Gość: Wsiok Re: "Wampir" pozywa radio za "wampira". Chce pół IP: *.interblock.pl 09.04.10, 14:36 I ten bydlak nie udławił sie jeszcze kapslem w anclu? Odpowiedz Link Zgłoś
kefasp To żenujące żeby takie bydle miało jakieś prawa 09.04.10, 14:42 Ten psychopatyczny zboczeniec - morderca uważa, że został obrażony, bo nazwano go wampirem. Moim zdaniem to bardzo łagodne określenie. Ten człowiek, mam wątpliwości czy zasługuje na miano człowieka, jest po prostu zerem, po którym nie powinien zostać żaden ślad na ziemi.Nie zasługuje na nic. Odpowiedz Link Zgłoś
lichwa.i.kara Jak dziala "prawo" w lichwiarskich republikach $$$ 09.04.10, 14:59 Jesli przestepca w lichwiarskich republikach ma odpowiednie POCHODZENIE i RELIGIE nie podlega karze. Czesto panstwo w ktorym popelnial zbrodnie jest zmuszone do wyplacenia mu emerytury z podatkow ofiar jego zbrodni. Przyklady: Stefan Michnik (wszelkie slojarzenia z adamem michnikiem sa przypdakowe i niezamierzone), Samuel Morel, Wolinska, pewien rezyser filmowy i setki innych. Jesli jednak przestepca ma stosowne POCHODZENIE i RELIGIE ale ofiara takze ma stosowne POCHODZENIE i RELIGIE, to przestepca podlega karze. Przyklady: lew rywin, chodorkowski, madoff( przez 11 lat okradal chrzescijn i rzad usa tego "nie widzial" . zobaczyl dopiero gdy okradl zydow) Jesli przestepca nie ma pochodzenia, zostaje skazany na wieloletnia kare ogladania telewizji na koszt ofiar i innych podatnikow. Mimo iz powinien stracic prawa publiczne, nadal ma "prawo" do "roszczen majatkowych". A teraz zaproponujmy cenzorowi zeby otworzyl statystyki ministerstwa sprawiedliwosci i popatrzyl na wykres wzrostu przestepczosci. DZIEKUJEMY WAM STARSI ...... bracia za to wielkie "osiagniecie". Oh zapomnialem pozdrowic cenzora. Cenzorze jestes naprawde mila osoba ;-)))))))))))))))))))) Czego sie nie robi prosze panstwa aby prawda ostala sie na forum wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
lichwa.i.kara Do rodzin ofiar tego mordercy i gwalciciela $$$$$$ 09.04.10, 15:07 Drodzy poszkodowani, Wraz z wyrazami glebokiego wspolczucia, daje wam dobra porade. Wiescie do sadu pozew o odszkodowanie przeciw temu mordercy. Jesli wygra, wy dostaniecie pieniadze. cenzorze, naprawde jestes klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 w normalnym kraju 09.04.10, 15:09 wniosek zlozony przez psychopate w sadzie, bylby natychmiast odrzucony, nie zapominajac o tym, kto zostawil WAMPIROWI prawa obywatelskie? Typek zachowywal sie arogancko, bo wie ze nie grozi mu kara smierci, ale dlaczego nie zalatwic zboczenca, przy np.'PROBIE UCIECZKI" ITD? Odpowiedz Link Zgłoś
lichwa.i.kara Inny punkt widzenia $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ 09.04.10, 15:18 Drogi Kolego Zdecydowanie Twoje motywacje podczas pisania tego postu sa etycznie poprawne. Ale odowiedz mi na takie pytanie: Gdyby osoba z Twojej rodziny zostala zgwalcona i zabita, co byloby dla ciebie korzystniejsze: 1/ kara smierci dla mordercy 2/ dozywotnia kara PPP (przymusowa praca produktywna). W tym drugim przypadku, poszkodowani mogliby dostawac co miesiac odszkodowania z pracy wykonywanej przez przestepce. Uwazam ze produkcja butow dla zolnierzy, oraz wszelkie prace bardzo szkodliwe dla zdrowia i zycia winny byc obsadzane przez przestepcow. Zwroc uwage: marionetkowy rzad polski sprowadza chinczykow do budowy autostrad a przestepcy ogladaja telewizje. To jest mozliwe jedynie w lichiwarskcih republikach. PPP to termin sformulowany przez Lichwe i Kare w 1980 roku. Lichwiarska Republika to termin sformulowany przez Lichwe i Kare w 1980 roku Neofeudalizm to termin sformulowany przez Lichwe i Kare w 1980 roku Odpowiedz Link Zgłoś
lichwa.i.kara PPP - wiecej szczeglow $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ 09.04.10, 15:32 W przypadku przestepcow gospodarczych, rodziny przestepcow ktore czerpaly korzysci majatkowe z przedmiotu przestepstwa, powinny takze byc osadzane w OBOZACH PRZYMUSOWEJ PRACY PRODUKTYWNEJ. Powinny pracowac tak dlugo az odpracuja krzywde ktora wyrzadzil przestepca(y) oraz koszta wykonania kary. Uprzejmie zapraszam tych z panstwa ktorzy maja mozliwosc publikowania artykulow w NORMALNYCH srodkach masowego przekazu aby upowszechnic idee LICHWY I KARY. To straszne nie porozumienie aby chinczycy i ukraincy budowali polskie autostrady a przestepcy ogladali telewizje. Proponuje takze aby w telewizje CODZIENNIE byl wyswietlany krotki reportaz pt. PRZESTEPCY PRACUJA. Taki reportaz pokazywalby fragmenty filmu o pracy kryminalistow co dawaloby spoleczenstwu penego rodzaju moralna rekompensate za szkody moralne poniesione w wyniku dzialania kryminalistow. Poza tym bylaby to swietna profilaktyka. Oczywiscie nasi starsi bracia i ich trybunaly "sprawiedliwosci" bardzo na poczatku by sie pienily, ale zapewniam ze taka akcja zyskalaby poparcie w calym swiecie. Nawet sam Bog by ja polubil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: "Wampir" pozywa radio za "wampira". Chce pół IP: *.2.8.183.tvksmp.pl 09.04.10, 15:12 Może ktoś mi odpowie: czy skazani nie mają ograniczonych praw obywatelskich? Wiem, że każdy ma prawo do obrony swojego dobrego imienia, ale tu chyba trudno o jakimś "dobrym imieniu" w ogóle mówić... Odpowiedz Link Zgłoś
tomesio "Wampir" pozywa radio za "wampira". Chce pół mi... 09.04.10, 15:34 Szkoda, że nikt chwasta nie wyrwał. Odpowiedz Link Zgłoś
cracken001 "Wampir" pozywa radio za "wampira". Chce pół mi... 09.04.10, 15:40 Dziwi mnie tylko postawa gliniarzy-czy nie mogli go po prostu zastrzelic podczas "proby ucieczki"??Ja bym tak postapil Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: "Wampir" pozywa radio za "wampira". Chce pół 09.04.10, 15:44 cracken001 napisał: > Dziwi mnie tylko postawa gliniarzy-czy nie mogli go po prostu zastrzelic > podczas "proby ucieczki"??Ja bym tak postapil I wyleciał z pracy za niedopełnienie obowiązków (może bez wyroku skazującego). Odpowiedz Link Zgłoś
cezaryk Sąd powinien być surowy: wypuścić go wolno. 09.04.10, 15:43 Wcześniej ogłaszając publicznie dokładne miejsce i czas zwolnienia tego uroczego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon77 Re: Sąd powinien być surowy: wypuścić go wolno. 09.04.10, 15:53 www.youtube.com/watch?v=QAsa-KNoVRo No bo po co on ma żyć, jak ten chwast... Odpowiedz Link Zgłoś
fi77ga "Wampir" pozywa radio za "wampira". Chce pół mi... 09.04.10, 16:03 To takim zwyrodnialcom nie odbiera się teraz praw publicznych i obywatelskich? Taki ktoś, a nawet bardziej coś, nie powinien być uważany za człowieka. To jest chwast i trzebaby go defoliantem potraktować! Odpowiedz Link Zgłoś
zeixer "Wampir" pozywa radio za "wampira". Chce pół mi... 09.04.10, 16:05 Może nikt nie wymyślił lepszego przezwiska może zboczony cwel będzie lepsze chory idiota kończę bo brak mi wyobraźni dla tego typa.A tak w ogóle kto mu dał jakieś prawa te pozwy to dla gnoja rozrywka niech siedzi i gnije a nie naraża nas na koszty Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Powolne miażdżenie jaj w imadle 09.04.10, 16:05 i urwanie żołędzi. To jest adekwatna kara dla zboczeńca. Odpowiedz Link Zgłoś
swistak268 Wampirek to ci wampirek 09.04.10, 16:10 Amoze by tak wypuscic wampirka.To by h-------wi pasowalo.Gdzie te czasy kiedy wampiry sie wieszalo. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah "Wampir" 09.04.10, 16:56 Dlaczego to bedle nie zostalo pozbawione praw obywatelskich? Odpowiedz Link Zgłoś
jkal tylko badziory w tym kraju dzięki PO 09.04.10, 19:40 POlityce rządu mogą czuć się kastą uprzywilejowaną (to nagroda za właściwe głosowanie w wyborach parlamentarnych?). Takim się należą wszelkie odszkodowania,a to za utratę dobrego imienia, a to za ciasnotę? Na POdwyżki mogą liczyć tylko prezesy i dyrektory, którzy przejęli stołki z ramienia platformy załatwiającej interesy w Pędzącym Króliku. Im się zarobki PO prostu indexuje o stopień inflacjii, żeby przypadkiem z głodu z tak nędznych zarobków (POnad 500 tys.na miesiąc).Dla pielęgniarek,kolejarzy,auczycieli i pracowników innych zawodów, oczywiście, pieniędzy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś