nabucco1954-54 30.05.10, 16:37 czy możesz podpowiedzieć co to za bladź ta "jadzia" i skąd ta qrev się tu wzięła? Mam ochotę napluć jej w ryj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: empi wszechwiedzący 30.05.10, 17:10 Spoko Bosmanku, mnie taka jedna nauczycielka z innego foruma od zimy linkuje ile par portek nakupiłem, gdy mi lekutko odbiło. Wcale bym Jej nie płuł w gębę. To amory takie są. Baby niektóre się wstydzą wprost powiedzieć, że o zdejmowanie męskich gaci im idzie, to zaczepiają. Przywykniesz do Jadzi, nie łam się ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: empi wszechwiedzący 30.05.10, 20:03 Bosmanie, ona ma się ku Tobie :). Ty na forum swawolisz ona zaś chce być Twoją swawolnicą. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman niech..... IP: *.lublin.mm.pl 30.05.10, 21:13 wali się CD (cipa durna) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: niech..... 30.05.10, 21:22 Oj tam wali od razu. Zakochała się bidulka i nie wie co ze sobą zrobić, a Ty tak ostro. Nieładnie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: niech..... 31.05.10, 00:06 Bosmanie nonono, widzę, że masz powodzenie:) Pozdrawiam Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: niech..... 31.05.10, 00:37 ejno napisała: > Bosmanie nonono, widzę, że masz powodzenie:) > Pozdrawiam > Ejno A nawet branie, jak za przeproszeniem kurka... Jutro zaczyna się tu sezon na stołach już obrusy leżą, w knajpie na rogu grajek nie sprzedaje nut, jutro przecież się zdarzy cud. Jutro zaczyna się tu sezon dziewczyny nowe kiecki mierzą i odkurzają serca tylko cudzoziemca chcą. te dziewczyny tu po to są itd:P Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: niech..... 31.05.10, 00:40 Tylko zauważyłam, że Bosman jakiś niechętny do tych zalotów, znaczy się do "łatwych" nie należy:) Pozdrawiam Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: niech..... 31.05.10, 00:44 Bo czasem i Wy się musicie pomęczyć, nie myślie sobie, że tak od razu będziemy głowy dla Was tracić, Baby jedne rozpuszczone ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: niech..... 31.05.10, 00:57 wampir-wampir napisał: > Bo czasem i Wy się musicie pomęczyć, nie myślie sobie, że tak od > razu będziemy głowy dla Was tracić, Baby jedne rozpuszczone ;-))) Tira-rira...a nie uwzgledniasz opcji, że my czasem tylko lubimy tego króliczka ganiać? Taka sztuka dla sztuki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: niech..... 31.05.10, 01:07 No może i lubicie, szczególnie ta co mi te prtki liczy. Zalinkowałem jej trzy pary znalezione na moim ulubionym Allegro, to odlinkowała mi żem cham, a ja tylko o poradę w sprawie trudnego wyboru poprosiłem. Może Ty mi pomóż, bo kupię wszystkie i znów będzie o łachy zazdrosna ;-))) forum.gazeta.pl/forum/w,165,111465017,112219793,Re_Si_vis_pacem_.html Odpowiedz Link Zgłoś