maciejkozlowski Postawa żony jest n i e g o d n a ! 11.09.09, 11:38 To najlepsze określenie. Sam fakt, że Marek urodził się w Zamościu, który organizuje festiwal niedochodowy ku jego czci winien być powodem dumy i radości dla żony a nie rozmieniania sprawy na drobne i sprowadzania swojego wspaniałego męża do "znaku towarowego". Marek by był oburzony takim pomniejszeniem jego osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 czarna wdowa Znaku Towarowego, hehe 11.09.09, 11:56 zapewne pan Znak Towarowy przewraca sie w reklamowkach Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel gratuluje forumowiczom współczucia. 11.09.09, 12:17 Po większości z was prawdopodobnie nikt nie będzie walczył o dobre imię dziedzictwa gdyż w życiu niczego wartościowego nie osiągniecie. Brak szacunku dla tradycji i kołtuństwo aż zieje z poniższych odpowiedzi. Dla wdowy pełne poparcie i życzenia sił w walce o dobre imię męża. A skoro "zacnemu" wojewodzie Zamościa tak zależy na festiwalu niech się chociaż pofatyguje do wdowy albo chociaż zadzwoni zamiast beszczelnie w listach informować o "powstaniu festiwalu" z którego jedynym "oczkiem w głowie wojewody" jest sprowadzenie turystów i zainteresowanie gawiedzi swoim poniekąd uroczym miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeb Re: gratuluje forumowiczom współczucia. IP: *.nplay.net.pl 11.09.09, 12:42 Nie wojewody tylko prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diplodok Re: gratuluję forumowiczowi umiejętności czytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 14:56 Czy ty, gelbigel, potrafić czytać? "- Trzy lata temu, przed pierwszą edycją festiwalu prezydent Zamoyski wysłał do pani Grechuty pismo informujące o tej idei upamiętniającej jej męża. Co roku też wysyłamy jej honorowe zaproszenie na festiwal - odpowiada Jadwiga Machulewska, dyrektor wydziału promocji, kultury i spraw społecznych zamojskiego ratusza. Żona Marka Grechuty nigdy z zaproszenia nie skorzystała." Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem i nie zaśmiecaj forum zgryźliwymi komentarzami nie mającymi związku z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
astrowiktor Marka z Marka 11.09.09, 12:33 Może w dopełniaczu nie zastrzegli? Bo można wtedy nazwę festiwalu czytać inaczej, np. Grechuta posiadał 1 markę lub - szczególnie jako nowoupieczony znak towarowy - nazwa jest na cześć tej marki właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
arctgx Poczekajmy aż "Jan Paweł II" zostanie opatentowany 11.09.09, 12:43 i przez Polske przejdzie front pozwów. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Naciągacze 11.09.09, 12:46 w Krs jest zarejestrowana jedna spółka o nazwie MediaWay jest to: Podmiot nr: 0000226366 MEDIAWAY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Członkowie reprezentacji: Nazwisko lub Nazwa: Nazwisko drugi człon: Pierwsze imię: Drugie imię: Funkcja/stanowisko: CHOLEWIŃSKI PIOTR RAFAŁ PREZES ZARZĄDU Sposób reprezentacj: KAŻDY CZŁONEK ZARZĄDU SAMODZIELNIE LUB PROKURENT SAMODZIELNIE Nazwa organu reprezentacji: ZARZĄD Status OPP: NIE Data wpisu do rejestru przedsiebiorców: 2005-01-26 Poczta: SZCZECINEK Kod pocztowy: 78-400 Nr domu: 2 Ulica: MICKIEWICZA Miejscowość: SZCZECINEK Gmina: SZCZECINEK Powiat: SZCZECINECKI Województwo: zachodniopomorskie Forma Prawna: SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Rejestr: POZYCJA KRS W REJESTRZE PRZEDSIĘBIORCÓW każdy może wyrazić swoją opinię o działaniach tej firmy piszac do jej prezesa na adres: mailto:piotr.cholewinski@mediaway.pl do czego zresztą gorąco namawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Naciągacze adres 11.09.09, 12:47 piotr.cholewinski@mediaway.pl to jest ten adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: Naciągacze IP: 217.17.38.* 11.09.09, 13:44 Was już ludzie poyebało!!! Tak - nagabujcie, nagabujcie. Wielcy bohaterowie IV RP!! Miasto Zamość żeruje na twórczości Marka Grechuty! I taka jest prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak a jednak Naciągacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 14:36 z chęcią opublikuję list jaki otrzymałem od prezesa MediaWay tak kuriozalnego tekstu jeszcze nie czytałem... ciekawe przy tym czy wdowa po grechucie ma wogóle pojęcie z kim się zadała? przydałoby się by dziennikarze do niej dotarli. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg A co w tym dziwnego? 11.09.09, 12:50 Pan Marek Grechuta talentem i latami ciężkiej pracy zapracował na uznanie i powszechny szacunek. To jest wypracowana wartość - dobro i jako takie jest dziedziczone przez rodzinę. Nie widzę w tym nic dziwnego ani niestosownego, że to właśnie żona Pana Marka Grechuty rozporządza. Odpowiedz Link Zgłoś
chiste Spalisz cegłę, kiedy to zobaczysz. 11.09.09, 13:30 Co ma ocenić prokurator? I dlaczego ma mysleć tak samo jak leniak? Przemek, weź policz do dziesięciu, bo po raz kolejny ośmieszasz się. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: Spalisz cegłę, kiedy to zobaczysz. IP: 89.72.8.* 11.09.09, 15:08 Leniak i podobne mu Janosiki powinni pójść do sklepu i kupić coś sobie z napisem TRADE MARK. Potem zapytać ekspedientkę o so chosi i skończy się bicie piany. Odpowiedz Link Zgłoś
maj47 Takie mamy czasy.Na śmierci też można zarobić 11.09.09, 12:56 Sataniści,etc. się cieszą z kolejnego triumfu ciemnej strony mocy. Uśmiech goryczy dla liberałów ,libertynów,niueejdżów,etc... Ja na nich nie głosowałem.. Odpowiedz Link Zgłoś
upierdek07 pazerna baba - Grechuta w grobie sie przewraca 11.09.09, 16:17 Ta pani powinna miastu podziekowac za promocje Grechuty a nie wyciągac lape po kase! Odpowiedz Link Zgłoś
ya-nek Zamościu, zapłać wdowie za Grechutę 11.09.09, 19:48 No, coz. Wdowie mozna tylko powiedziec: nie dokazuj mila, nie dokazuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: Odjęło mi mowę. IP: 89.72.8.* 11.09.09, 21:52 Tak, pokazali za aprobatą gazety, że Lubelszczyzna to prowincja. Wstydzę się tego, kołtuństwo jednak wzięło górę dzięki moderatorom opłacanym przez wyświechtaną gazetę. Ze swej strony przepraszam rodzinę Śp Marka Grechuty, Zamość i Kraków za to, że uczestniczę czasami w tutejszych dyskusjach. Opamiętałem się i z buractwem typu LENIAK nie chcę mieć nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Re: Odjęło mi mowę. 14.09.09, 10:17 mieszańcu LU - nic mi ani empiemu, ani zo_howi nie wiadomo o jakichkolwiek pieniądzach. Działamy tutaj społecznie. Czyżby inni moderatorzy dostawali jakieś wypłaty?? Mógłbyś podać konkretne i potwierdzone źródło posiadanej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: Odjęło mi mowę. IP: 89.72.8.* 14.09.09, 11:50 Temat prywatnych pieniędzy jest materią delikatną i wstydliwą! Tutaj w co drugim temacie widzę publiczne zaglądanie do prywatnych kieszeni, napiętnowanie artystów, biznesmenów, profesorów, ludzi którzy potrafią coś w życiu zrobić samodzielnie. Najbardziej aktywny na tym forum, obdarowany prawem szydzenia z ludzi przedsiębiorczych za aprobatą moderatorów, może poszczycić się własnym dorobkiem życiowym w postaci stanowiska ciecia w hipermarkecie. To jest wg Ciebie normalne? Coś tu nie gra! Praca społeczna (dla mnie coś obcego), wcześniej czy później prowadzi do destrukcji. Gdybyś zadał sobie trochę trudu i przeczytał mój post ze zrozumieniem odczytałbyś aluzję (o pieniądzach nie ma tam mowy!). Forum jakie jest każdy widzi, jest dobrze ale nie najgorzej jest, jak mawia klasyk. Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Re: Odjęło mi mowę. 14.09.09, 17:03 Nie przyjmuję takiej odpowiedzi. Dla przypomnienia przytoczę twoje słowa z tego wątku:"...dzięki moderatorom opłacanym przez wyświechtaną gazetę". Wykręcasz się, mącisz i po prostu wypowiadasz się niezgodnie z prawdą. Tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś