zia86 18.08.09, 20:21 Macie może jakieś zdjęcia i pomysły na wysokie dekoracje na stolikach okrągłych? Bardzo mi się takie podobają i chciałabym coś w tym stylu. Najlepiej w naszych przewodnich kolorach czyli bieli zieleni i fiolecie ale mogą być jakiekolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszek27 Re: Wysokie dekoracje 18.08.09, 21:07 wydaje mi sie ze jak juz bedziesz miała zamówioną suknie slubna i dobierzesz do niej bukiet bedziesz dopiero mogła myslec o dekoracji stołu zeby wszystko sie jakos ładnie ze sobą komponowało..ale 2 lata przed weselem?? Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Wysokie dekoracje 18.08.09, 21:25 Ale ja wiem jaki chce bukiet. Fioletową kulke. A chce sobie nazbierać inspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszek27 Re: Wysokie dekoracje 18.08.09, 21:43 nie sledze az tak dokladnie twojego wątku a fioletowa kulka kojarzy mi sie tylko z jednym - czosnkiem dekoracyjnym jeszcze zobaczymy czy ta wybrana przez ciebie kulka bedzie pasowała do sukni Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Wysokie dekoracje 18.08.09, 21:47 To nie jest jakaś dokładna kulka. Tylko jakiś bukiet w kształcie kulki z fioletowych albo fioletowo białych kwiatów. Wydaje mi się, że do tych sukienek które mi się podobają będzie pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Wysokie dekoracje 18.08.09, 21:50 byc moze zmarnowany, ale to jej czas przed kompem, jak jej to sprawia przyjemnosc to i niech sobie poszuka, ciekawam ilez to osob juz z tego skorzystalo... Odpowiedz Link Zgłoś