziala dziala - juz Wam poodpisywałam Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: Zjazd forumowy 30.07.09, 13:46 Mnie niestety nie będzie, właśnie się dowiedziałąm, że mimo iż miałam mieć wolne, to muszę pójść do pracy. Grrr... Odpowiedz Link Zgłoś
small_cloud Re: Zjazd forumowy 30.07.09, 17:43 Czy mamy jakas Justyne wsrod nas co obchodzi 1 sierpnia imieniny? Mam maly prezent i nei wiem ktorej z Was go wreczyc Chyba ze ktoras ma pomysl na to kogo i z jakiej okazji obdarowac (prezent okoloslubny ) Odpowiedz Link Zgłoś