1warszawka1 27.10.09, 16:07 witam serdecznie, mam ogromną prośbę, jak najszybciej mogę dojechać od strony Puław/Warszawy do Lublina na ulicę Jaczewskiego (szpital/klinika) bardzo będę wdzięczna za odpowiedzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aron Re: jak dojechać? IP: *.lublin.enterpol.pl 27.10.09, 17:04 jedziesz najpierw na Zamość, potem na Białystok i jak zobaczysz po lewej stronie wysoki budynek z antenami na dachu to na światłach ZA TYM BUDYNKIEM skręcasz w prawo Odpowiedz Link Zgłoś
1warszawka1 Re: jak dojechać? 28.10.09, 09:24 witam, zaraz jak wjadę do Lublina mam się od razu kierować na Zamość? bardzo dziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: jak dojechać? IP: *.lublin.enterpol.pl 28.10.09, 12:02 tak trzeba skrecic w lewo w Al. Solidarnosci - dwupasmowke. Potem na Bialystok. Choc jak przejedziesz prosto to tez nie bedzie tragedii - po prostu na rondzie skrecisz znowu na Bialystok i drogowskazy cie pokieruja. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: jak dojechać? 28.10.09, 13:56 1warszawka1 napisała: > witam, zaraz jak wjadę do Lublina mam się od razu kierować na > Zamość? > bardzo dziękuję ;) Prościej: Jedziesz cały czas krajową "17". Po skręcie w lewo, w Al.Solidarności po pierwszej sygnalizacji świetlnej zmień pas na lewy, skrajny. Na następnych światłach w lewo i prosto w Aleję Kompozytorów Polskich. Na pierwszych światłach w prawo w Smorawińskiego, następna sygnalizacja - prosto (dalej al. Smorawińskiego). Na następnych światłach w prawo w Doktora Witolda Chodźki. Do końca ulicą Chodźki i w prawo (będzie znak "Stop") w ul. Jaczewskiego. Pierwsza brama po lewej to brama szpitalnego parkingu, pobierz kartę biletu w automacie i wjedź. W zależności od oddziału kieruj się za bramą prosto lub w prawo. Parking choć płatny, wiecznie zatłoczony, często wolne miejsca są od zadniej strony podjazdu do karetek. Alternatywnie: Po 1 sygnalizacji świetlnej na Al.Solidarności trzymasz się prawego pasa i ślimakiem (trzymaj się prawej na ślimaku zaczynającym się tuż za wiaduktem) wjeżdżasz na wiadukt Poniatowskiego w kierunku północnym. Lądujesz od razu na al.Smorawińskiego, 2 razy prosto, na 3-ich światłach w prawo, w Chodźki. Reszta jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
1warszawka1 Re: jak dojechać? 28.10.09, 14:32 bardzo WAm dziękuję!bardzo!a wersja skrócona (alternatywna) super ;)))jeszcze raz wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś